Kommentáld a híreket
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ödegaard pont annyit tett hozzá az Arsenalhoz, mint Ceballos, sőt. Az egyik sajnos nem kapott lehetőséget, a másik meg világi spanyol bot.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Militaotol mit vársz még? Előző szezon második felében ahhoz képest amennyit korábban játszott, tökéletes volt. Nála max az a kérdés hogy Alabaval mennyire lesz meg az összhang, nálam az kérdőjeles.
Ödegaard esetében meg csak igaza volt a kopasznak anno. Ahogy a legtöbb fiatal esetében is. Persze lehet ezzel jönni hogy nem adott esélyt a tehetségeknek stb, de a mindenkori rm edzőn akkora nyomás van, hogy nehéz a jelent félretenni a jövőért. Pláne ha azt nézzük hogy milyen szeme van az öregnek ehhez a játékhoz, én inkább neki hiszek mint magamnak vagy nektek.
Na de mindegy is, uncsi már a kölyök, menjen máshova, aztán boldog lesz mindenki.
Ödegaard esetében meg csak igaza volt a kopasznak anno. Ahogy a legtöbb fiatal esetében is. Persze lehet ezzel jönni hogy nem adott esélyt a tehetségeknek stb, de a mindenkori rm edzőn akkora nyomás van, hogy nehéz a jelent félretenni a jövőért. Pláne ha azt nézzük hogy milyen szeme van az öregnek ehhez a játékhoz, én inkább neki hiszek mint magamnak vagy nektek.
Na de mindegy is, uncsi már a kölyök, menjen máshova, aztán boldog lesz mindenki.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kapusok: TBO világ legjobbja, Lunin? és szerintem nem is lesz semmi..kiserik írta:Ezzeé azért nem értek egyet teljesen. Hátulról előre:Steve írta:
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy itt totál jelentéktelen normális világban max padon lévő középszer emberekről írogatunk folyamatosan, de konkrétan ezek a Real Madrid. Ha csak 2-3 lenne rossz oké. De max 2-3 aki jó és azok sem fiatalok.
Marad Benz és Modric..plusz majd Kroos
Kapus: Tbo a világ legjobb kapusa és Lunin is nagyon tehetséges.
Védelem: Alaba azért nem egy kutyaütő és úgy látszik, nem hazard stílusban érkezett. Militao a világ egyik legtehetségesebb fiatal védője, Mendy a legbetonabb balbunkója és Gutierrez nagyon bíztatóan mozog, az örök Nachoról ne is beszéljünk, aki szinte a világ bármely csapatában kezdő lenne.
KP: Kroos és Case top1 a posztjukon. Fede a legjobb fiatal btb. Szerintem egy Fede-Case-Kroos top 3-as kp a világon.
Támadók: na itt van baj bőven. Karimon kívül (a világ egyik legjobb, de minden bizonnyal legbugisabb csatára még mindig) szar a helyzet. Talán Bale nem akar szégyenkezve visszavonulni, a tudása meglenne. A többi kuka, bár én titkon abban bízom, hogy Balfasziusz szintet lép idén és Carlo mester alatt hoz egy stabil szintet. Sajna erre nagyon kicsi az esély, de még mindig több, mint arra, hogy Hazard értelmes szezont produkáljon.
Szóval van itt azért minőség is.
Védelem: Nacho kv stabil. Militao szerintem jó lehetne, de sokszor szertelen volt még, tőle előrelépést várok.Mendy védekezés oké támadás kevés,Carvajal?Többi ilyen-olyan okból kérdőjel..
Kp: Itt van a legstabilabb minőség(körtét leszámítva), de mind “öregecskedők”. Fede-Case abszolút.Mindenesetre a kp-n nem stresszelek, bár ha Modric nincs, nincs játék szervezés.
Támadók: Benzema?Ha lesérül, nekünk annyi.
Azért ezt így egyben tekintve nem mondanám, hogy minden fronton versenyképes, sérüléshullámot kibíró brutál keret.
A jövőt meg abszolút mem látom.Akikről beszélünk most is, hogy minőség, azok csak és kizárólag a “régi” arcok.
- Steve
Amit én nem értek, hogy pl egy Haalandra hogy nincs pénz?!
Én azt megértem, hogy Aladinntól bappét nem tudjuk megvenni, ha ő nem akarja eladni. Kevesek vagyunk hozzá amyagilag. De Haalandra valahogy csak össze lehetne koldulni a pénzt, pláne mikor minőségi játékosaink mennek..
Valahogy piszok fura ez az egész.
Valószínűleg nem csak a stadion lehet itt..
Vagy a covid ekkora kiesést produkált(ugye nem csak a jegyek, mezek minden más szar múzeum túra, vackok, R24 haverjának a kebabos standja a stadion körül..minden).
Vagy egyszerűen a szuperligára spórolunk.. én nem tudom.
De nem értem, hogy 1-2 jobb fazon sem jött.
Attól tartok, hogy a helyzet annyira elfajult, hogy ha idehozunk pl. egy bappét annak sem sok értelme lenne, mert egy ember nem fogja már menteni a helyzetet.
Nem akarok tényleg túl negatív lenni, de nem látom, hogy évek tétlenségét és leépülését, hogyan fogjuk majd megváltoztatni.Már tavaly is evidens lett, hogy minden meccs a ligában kis spanyol csapatok ellen is élet-halál meccs.Azóta jobb nem lett a helyzet.
Én azt megértem, hogy Aladinntól bappét nem tudjuk megvenni, ha ő nem akarja eladni. Kevesek vagyunk hozzá amyagilag. De Haalandra valahogy csak össze lehetne koldulni a pénzt, pláne mikor minőségi játékosaink mennek..
Valahogy piszok fura ez az egész.
Valószínűleg nem csak a stadion lehet itt..
Vagy a covid ekkora kiesést produkált(ugye nem csak a jegyek, mezek minden más szar múzeum túra, vackok, R24 haverjának a kebabos standja a stadion körül..minden).
Vagy egyszerűen a szuperligára spórolunk.. én nem tudom.
De nem értem, hogy 1-2 jobb fazon sem jött.
Attól tartok, hogy a helyzet annyira elfajult, hogy ha idehozunk pl. egy bappét annak sem sok értelme lenne, mert egy ember nem fogja már menteni a helyzetet.
Nem akarok tényleg túl negatív lenni, de nem látom, hogy évek tétlenségét és leépülését, hogyan fogjuk majd megváltoztatni.Már tavaly is evidens lett, hogy minden meccs a ligában kis spanyol csapatok ellen is élet-halál meccs.Azóta jobb nem lett a helyzet.
Ezzeé azért nem értek egyet teljesen. Hátulról előre:Steve írta:
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy itt totál jelentéktelen normális világban max padon lévő középszer emberekről írogatunk folyamatosan, de konkrétan ezek a Real Madrid. Ha csak 2-3 lenne rossz oké. De max 2-3 aki jó és azok sem fiatalok.
Kapus: Tbo a világ legjobb kapusa és Lunin is nagyon tehetséges.
Védelem: Alaba azért nem egy kutyaütő és úgy látszik, nem hazard stílusban érkezett. Militao a világ egyik legtehetségesebb fiatal védője, Mendy a legbetonabb balbunkója és Gutierrez nagyon bíztatóan mozog, az örök Nachoról ne is beszéljünk, aki szinte a világ bármely csapatában kezdő lenne.
KP: Kroos és Case top1 a posztjukon. Fede a legjobb fiatal btb. Szerintem egy Fede-Case-Kroos top 3-as kp a világon.
Támadók: na itt van baj bőven. Karimon kívül (a világ egyik legjobb, de minden bizonnyal legbugisabb csatára még mindig) szar a helyzet. Talán Bale nem akar szégyenkezve visszavonulni, a tudása meglenne. A többi kuka, bár én titkon abban bízom, hogy Balfasziusz szintet lép idén és Carlo mester alatt hoz egy stabil szintet. Sajna erre nagyon kicsi az esély, de még mindig több, mint arra, hogy Hazard értelmes szezont produkáljon.
Szóval van itt azért minőség is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Steve
Ahogy hallottam az Arsenalos ismerősöktől, ott sem váltotta meg a világot. Messiásként várták, most remélik, hogy marad a Realban..Remy írta: Mondjuk sajnos azt viszont nem lehet elvenni a klub oldaláról, hogy Isco és Asensio a kelleténél többször kapták meg a lehetőséget. Egyszerűen felháborító, hogy ez a két ember még mindig itt van, sőt... játszanak is.
Martin ide vagy oda, ez el van baszva.
A kettősmérce a probléma. Valaki a semmire újra és újra megkapja a lehetőséget, valaki meg még semmit se igazán tud lerakni, mert nincs ideje rá.
De lehet, csak nem volt szerencséje.
Leszarom Ödegaardot meg az egyéneket igazából. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy itt totál jelentéktelen normális világban max padon lévő középszer emberekről írogatunk folyamatosan, de konkrétan ezek a Real Madrid. Ha csak 2-3 lenne rossz oké. De max 2-3 aki jó és azok sem fiatalok.
Nem tudjuk pontosan, hogy mi van a háttérben. Ami eddig látszott, hogy Carlo kkp-ként számol vele (nála sokkal kötöttebb posztok vannak, mint ZZ-nél) és ott előtte van a sorban a KM, Fede, Isco és valószínűleg posztjából adódóan (és mert a sérülés miatt marad) Ceballos is, sőt, legutóbb Gutierrezt is kipróbálta ott pár percre az öreg, valamint Alaba is megoldja a posztot. Ha abból indulok ki, hogy egy eredendően támadó/irányító játékosnak kell 5-6. alternatívaként btb-ben megmutatnia, akkor lehet, hogy a karrierje érdekében jobban jár, ha lelép és esetleg máshol fejlődik/villant a posztján, vagy marad középszinten, de játszik. Azért aki látta a Rangers meccset, az láthatta, hogy nem kicsit jobb, mint Isco, csak ő sajna rajtunk marad így használni kell, míg Ode talán eladható. Ez is szempont lehet.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk sajnos azt viszont nem lehet elvenni a klub oldaláról, hogy Isco és Asensio a kelleténél többször kapták meg a lehetőséget. Egyszerűen felháborító, hogy ez a két ember még mindig itt van, sőt... játszanak is.
A kettősmérce a probléma. Valaki a semmire újra és újra megkapja a lehetőséget, valaki meg még semmit se igazán tud lerakni, mert nincs ideje rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ja, csak Kroos off egyből, Modric 36, Fedenek is vmi baja van most, kicsi Blanco meg még csak ígéret. Ez minden, csak nem fain..Jim írta:mondjuk a védekezés része egész jól hangzik, abban Blanco és Fede is jóraul 4 ever írta: CMK, Fede, Blanco, ??Isco?? az összes lehetőség újra középre?
előre játékban kéne egy jó játékos Ödegaard Isco és Ceballos helyett
De igen, valaki jó kéne
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Ödegaard kapcsán az még hagyján, hogy fél attól, hogy Kroos és Modric mögött nem jut szerephez, az elmúlt 10 év két legjobb kpsa mellett nem csoda. De, hogy az örök csere Iscót se tudja/akarja lenyomni a rangsorban az azért sokat mondó. Carlo is elöbb veszi elő Iscót, az azért egyértelmű jele, hogy a gyerek fejben v tehetségben kevés ide. Ha akarná, ki tudná magának harcolni a perceket, legjobb példa Fede. Neki inkább a fix kezdő elég egy középcsapatban. Sajnos, mind többet láttunk bele úgy néz ki, bár még mindig nagyon fiatal, de meglepne ha klasszissá érne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
Ez valami egészen elképesztő amúgy.
Kb olyan, mint valami rémálom..Az ember lassan évek óta reménykedik valami jóhírben erre egyre rosszabb és rosszabb az egész.
Bale bmeg aki gyűlöli a Realt, Mariano aki itt maradt pénzt felvenni, Ödegaard baszakodik velünk, akinek kb minden nap kaparnia kellene, sérülz amúgyis milyen Ceballos és a jó Jovic is a mi játékosunk.
Ami a legszörnyűbb, hogy ezek még a kezdőbe sem férnek, de nem azért mert ott minőség van, hanem mert a ViniJuni és Rodrygo páros varázsol, ha szerencsénk van akkor csak LV mert az legalább a labdába tud egyeneset rúgni, ha már beadni, cselezni mem tud..
Annyira durva de én már a szezon végét várom.
Nem akarok negatív lenni és jó lenne, ha valami csoda történne és meglepetés foci jönne..de én már úgy ki vagyok éhezve arra, hogy Real Madridot és focit lássak.
Úgy visszamennék csak 1-2 napra az időben, hogy egy kis Real Madrid focit láthassak.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de remélem nem tart sokáig.
Kb olyan, mint valami rémálom..Az ember lassan évek óta reménykedik valami jóhírben erre egyre rosszabb és rosszabb az egész.
Bale bmeg aki gyűlöli a Realt, Mariano aki itt maradt pénzt felvenni, Ödegaard baszakodik velünk, akinek kb minden nap kaparnia kellene, sérülz amúgyis milyen Ceballos és a jó Jovic is a mi játékosunk.
Ami a legszörnyűbb, hogy ezek még a kezdőbe sem férnek, de nem azért mert ott minőség van, hanem mert a ViniJuni és Rodrygo páros varázsol, ha szerencsénk van akkor csak LV mert az legalább a labdába tud egyeneset rúgni, ha már beadni, cselezni mem tud..
Annyira durva de én már a szezon végét várom.
Nem akarok negatív lenni és jó lenne, ha valami csoda történne és meglepetés foci jönne..de én már úgy ki vagyok éhezve arra, hogy Real Madridot és focit lássak.
Úgy visszamennék csak 1-2 napra az időben, hogy egy kis Real Madrid focit láthassak.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de remélem nem tart sokáig.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Írtam, a korához mérten. Teljesen jól épült fel a gyerek egészen a tavalyi szezonig. Joggal lehetett elvárni, hogy lesz itt belőle valaki.
Real Madrid szintű teljesítmény. Ha azt keressük, akkor hamarosan megszűnik az A-csapatunk, mert nem lesz kit bedobni a keretbe.Süti írta: Nem a korához meg a klubhoz meg a bajnoksághoz mért teljesítményt. Azt nagyon sokan tudnak a labdarúgásban. Real Madrid szintű teljesítményt. Szerintem sehol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Süti
Nem a korához meg a klubhoz meg a bajnoksághoz mért teljesítményt. Azt nagyon sokan tudnak a labdarúgásban. Real Madrid szintű teljesítményt. Szerintem sehol.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real szintű teljesítményt? Dehogy hozott. Bár igaz, a mostani Realhoz méltó a teljesítménye.Remy írta:A korához mérten igen, a Vitesse--ben, a Heerenveenben és a Sociban is.Süti írta: Egyébként nyújtott már komoly Real Madrid szintű teljesítményt egymás után mondjuk 3 meccsen bárhol? Heerenveenben? arra van a kijárat ->
Arsenalos kölcsön előtti kölcsönöknél mind hozta magát és azt, amiért időt és pénzt szántunk rá. Az, ami most van meg ami tavaly volt már más történet. Hibásnak érzem ebben a klubot és Martint is.
Kár ezért a sztoriért, sokkal több lehetett volna ebben.
Pláne, hogy így már nem csak a támadószekciót kell 1-2 éven belül teljesen lecserélni, de a középpályát is. Zseniális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
A korához mérten igen, a Vitesse--ben, a Heerenveenben és a Sociban is.Süti írta: Egyébként nyújtott már komoly Real Madrid szintű teljesítményt egymás után mondjuk 3 meccsen bárhol? Heerenveenben? arra van a kijárat ->
Arsenalos kölcsön előtti kölcsönöknél mind hozta magát és azt, amiért időt és pénzt szántunk rá. Az, ami most van meg ami tavaly volt már más történet. Hibásnak érzem ebben a klubot és Martint is.
Kár ezért a sztoriért, sokkal több lehetett volna ebben.
Pláne, hogy így már nem csak a támadószekciót kell 1-2 éven belül teljesen lecserélni, de a középpályát is. Zseniális.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk a védekezés része egész jól hangzik, abban Blanco és Fede is jóraul 4 ever írta: CMK, Fede, Blanco, ??Isco?? az összes lehetőség újra középre?
előre játékban kéne egy jó játékos Ödegaard Isco és Ceballos helyett
- Süti
Egyébként nyújtott már komoly Real Madrid szintű teljesítményt egymás után mondjuk 3 meccsen bárhol? Heerenveenben? arra van a kijárat ->
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a gond Bencze, hogy marasztalni kell valakit egy RealnalBencze írta: Es meg igy sem marasztalnak a norvegot? Ez mindent elmond a nyari teljesitmenyerol…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
CMK, Fede, Blanco, ??Isco?? az összes lehetőség újra középre?Realista24 írta: OFFICIAL: Real Madrid report two complete tears in Ceballos’ ankle ligaments. The Spanish federation had reported that Ceballos only suffered a sprained ankle during Spain’s opening game against Egypt.
Na, ezért (is) marad Ceba.
Bokaszalagok mennyi idő? 2-3 hónap az is meglehet..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Es meg igy sem marasztalnak a norvegot? Ez mindent elmond a nyari teljesitmenyerol…