petiamadridista írta:Swineherd írta:
Neked mi bajod?
A La Ligában van egy olyan szabályozás, hogy a bevételek 60%-át lehet fizetésekre fordítani.
Mivel bezuhantak a bevételek, ezért a Barca túlfizetett kereténél nem lehetett tartani a számokat.
Nyilván volt más is Messi távozásának hátterében, meg nyilván vannak a katalánoknak is könyvelőik, de ők most ott tartanak, hogy az adósságrendező hitelre is vettek már fel hitelt, plusz megeshet, hogy a teknőt is már zaciba vágták. Szóval, náluk realitás, hogy valóban nem tudtak megfelelni a liga szabályainak.
Máshol nem tudok róla, hogy lenne ilyesmi, de majd mások megmondják.
Engem nem Messi érdekel. Ha nagyon akarták volna vhogy megoldják. Meg gondolom nem 2 hete találtak ki ezt a szabályt. Ők meg idehoztak közben pár játékost akinek csak kell fizetést adni. De mindegy, leszarom. Nem ezért kérdeztem, hanem hogyha ilyen szabály van a franciáknál is, és kellően transzparens, akkor Mbappét el kell engedniük. Nem érdekel Messi, Mbappé érdekel, miatta kérdeztem. Ha viszont ilyen nincs akkor idén már nem jön sztem.
Anno például Beckham leigazolását úgy oldották meg, hogy a liga által meghatározott minimálbért kapta papíron, közben meg valami turisztikai cégben kapott részesedést. Neymar leigazolásánál is valami olyasmi volt, hogy Neymar kötött egy szerződést a katari vb népszerűsítéséről, ebből a pénzből kivásárolta magát és így gyakorlatilag ingyen ment a PSG-hez.
Összefoglalva : Szabályozás van, csak röhögve kijátsszák.