Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:33

azert barki barmit mond, igy a kettejuk erajanak a vegen osszehozni oket egy (top)csapatba az nem csak emocionalis es marketing szempontbol lett volna oriasi bomba, hanem szerintem meg sportszakmai szempontbol is bejohetett volna.
marmint az all-in, amit most a ramos-messi duoval huz, az cr-el meg csak utosebb lett volna ha 1, max 2 szezonban es bl-ben gondolkozunk.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:24

4Rv írta:
dzsi91 írta:

Cink lett volna ha Cr calmázik a búcsúmeccsén.
nem calmázott, de nagyon frusztrált volt szegény, lehet, hogy pont messi miatt hiúsul meg a párizsi szerződése és most tudatosult benne, hogy így maradhat még egy évig a dzsuvéban.
Hát kinek Calmázzon messi már nincs ott, ilyen depajok ellen énse nyomnám :D

Amúgy jó helyen van ő ott a dzsuvéban. Ez a párizsi cirkuszi bazár szerintem hatalmas égés lesz. Egy igazi elbaszott galaktikus éra. Cé maradjon a dzsuvéban az legalább egy hagyományos nagy csapat történelemmel meg egy normális ligával.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:15

Sierra írta:

én ezt nem is értem, ki gondolja úgy h ugyanaz lesz? :D
Évi 40-50 gól, az vmi kibaszott sok. Ligában is 25-30. Annyival kevesebb góllal nagyon távolinak tűnik ez a barcelona.
90% a fórumunknak :lol:
Griezman megtáltosodik, Coutinhot újra felfedezzük, stb, simán pótolják.
Eddig is csak Messi miatt voltak fékek, most majd megmutatják mit tudnak. :lol:

Jha, amúgy ez már le volt zsírozva korábban szerintem is.
Két opció van, mindkettőt kinézem a klubbol.
Messit nem avatták be, hanem hülyének nézték, ami nem nehéz. Látva az elmúlt évek rombolását, nem hihetetlen.
Mindketten tudták, csak így volt az "egyszerűbb" eladni.

Az elérzékenyülés viszont őszinte volt, ezt tartom. Egy Messit aki nagyjából tudja milyen személyiség, nem lehet ezzel vádolni, képtelen lenne ilyen emberi reakciókat produkálni, csak megrendelésre.
Ha el is döntötte, 20 év után elhagyni az otthonod az megráz, én 7 nyár után nem mehettem vissza dolgozni "haza", magam alatt voltam hetekig :D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:13

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Amúgy napok óta tudják, hogy mi a helyzet. Persze én is azon a véleményen vagyok, hogy régebbóta.

De itt volt a mai meccs, nézőkkel, minden, ligától függetlenül. Miért nem búcsúztatták itt?

Álszent szarság az egész.
nem calmázott, de nagyon frusztrált volt szegény, lehet, hogy pont messi miatt hiúsul meg a párizsi szerződése és most tudatosult benne, hogy így maradhat még egy évig a dzsuvéban.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:04

Realista24 írta: Amúgy napok óta tudják, hogy mi a helyzet. Persze én is azon a véleményen vagyok, hogy régebbóta.
Tökmindegy. Már megy a mártírkommandó, hogy ingyen sem maradhatott volna, mert nem lehet regisztrálni.

Mondjuk ha idejekorán hosszabbít, nem is kellene újra regisztrálnia.

Kb. annyira őszinte a történet mint Jakab Petya parizer zabálása.

Aki elhiszi, hogy a last 48 órában borult a bili gyorsan keresse fel az elmeorvosát.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 8., vasárnap 23:00

'shutterisland írta: szoval ez az ev sajnos szinten sovany lesz, barki barmit mond, messi nelkul nem lesz ugyanaz.
én ezt nem is értem, ki gondolja úgy h ugyanaz lesz? :D
Évi 40-50 gól, az vmi kibaszott sok. Ligában is 25-30. Annyival kevesebb góllal nagyon távolinak tűnik ez a barcelona.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 8., vasárnap 22:56

nos hat akkor nincs mas hatra, mint elore.
egy hosszabb kitero a kovi szezonra es a keretre, ha valakinek van kedve vegigolvasni.

kapuban :

egyertelmuen mats.
egyebkent csodalkozom is, hogy meg itt van, szvsz ha neuer nem huzna meg mindig, mar a bayernben nyerne magat hulyere.

balhatved :

nehez szitu, mert alba majdnem annyira leengedett, mint marcelo, csak a messivel valo chemistry a felszinen tartotta.
de mivel gyakorlatilag nincsen konkurenciaja (eljatszik par ember a baloson de az nem ugyanaz) ezert o kell kezdjen.
az eb-n mondjuk egesz jol ment, de ebbol azert nem indulok ki hosszutavon.

