OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Veszprémi vagyok de már rég nem ott lakok, bár most pl pont itt vagyok, meg a Balatonon. Már családosan itt simán el tudnám képzelni magam, illetve ha mondjuk a korlátlan home office-t bevezetnék, az azért kellene hozzá.
Laktam én is pesten több helyen is, árkád mögött is, bár akkoriban még pl az örssel akkora gond nem volt mint amit mostanság írkálnak. Én nem tudom, nem járok már arra.
Laktam én is pesten több helyen is, árkád mögött is, bár akkoriban még pl az örssel akkora gond nem volt mint amit mostanság írkálnak. Én nem tudom, nem járok már arra.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A 11.ker nem is rossz környék szerintem. Ok a kelenföldi pályaudvart leszámítva.ziro4vr írta: Múlt héten itt a 11. kerben ahol lakunk (jól szituált rész, modern társasház), konkrétan egy hajléktalan bejött a lépcsőházba és teljesen random úgy orrba vert egy 40es nőt, hogy eltört az orra. Abba inkább nem megyek bele, hogy mi lett volna ha engem vagy még inkább az asszonyt akar orrba verni, de eléggé beteg világ van itt az országban meg budapesten.
Elég gyászos a helyzet a város nagy részén.
Ziro te amúgy nem Veszprémből vagy?Vagy csak összekeverlek valakivel? Az biztos, hogy ha Magyarországra költöznék vissza Budapestet, de leginkább Pestet szerintem már kerülném ha lehet és ha egy mód van rá pl egy Veszprém szintű kisvárosba költöznék vissza..persze ugye a munka szabja a körülményeket sajnos.
Pesten a belvárosban, Astoriánál nőttem fel. Kamaszként tökéletes volt, 18 évesen és az egyetemi években pláne, de ősszel mikor 2hónapot töltöttem újra Budapesten édesapámnál és onnan dolgoztam, hát nem tudom..nagyon megváltozott Budapest. Régen is voltak gondok, de valami nagyon félre ment. Csövesek, öregek, meg azok akik még nem tudtak lelépni kb..ez volt az érzésem.
A legdrasztikusabb a családok hiánya volt. Régen egy rakat gyerekes család volt ők gondolom elmenekültek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Múlt héten itt a 11. kerben ahol lakunk (jól szituált rész, modern társasház), konkrétan egy hajléktalan bejött a lépcsőházba és teljesen random úgy orrba vert egy 40es nőt, hogy eltört az orra. Abba inkább nem megyek bele, hogy mi lett volna ha engem vagy még inkább az asszonyt akar orrba verni, de eléggé beteg világ van itt az országban meg budapesten.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jézusom. De miért csinálják ezt?!Realista24 írta:Beteg állatok.Swineherd írta: Felénk, itt Paks, Szekszárd környékén, de Bonyhádon is szokássá vált, hogy amíg parkolsz, meglazítják a kerékcsavarokat az autódon.
Nálam ilyen tegnap történt Bonyhádon, de nem értem tetten. Viszont szerencsére észrevettem, hogy le vannak lazítva.
Nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha tetten érem, de gyanítom, olyat, amit jobb, ha nem lát senki. Mondjuk a kicsapható kerékkulcsommal vagy az övével rávertem volna a kezeire...
Milyen mentális állapot kellhet ahhoz, hogy valaki ilyet csináljon?
http://www.police.hu/hu/hirek-es-inform ... lehet-vege
Csak úgy poénból, hogy vicces ha baleset ér? Mi a fasz bajuk van ezeknek? Korcsosodik ez a világ az az igazság, sok a beteg.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Skacok, ki mennyire van kèpben a bècsi parkolással??
Már kèt napja itt parkolok a belváros egyik utcájában, òra sehol, nyilván vettem volna ha tudom, hogy fizetős a parkolás..
Erre ma megdobtak egy 36ejròs csekkel..
Èrdemes lenne feladnom?, vajon sehogysem megùszòs a törtènet??
Már kèt napja itt parkolok a belváros egyik utcájában, òra sehol, nyilván vettem volna ha tudom, hogy fizetős a parkolás..
Erre ma megdobtak egy 36ejròs csekkel..
Èrdemes lenne feladnom?, vajon sehogysem megùszòs a törtènet??
- h3x0r
Van egy nagyjabol 1000 nm-es kert (50x20 meter), 1/3-an gyumolcsfak vannak, a tobbibe jelenleg zoldsegeket vetettunk, de jovore mar nem akarunk vele foglalkozni, ezert inkabb befuvesitenenk. Ekkora teruletre milyen ontozorendszert erdemes telepiteni, ami arban is valamennyire azert barati Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
szerk: egy buvarpompam van, arra az egyre nem akarok kolteni
szerk: egy buvarpompam van, arra az egyre nem akarok kolteni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Beteg állatok.Swineherd írta: Felénk, itt Paks, Szekszárd környékén, de Bonyhádon is szokássá vált, hogy amíg parkolsz, meglazítják a kerékcsavarokat az autódon.
