Nekem leginkabb azt nem veszi be a gyomrom, hogy a Real Madrid es a Barcelona kapitanyai egy csapatban toljak tovabb. Vagy 15-16 evig egymast "oltek" fizikailag, szellemileg, most meg egymasra borulnak egy gol utan? Ez nekem mar tul sok.dzsi91 írta: Hát emberek ez a péesgé kajak a mindenkori barszát utáltam ennyire mint most ezt a moslékot amit ott összehoztak. Ez a geci nagy hype ami most körül övezi a 0 teljesítményt egy 34 éves messire meg 35 éves ramosra gecc. Meg az egész műsor uefástól szuperligástól.
Biztos vagyok benne,hogy nem fognak bl-t nyerni de talán utóljára magunknak szorítottam úgy mint ahogy ezentúl fogok ellenük. Mint egy ilyen frankentsein galaktikus éra olyan lett ez.
Nagyon remélem,hogy Cé nem köt ki ott végül. Maradjon a futball csapatoknál.
Nyilván a barsza esetében jelenleg inkább az europa ligáról kéne beszélni de esküszöm most adnám ha valahogy behúznák a bl-t.
2018 óta ami zajlik klubfutball néven egy hányás. És nem is érdekel most annyira,hogy sportszakmailag ,hogy fogunk állni csak az ,hogy Perez földbe döngölje a bajnokok ligájától a laligaig a kurva arabokon át az összeset.
Ha ez a psg bl-t nyer nyugodtan el lehet temetni az egészet és mindenkit aki ehhez asszisztált.
Pedig kajak röhögnöm kéne ahogy ezek megcsonkították a barszát az elmúlt években.
Foleg, hogy a neten kering egy mem mostanaban: Casemiro felvagja Messit, majd Ramos rohan oda ordibalni. Kegyetlen