jobbhatved :

itt nalam dest a nyero, jo benyomast tett tavaly, illik a csapatba es meg fejlodokepes.
robertot nem szeretnem a kezdo kozeleben latni, emersont viszont azert megneznem parszor.

khv :

ez talan a legnehezebb resz, nem talalsz ket biztos pontot.
lenglet a legfelsobb polcra keves, umtitire nem lehet szamitani, pique mar a 35.-ben jar, mingueza szerintem nem lesz meghatarozo sosem.

eric garciat bedobnam a melyvizbe, melle pedig araujot, fizikumra es jatekstilusra kompatibilisnek tunnek, mind a ketten fiatalok, szoval ha bejon, akkor ez hosszabb tavon is megoldas lehet.
persze sokat nem varnek ettol sem, de mindenkeppen ezt a duot eroltetnem.

kozeppalya :

itt de jong es pedri totalbiztos alapemberek nalam (es koemannal is) szoval a harmadik arc a kerdes.

busquetset mint kezdojatekost en elfelejtenem, egyedul taktikai szempontbol lehetne hasznos olyan meccseken, ahol vezetunk de kell extra stabilitas.

pjanic szerintem irtozatosan keves lehetoseget kapott a kvalitasaihoz merten, mindenkeppen tobbet dobnam harcba.

puig most mar boven ott van a "most vagy soha" szezonjaban, 22 evesen mar lassan fiatal tehetsegnek sem mondhato a mai vilagban, ot is mindenkeppen tobbet kellene probalgatni.
ha roberto jatszani fog, talan itt neznem szivesebben, de inkabb azert a padon.

nalam itt a nagy kerdes coutinho, azt gondolom, ha mar igy alakult, illene torlesztenie az arat.

letszamban boven megvagyunk, minosegben talan kevesbe, de boven jol lehetne ezt a hatost forgatni az aktualis ellenfeltol fuggoen, tobbsegeben de jonggal es pedrivel az alapcsapatban, de oket sem csapagyasra hajtva megint.

tamadok :

na itt most aztan vegtelen, eros kozepesnel jobb de baccco trionak nem mondhato variacio van.
griezmannal, agueroval es fatival szamolnek az alapkezdoben, ha mindenki hadrafoghato.

azt gondolom, a francia most szintet lephet, neki talan jot tehet messi tavozasa.
aguero ketsegkivul mar a prime korszaka utan van, de azert az elmult evtized siman top10-es tamadojarol beszelunk, nalam o lenne messi szerepkoreben.
persze ha lesz kedve, mert nem ugy tunik. :mrgreen:
fati pedig ha egeszseges, padlogazzal nyomni kell, abbol a sracbol meg lehet extra.

depay szerintem a felsopolcon egy tipik supersub kategoria, a ket izomgomboc kozul nalam kun lenne elorebb.
dembele sebessege meg ez a random game changer stilusa nagyon kellene, de o ra sem lehet szamitani, ha meg nem serult, akkor agyilag az.
braithwaite az egyik legszimpatikusabb fazon a keretben, de szerintem le is lep, collado pedig nem rossz, de mar most is hisztizik, jateklehetoseg nem sok fog jutni neki ennyi ember mogott.

osszessegeben :

mats - alba,araujo,garcia,dest - de jong,pedri,cou - griez,agu,fati

szerintem a keret nem rossz, relative fiatal es lelkes, egy pofas alapkezdot azert ki lehet dobni amelyik 1-1 meccsen akarki ellen nyerhet, de az azert latszik, hogy ez nem az a material, amelyik hozza majd a trofeakat.

a ligara messi goljai nelkul kevesebb eselyt latok, noha ti is kuszkodtok, de az atma stabilitasa konnyen aranyat erhet iden is.
a kupara latok sanszot, ott eleg 2-3 jo meccs.
a bl-ben szinte teljesen eselytelennek tartom a vegso gyozelmet, szerencses sorsolassal is 8 kozott szerintem vegallomas, legalabb 5 csapatot tudok mondani, akik ellen oda-vissza vagos rendszerben elverzunk.

sajnos munka es egyeb dolgok miatt igy is nehez volt annyi idot szoritsak barca meccsekre, mint amennyit szerettem volna, nem egyszer csak extended highlights-ig sikerult eljutni, ez sajnos messi hianyaban biztosan nem fog javulni, mert egy-egy unalmas huesca vagy levante elleni meccset csak miatta nem hagytam ott a 70. percekben.
sot, mivel nyilvan messi szurkolo is lettem az elmult 17 evben, azert jopar psg meccsre probalok majd idot szanni es egyeni sikereinek ott is szoritani, szoval ez az ev sajnos szinten sovany lesz, barki barmit mond, messi nelkul nem lesz ugyanaz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 8., vasárnap 22:00

De itt volt a mai meccs, nézőkkel, minden, ligától függetlenül. Miért nem búcsúztatták itt?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:59

Amúgy napok óta tudják, hogy mi a helyzet. Persze én is azon a véleményen vagyok, hogy régebbóta.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:26

Most tényleg? Tavaly távozni akart, tavaly. Itt már nyár elején le volt zsírozva kb minden. Most lehetett bejelenteni, hogy Messi nem marad, akkor már be is lehetne jelenteni hová megy. Indulnak a bajnokságok, ez nem most dőlt el abba nyugodjon bele mindenki. 5 hete szabadügynök. Apuka biztos nem pihengetett, megbeszélték szépen, hogy kivárnak, nézzen ki úgy h a barca is megpóbálta, mindenkinek rosszul esik, de jó az a párizsi szerződés, ezerszer jobb a project. Innentől azt sem lehet mondani, hogy máshol nem játszott, válogatottal is nyert valamit idén, Messi kimaxolja amit lehet és csókolom európa.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. augusztus 8., vasárnap 20:44

Anthony írta:
Kerlon írta:

Mit kéne tenni? 2 hét gyász? Megy a francia bajnokság, be kéne illeszkedni.
Megy, megy, látom milyen fontos. Tegnap is tiszta B csapattal álltak ki. Az új igazolások, Neymar még padon se voltak. Bezzeg Casemiro bari meccsen kezdő.
Hakimi es Wijnaldum is kezdett, elobbi golt is rugott.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 8., vasárnap 20:06

Anthony írta:
Kerlon írta:

Megy, megy, látom milyen fontos. Tegnap is tiszta B csapattal álltak ki. Az új igazolások, Neymar még padon se voltak. Bezzeg Casemiro bari meccsen kezdő.
Azt hiszem felültél a logikátlanság ne továbbjára, de ehhez most nincs kedvem. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:41

Kerlon írta:
Anthony írta: Állítólag még ma megy orvosira Párizsba. Azért ez eléggé viccessé teszi a mai zokogást. Par óra múlva alá is ír egy másik klubhoz, loll.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:38

azert ez nem olyan, mint szakitas utan, hogy egy kicsit egyedul kell lenni.
elvileg. :mrgreen:

mar elindult a liga is a francikanal.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:25

Anthony írta: Állítólag még ma megy orvosira Párizsba. Azért ez eléggé viccessé teszi a mai zokogást. Par óra múlva alá is ír egy másik klubhoz, loll.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:22

Etetni kell a családot ugye, voltak ma a termelői piacon, a kínai kel ára durván felment :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:21

Állítólag még ma megy orvosira Párizsba. Azért ez eléggé viccessé teszi a mai zokogást. Par óra múlva alá is ír egy másik klubhoz, loll.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 8., vasárnap 17:27

Amúgy a Barca okosan oldotta meg a Messi szitut :lol:
Tavaly Leo menni akart, nem engedték el, ehelyett kifizettek neki egy évre vagy 100 milkát, hogy maradt, nyertek egy spanyol kupát és ugye az a 100+ milka amit kaptak volna érte tavaly is pápá és a BLből meg kipotyogtatta őket a PSG tükörsimán, ahová a Messi elmegy majd ingyen :lol:

Spanyol kupa miatt szoptak 200 milkát, ügyik nah :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 8., vasárnap 16:36

tubatibi írta:
ikarus93 írta:

Barca lesz az új Milan.
Azért badarságot ne beszéljünk kérem szépen...
Pedig az esély meg van rá, a pénzügyi szar ismert, azon túl a környezet is ugyanolyan tré (vö olasz gazdaság 2000es évek közepe-vége vs spanyol mutatók jelenleg, megspékelve egy coviddal), a LEGNAGYOBB húzó nevük ma lépett le.
Ki maradt? Az emberek majd Coutinho, Grizes mezekért ölik egymást a shopban?
Ha elkezdik majd kikukázni a kifutott sztárokat (Dinho, R9), meg jönnek az Emanuelson, DeJong szintű senkik, ráléphetnek 1-2 év copórollerezésre, bár a barca azért lehet jobb helyzetben van, keret minőségileg.. De a lehetőség mindenképp megvan most..

De sz@rban a liga is, legnagyobb érték perpill ZsamoFelix, Fede Valverde, PauTorres, Oyarzabal?
Azért nem ugyanaz, mint 2-3 éve..
Pont kell ide egy Bappe.. :mrgreen:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 8., vasárnap 15:58

ikarus93 írta:
Realista24 írta: Sztem csőd közeli állapot van náluk.
Barca lesz az új Milan.
Azért badarságot ne beszéljünk kérem szépen...
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: