Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Volt olyan hír is, hogy valóban tettek új ajánlatot, de azt Messi visszautasította.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Minden pofon jó helyre megy.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mint amikor az exed meg felveszi a telefont, hogy meghallgasson, de mar massal van.
nem lesz itt mar fordulat, elvileg fizikailag lehetetlen.
nem lesz itt mar fordulat, elvileg fizikailag lehetetlen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ha ezek után maradna messi az gyönyörű lenne
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
Ezzel a perelléssel egy baj van, Ceferin.
A Barca nem lépett vissza a szuper ligától, a PSG elnöke meg nagy spanja Ceferinnek.
Itt a Barca csak rosszul vagy még rosszaabbul járhat, ha megpróbálja perelni a PSG-t.
A Barca nem lépett vissza a szuper ligától, a PSG elnöke meg nagy spanja Ceferinnek.
Itt a Barca csak rosszul vagy még rosszaabbul járhat, ha megpróbálja perelni a PSG-t.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kozben a Barca ellentamadasba lendult, perlik a PSG-t az FFP megsertese miatt.
"PSG's ratios in terms of FFP are worse than those of Barcelona," explained Dr. Juan Branco, the lawyer presenting the suit.
"In the 19/20 season the ratio between salary and income for PSG was 99 percent, whilst that of Barcelona was 54 percent."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Igen Barca drukker, sokszor hányok tőle én is, de most korrekten védte a ligát is.krisz24 írta: Nem tudom hallgatjátok e a rádió 1-et, de most nyilatkozik Farkas Norbi..
Nagyon bicskanyitogató a fazon.. Akkora barca szurkoló, hogy azt fáj hallgatni,és ezek után is adni fognak neki Real meccset, és hallgathatjuk a tipikus ellenszurkolását.
Amúgy azt nyilatkozta, hogy még ma éjfélkor is tett valami ajánlatot a barca, higy hosszabbítson kíváncsi leszek mi lesz belőle.. Végül remélem a Liga is meghajol előttük és a La Liga költségvetéséből fizetik a szerződését
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azt mondta hogy van egy ajánlat ami nincs nagy dobra verve, egy kicsi esélyt lát rá csak Ő is.Babinho írta: Farkas Norbi beszél Balázséknál a messi ügyről.
Asszondja Messi marad
Az első két mondata után majdnem elkapcsoltam, végül egész normálisan vezette le a sztorit.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Nem tudom hallgatjátok e a rádió 1-et, de most nyilatkozik Farkas Norbi..
Nagyon bicskanyitogató a fazon.. Akkora barca szurkoló, hogy azt fáj hallgatni,és ezek után is adni fognak neki Real meccset, és hallgathatjuk a tipikus ellenszurkolását.
Amúgy azt nyilatkozta, hogy még ma éjfélkor is tett valami ajánlatot a barca, higy hosszabbítson kíváncsi leszek mi lesz belőle.. Végül remélem a Liga is meghajol előttük és a La Liga költségvetéséből fizetik a szerződését
Farkas Norbi beszél Balázséknál a messi ügyről.
Asszondja Messi marad
Asszondja Messi marad
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Nálam hasonló a szituáció csak nyilván kicsiben, emberi léptékben. Nyugdíjba ment valaki, addig amíg nem rendeződik a helyzet nekem kell vinni azokat az ügyeket is. Mindenáron azt szeretnék, hogy adjak fel mindent a régi helyen és menjek át oda. Több fizetés, nagyobb lehetőségek stb. De ez nem mindig működik így. Nem tudnak elcsábítani, mert tudom, hogy itt van most dolgom. Akit nem lehet vinni, úgysem megy. Senkinek ne legyenek kétségei, hogy ez le volt már zsírozva előre, Messi ment egy erősebb csapatba, több pénzért. Szerintem felesleges túlragozni, mert nagyjából ez történik.wZoLee7 írta: Most tényleg? Tavaly távozni akart, tavaly. Itt már nyár elején le volt zsírozva kb minden. Most lehetett bejelenteni, hogy Messi nem marad, akkor már be is lehetne jelenteni hová megy. Indulnak a bajnokságok, ez nem most dőlt el abba nyugodjon bele mindenki. 5 hete szabadügynök. Apuka biztos nem pihengetett, megbeszélték szépen, hogy kivárnak, nézzen ki úgy h a barca is megpóbálta, mindenkinek rosszul esik, de jó az a párizsi szerződés, ezerszer jobb a project. Innentől azt sem lehet mondani, hogy máshol nem játszott, válogatottal is nyert valamit idén, Messi kimaxolja amit lehet és csókolom európa.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Aguero off novemberig (áll. ki sem tud kelni az ágyból)..
Néztem tegnap a juve ellen őket, nemtom tartós-e, de Qman 4231ben rakta fel őket.
Sztem maradni fog ennél a kicsit óvatosabb taktikánál, Grízes, Depay, Braith..., vmi jobbszélső. Aztán ha felépülnek, majd Coutinhonak, Fatinak is lehet ebben helye, meg majd Kun.. De lesz ott is baj október-novemberig.. meg még ha esnek ki elöl...
So it begins?
Néztem tegnap a juve ellen őket, nemtom tartós-e, de Qman 4231ben rakta fel őket.
Sztem maradni fog ennél a kicsit óvatosabb taktikánál, Grízes, Depay, Braith..., vmi jobbszélső. Aztán ha felépülnek, majd Coutinhonak, Fatinak is lehet ebben helye, meg majd Kun.. De lesz ott is baj október-novemberig.. meg még ha esnek ki elöl...
So it begins?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Szerintem meg nem. Gyenge edző, sok sztár, koncepció meg nincs. Vagy még nincs.Sierra írta: Sztem meg a PSG-nek idén ki fog jönni a lépést és behúzzák a BL-t. Ez a megérzésem. Aztán majd kiderül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Akkor meg is van kit kell utálni a culéknak Messi távozása miatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Laporta was going to accept CVC's offer and renew Messi's contract, but Perez contacted the Barcelona CEO, Ferran Reverter and advised them both not to take this plan, after which Ferran convinced Laporta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bárki oda érhet. Chelsea is mutatta fakkot az olajosoknak. Mondjuk ők is olajosokikarus93 írta:A két olajos csapat a főesélyes a BL-re.Sierra írta: Sztem meg a PSG-nek idén ki fog jönni a lépést és behúzzák a BL-t. Ez a megérzésem. Aztán majd kiderül.
Talán Bayern még oda érhet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
A két olajos csapat a főesélyes a BL-re.Sierra írta: Sztem meg a PSG-nek idén ki fog jönni a lépést és behúzzák a BL-t. Ez a megérzésem. Aztán majd kiderül.
Talán Bayern még oda érhet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na ja. Minden idők talán legnagyobb durranása lett volna. Azzal még lehetett volna fokozni az egészet, pláne ha még a BL is összejött volna.'shutterisland írta: azert barki barmit mond, igy a kettejuk erajanak a vegen osszehozni oket egy (top)csapatba az nem csak emocionalis es marketing szempontbol lett volna oriasi bomba, hanem szerintem meg sportszakmai szempontbol is bejohetett volna.
marmint az all-in, amit most a ramos-messi duoval huz, az cr-el meg csak utosebb lett volna ha 1, max 2 szezonban es bl-ben gondolkozunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Sztem meg a PSG-nek idén ki fog jönni a lépést és behúzzák a BL-t. Ez a megérzésem. Aztán majd kiderül.