Nálam ilyen tegnap történt Bonyhádon, de nem értem tetten. Viszont szerencsére észrevettem, hogy le vannak lazítva.
Nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha tetten érem, de gyanítom, olyat, amit jobb, ha nem lát senki. Mondjuk a kicsapható kerékkulcsommal vagy az övével rávertem volna a kezeire...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Felénk, itt Paks, Szekszárd környékén, de Bonyhádon is szokássá vált, hogy amíg parkolsz, meglazítják a kerékcsavarokat az autódon.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rajka, határ. Ember se volt, nemhogy ellenőrzés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Esetleg volt mar téma edzomaszk hasznalata? Hasznal valaki ? Ki milyet ajanl futashoz, kuzdosporthoz?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
2 hete voltam arrafele, kisebb torlodas volt, osztrak hataror kerdezte, mi az uticel, mondtuk, hogy Nemetorszag, ugyhogy intett, hogy viszlat. Hazafele sehol senki...reeed_ati írta:Egy hete voltam Bécsben, kis torlódás volt, de tőlem pl. nem kértek semmit, csak intettek, hogy takarodjak már..Realista24 írta: Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.
Felénk meg aztán jöhet bárki, mert ott egy lélek nem volt kinn a Magyar határon..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egy hete voltam Bécsben, kis torlódás volt, de tőlem pl. nem kértek semmit, csak intettek, hogy takarodjak már..Realista24 írta: Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.
Felénk meg aztán jöhet bárki, mert ott egy lélek nem volt kinn a Magyar határon..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
legjobb baratom 1 honapja vezetett vissza nemetorszagba ausztrian at.
oltasa akkor meg nem volt, negativ teszt es munkaltatoi igazolas volt nala.
az egvilagon semmi sem volt, pedig minden dokumentum be volt keszitve az anyosulesen.
masodunokatesom ugyanez, gyorsabban atjutott, mint a virusmentes idoszakban.
nyilvan kicsi a minta, de kevesbe tunik veszesnek, aztan lehet hataratkelotol is fugg.
oltasa akkor meg nem volt, negativ teszt es munkaltatoi igazolas volt nala.
az egvilagon semmi sem volt, pedig minden dokumentum be volt keszitve az anyosulesen.
masodunokatesom ugyanez, gyorsabban atjutott, mint a virusmentes idoszakban.
nyilvan kicsi a minta, de kevesbe tunik veszesnek, aztan lehet hataratkelotol is fugg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hú b+ mekkora troll vagy én meg hülye hogy nem gondoltam erresebydani írta:Akkor is érdekelnek a sógorlátogatások, ha ők is Budapesten laknak?Realista24 írta: Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor is érdekelnek a sógorlátogatások, ha ők is Budapesten laknak?Realista24 írta: Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nemtom elég inputot kaptál-e, abban tudok segíteni honnan nelordgabi írta: Első Budapesti tűzijátékomra készülünk, előtte nap egy jó kis Leander Kills koncert...
A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes követni a tűzijátékot? Igazából kora reggel tervezünk elindulni a városba, érdekelnek a vadászgépek a Duna felett, a Parlamentnél a zászlófelvonás, stb., szóval idő lesz rá, hogy korábban oda menjünk a legjobb helyre, mik a tapasztalatok?
Mi 1szer a Petőfi híd pesti oldaláról néztük, meg egyszer az Erzsébet híd alól, a budai rakparton. A hídról valszeg a közepe volna jó, de ott millióan voltak..
Jó szórakozást, de am tv-ből a legjobb
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ezt akartam írni csak nem akartam letörni a lelkesedést: TVben sokkal jobban látszik minden.Marky írta:Ha a tuzijatek erdekel, akkor a TV-bol.lordgabi írta: A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes követni a tűzijátékot?
Ha a hangulat, akkor valamelyik rakpartrol. Neztem mar Budarol es Pestrol is, ha jo helyet akarsz erdemes mar delutan leulni valahova, mert ilyenkor a fel varos ott lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ha a tuzijatek erdekel, akkor a TV-bol.lordgabi írta: A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes követni a tűzijátékot?
Ha a hangulat, akkor valamelyik rakpartrol. Neztem mar Budarol es Pestrol is, ha jo helyet akarsz erdemes mar delutan leulni valahova, mert ilyenkor a fel varos ott lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt hittem dezodorsoadroli írta: Ezt csak úgy itt hagyom, legyen min csámcsogni, úgyis rég volt már téma
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema