Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 9., hétfő 12:27

Pad'em írta: Alaba, hogy nyomta?

Jó lenne nyerni az első fordulót, remélem egy Case-Modric-Valverde, Benz-Bale-Hazard össze tud állni.
Alaba nálam igazolta amit a bm-ben, válogatottban láttam: egy nagyon jó játêkos, lehozza a kh-t is, de minden máshol sokkal jobb .
Nem a védelem lesz a csapat gyenge pontja, Militao+Alaba lehet majd az alap, de Nacho is bármikor berakható nyilván..

Meglepne ha Haz kezdene szombaton, 0 km van a lábában (eb pár perce nem releváns), meg sztem a formája se lehet olyan húúdehűű :)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2021. augusztus 9., hétfő 12:17

Pad'em írta: Nem tudtam nézni a meccset tegnap, de jól jött le az összefoglalóból, hogy magasan Bale volt a legveszélyesebb? Kimondottan aktívnak tűnt, nem tudom mikor láttam ilyen virgoncnak Real mezben :D Mellesleg nagyon fasza ez az away mez.

Alaba, hogy nyomta?

Jó lenne nyerni az első fordulót, remélem egy Case-Modric-Valverde, Benz-Bale-Hazard össze tud állni.
Alaba jól játszott, próbálta irányítani a védelmet, volt egy szép mentése is.

Bale meg az összefoglaló alapján lehet, hogy jó volt, de inkább csak "vakok között félszemű a király" módra lógott ki szerintem.

Egyébként fura volt 50-esben a walesi. Asensio nem adja vissza a számát, vagy még reménykedünk, hátha nem is kell neki szám egyáltalán?
Szégyen a kukás, de hasznos.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 9., hétfő 12:13

nem láttam én sem, de a marca szerint fasza volt.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 9., hétfő 11:44

Nem tudtam nézni a meccset tegnap, de jól jött le az összefoglalóból, hogy magasan Bale volt a legveszélyesebb? Kimondottan aktívnak tűnt, nem tudom mikor láttam ilyen virgoncnak Real mezben :D Mellesleg nagyon fasza ez az away mez.

Alaba, hogy nyomta?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 9., hétfő 9:06

ziro4vr írta:
flori írta: Abba már bele sem megyek, hogy annál sajnos nincs szánalmasabb, hogy Bale még felveheti a szerelést… Hazard is.. jajj. :D
Inkább az a szánalmas hogy még jobban járunk ha ő veszi fel mint a többi szélső.
Én espec. nem tudom melyik a gázabb, megutáltam a vadlovat, ürülnék ha eltolná a cangát, de azt se akarom, hogy helyette szorgalmas LV (akire úgy tűnik idén is inkább jh-ként kell számolni (amiben egyébként messze van sztem a tavalyi szinttől)), 10percescsoda Ase, vagy destroyerVini játsszon, tőlük még "ez" is jobb...

Szóval én beletörődtem, hogy ha nem jön vmi drágaszááág jobbra, idén BRB lesz elöl:
-Bale mert ő a legkisebb rossz
-Rodry, mert legalább a balon tényleg meggyőzőbb
-Benz: mert ő a kés éle..

Hambi sztem orvosi szoba lesz (Pintus ide vagy oda) idén is, a többit meg ismerjük. Én am. azt sem bánnám, ha menne még Jovic, Isco bagóért, tiszta szégyenek, Öde meg vmi pénzmagért, amíg van körülötte valami hype, bár lehet egy Case-Fede-Öde hármas olyan hűűűdeborzasztó nem volna..

Nekem a tegnapi meccs azt hozta amit vártam egyébként, bár meglepett, hogy M12 nem egy lekötözött nyugdíjas szintjén van most, de attól még MG a beugró nálam Mendy helyett, meg Blanco is el tett-vett..
Meg még a két kicsi: Arribas és Park: belőlük is elég volt ennyi, Park kb. egy LV, fut, lelkes, de vannak határai, Arribas meg egy nagy? Alkata kb. Llorrente? Egy modern, atletikus futballista, de ide kevés, 10-20 percekre inkább Blancot dobálnám be, meglepne ha nagy karriert futna be..
Jovic/Mariano meg: :lol:
Bár a Terminátor legalább kiugratta Balet, Mariano meg egy becsíkozott pincsi lelkesedésével kergeti a bogyót -> én inkább őt tartanám meg, mert ha összeáll vmi gálacsapat (amihez Carlo mondjuk egyébként nagyon ért), ha már minden sima 60-70 perc után akár, simán jöhet Benz helyett, végigloholja ahogy kell, közben persze ugyanolyan szerencsétlen mint Vini, de hogy ezek ketten olyan gégenpresszinget tolnak, hogy legalább gólt nem kapunk..Elképesztő mi futómennyiségre képesek, másra nem, de arra igen, és az bizony akár hasznos is lehet..

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 9., hétfő 6:48

ANDS írta:
flori írta:

Igen, úgy tűnik Ancelottinak sem kell. Akkor adják el ha kevés, hátha a madár Arsenal fizet érte 40-et.

Egy Mariano hamarabb beáll, mint a “jövőbeli” klasszisunk. :lol:
Úgy éreztem, ez a két játékos tiszta emberhátrányt jelent. Mariano nem tudom mit keres ebben a csapatban.
Odegaard ha Arsenal szint, akkor az Arsenalnak kaparni kell majd erősen a Bl indulást érő helyért...
Arsenal meg a BL :lol: Eloszor a konferencia liga hely legyen meg :kalapos:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:46

flori írta: Abba már bele sem megyek, hogy annál sajnos nincs szánalmasabb, hogy Bale még felveheti a szerelést… Hazard is.. jajj. :D
Inkább az a szánalmas hogy még jobban járunk ha ő veszi fel mint a többi szélső.
Nem illik.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 8., vasárnap 20:26

Az is tiszta, hogy megint alig leszünk meccs/gól felett. Borzalmasan rosszak a támadók, Benzema nélkül esélyünk sincs semmire. Jovic hogyan mehetett át bármilyen szűrőn? Az oké, hogy mi nem értünk hozzá, de megcsúfolja a madridi mezt ez a szerencsétlen. Abba már bele sem megyek, hogy annál sajnos nincs szánalmasabb, hogy Bale még felveheti a szerelést… Hazard is.. jajj. :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 8., vasárnap 20:23

flori írta: Igen, úgy tűnik Ancelottinak sem kell. Akkor adják el ha kevés, hátha a madár Arsenal fizet érte 40-et.
Isco Öde előtt lesz a sorban Carlonál is

Kinéz egy aug végi Arsenal kölcsön :mrgreen:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 8., vasárnap 20:19

Ez az Ödegard egy labdatemető baszki. Olyan lassan csinálja amit csinál,hogy fáj nézni.
Vihetik.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 8., vasárnap 20:17

reeed_ati írta: Ami leszűrhető a meccsből, hogy Ödegaard nem sokáig lesz nálunk.. :kalapos:
Igen, úgy tűnik Ancelottinak sem kell. Akkor adják el ha kevés, hátha a madár Arsenal fizet érte 40-et.

Egy Mariano hamarabb beáll, mint a “jövőbeli” klasszisunk. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:44

Ami leszűrhető a meccsből, hogy Ödegaard nem sokáig lesz nálunk.. :kalapos:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:26

Yazid írta: ezekből a bari meccsekből nem sok mindent lehet leszűrni, ez a milan nem is akar focizni hót szarok. azt nem tudom normalis e h mindenki a seggen veszi a levegőt es kurva bosszantó h ez a gecsi bale megeszi az egész támado szekciónkat tudás alapján kiv benz, de ez a hozzáállás...

am senki nem mondaná meg h edzőváltás történt, ua. az a kilátástalanság csak zidane felbírta őket tüzelni néha napján na carloval ilyen nem lesz.
Ezt azért nem mondanám. Már látszik 1-2 apróság, de mégis mit vársz? Alig telt el idő még, mióta itt van az öreg.

Az elejét adom, sok mindent nem szabad leszűrni ezekből a meccsekből és igen, normális, hogy fáradtak. Ez a Pintus hatás.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:24

Nekem eddig tetszik, amit latok. Modric, Casemiro hozza a formajat, Isco es Marcelo megidezik az 5 evvel ezelotti jatekukat es meg Bale is jol mozog.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:23

Szerintem jöhet az Isco - Blanco csere, a kisgyerek aládolgozik Modricnak, ezt a lassított felvételt meg nem kell nézni irányítóba..
Meccs után szállhatna is fel a többiekkel Milánóba, vagy a legelső géppel bármelyik ország bármelyik csapatába, csak vissza ne.. jujjdeborzasztó

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:20

ezekből a bari meccsekből nem sok mindent lehet leszűrni, ez a milan nem is akar focizni hót szarok. azt nem tudom normalis e h mindenki a seggen veszi a levegőt es kurva bosszantó h ez a gecsi bale megeszi az egész támado szekciónkat tudás alapján kiv benz, de ez a hozzáállás...

am senki nem mondaná meg h edzőváltás történt, ua. az a kilátástalanság csak zidane felbírta őket tüzelni néha napján na carloval ilyen nem lesz.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:13

tcskhun írta: 11-es… kirúgja szerintetek? Bale?
Hát be nem. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:11

:) :vivo: :vivo:
tcskhun írta: 11-es… kirúgja szerintetek? Bale?

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:10

11-es… kirúgja szerintetek? Bale?

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:10

Jovic+Bale csodapáros :agree:

amúgy jó a mez csak a számok borzalmasak

Vissza: