Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 11., szerda 11:50

ANDS írta: Ezt nem értem. Hogyhogy nem lehet őket regisztrálni?
Volt már ilyen eset a Ligaban?
Ha többet költessz fizura, mint X százaléka a bevételednek (70% az annyi, ha jol olvastam lenn), akkor aki az előző idény végén nem volt kerettag, nem is lesz az újban sem.

Mivel covid miatt a bevétel jelentősen lement, így most akár a kevesebb fizuk is nagyobb százalékot tesznek ki...
dzsi91 írta:
raul 4 ever írta: Am. a barsza identitás egyébként mi?
Lenne erre pár poénom :mrgreen: ...
Engedd ki, sztem van rá közönség :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 11:46

raul 4 ever írta: Am. a barsza identitás egyébként mi?
Lenne erre pár poénom :mrgreen: ... de inkább arra gondoltam,hogy a barsza mint intézmény kb nemlétezik a messi éra óta. Van messi ami a barsza is de most kb az van,hogy lelépett egy kiöregedett legenda akivel már sehogy sem működött a dolog kurva sokat keresett az öltözőt is uralta, pajtikat igazoltak neki... összességében nem lenne ez akkora gáz magának a klubnak de olyan hisztériát alakítottak ki körülötte, hogy belefognak roppanni a hiányába szerintem, és most nem feltétlen sportszakmailag gondolom ezt. Sztem a top klubok közül most a top 3ból kb a végére csúsztak eladhatóságban amit csak maguknak köszönhetnek.

Lehetett volna ezt az isten státuszt kezelni de teljesen alárándeltek mindent messinek, mintha se előtte se utána nem lenne barsza.

Nekem nagyon tetszik a dolog csak nevetségesnek tartom.

Mindegy nekem párizs az új barsza, hentes ramos meg a törpe nenyerjen bl-t :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 11., szerda 11:26

Anthony írta: Simán meglehetett volna, de rengeteg náluk is a kolonc, és senki sem akar távozni, sem fizetéscsökkentést.
Árulkodó, hogy nem kellenek senkinek sem, ahogyan a mi játékosaink sem.

Fun fact: a Tottenham is tett ajánlatot Messinek :lol:
Szerintem nincs olyan csapat akinek üzleti szempontból ne érte volna meg.

Állítólag tegnap este a PSG eladott kapásból 150 ezer mezt kb 10 perc alatt. Ha mezenkét csak átlag 90€-val számolunk (ami a legolcsóbb opció most a shopjukban) és ebböl csak 30% ot kapnak meg az is 4 millió €. Messi első éve minden bónusszal és költséggel együtt kb 100 millába kóstál nekik, de lehet, hogy kevesebbe. Tehát a 4% már vissza is jött.

Nyilván nem fognak minden nap ennyi mezt eladni, de pl néhány szponzori szerződést újra lehet tárgyalni. Azt sem tudom, hogy a tv díjakat mi alapján osztják, de garantáltan nő a psg nézettsége. Szóval pénzügyileg jó befektetés.

Farokméregetésnek is kiváló.
Sportszakmailag meg már csak bónusz, ha rúg is 1-2 gólt :lol:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 11., szerda 11:16

Simán meglehetett volna, de rengeteg náluk is a kolonc, és senki sem akar távozni, sem fizetéscsökkentést.
Árulkodó, hogy nem kellenek senkinek sem, ahogyan a mi játékosaink sem.

Fun fact: a Tottenham is tett ajánlatot Messinek :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 11:12

Swineherd írta: Azt nem értem mondjuk, hogy Laporta mire gondolt?
Csodaváró módba rakta magát?
Úgy gondolta, hogy a Liga engedékeny lesz velük, mert ha Cé és Ramos után Messi is távozik, akkor a nézettség sokat esik.
Azt viszont nem értem miért nem kalkulálta bele, hogy a Szuperligás okossággal nem előnyhöz jutott, hanem éppen ellenkezőleg :lol:

Illetve szerintem úgy gondolta, hogy Umtitit, Pjanicsot és Coutinhót is el tudják adni, mert akkor rendben lennének. De ez még nem történt meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 11., szerda 11:04

Azt nem értem mondjuk, hogy Laporta mire gondolt?
Csodaváró módba rakta magát?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 11., szerda 10:47

wZoLee7 írta:

kik is ezek a nem regisztrálható játékosok most náluk? kölcsönből visszatérőkkel mi van, ha van ilyen náluk?
Agüero, Emerson, Eric Garcia, Depay.
Főleg EG és Depay esetében lenne bajos, ők azért erősítést jelenthetnek.
Ha Garciat sem sikerül regisztrálni mehet megint a Lenglet-Piqué bohóckettős. Mondjuk így is ők lesznek az alapkezdők :lol:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 11., szerda 10:46

ikarus93 írta: Azt irják a Barca nem fogja tudni regisztrálni az új játékosokat.

Péntek a határidő és elvileg 95%-a a költségvetésnek a fizetések, 70% lehet maximum.

Barcára kemény idők várnak.

Ilyenkor áldom hogy Perez az elnökünk ő sose engedné, hogy a klub ilyen mélyre süllyedjen pénzügyileg. :salute:
Az első fordulóra nem tudják regisztrálni őket. Hó végéig el kell adniuk különben szarban lesznek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 11., szerda 10:43

ikarus93 írta: Azt irják a Barca nem fogja tudni regisztrálni az új játékosokat.

Péntek a határidő és elvileg 95%-a a költségvetésnek a fizetések, 70% lehet maximum.

Ilyenkor áldom hogy Perez az elnökünk ő sose engedné, hogy a klub ilyen mélyre süllyedjen pénzügyileg. :salute:
kik is ezek a nem regisztrálható játékosok most náluk? kölcsönből visszatérőkkel mi van, ha van ilyen náluk?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 11., szerda 10:41

Agüeronak lehet kajak rövid lett a Barcás karrierje... :lol:
Mehet Bappé helyett a PSGbe :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 11., szerda 10:36

Azt irják a Barca nem fogja tudni regisztrálni az új játékosokat.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. augusztus 11., szerda 10:28

ANDS írta:
kierkegaard írta: A focistak nem mindegyike felkegyelmu azert. A palyan kivul nagy esellyel felreteszik a palyan belul tortenteket.
Nagy esellyel ramos nem utalja messit es ez forditva.
Hany jatekos jatszik egy rivalis csapatban meg is egyutt jol jatszanak. Pique, ramos paros a valogatottban pl.
Azért pár meccsüket megnézem, kiváncsi vagyok, fogják- e egymást ölelgetni.
Az hagyján de már látom áz első újságírói kérdés Ramos felé az lesz hogy ki a GOT CR vagy a törpe? Aztán majd benyögi hogy a törpe (mert mit is modhatna) aztán a sok Messi fan majd veri a nyálát 1000el....

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 11., szerda 9:24

Messi: "Minden, amit a klub képvisel, egyezik a futballal kapcsolatos ambícióimmal."

Szegény, hát igazán alkalmazhatna egy szövegírót, hogy ne rúgjon ekkora öngólt.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 11., szerda 9:07

Szerintem a 30as helyett megkaphatná a 7est inkább :mrgreen:
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 8:29

CS0ki írta:
És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.
Az a nettója vagy az aláírás bónusz? :hmmm:
A nettója 35 millió :mrgreen: így marad utóbbi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. augusztus 11., szerda 8:28

És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.
Az a nettója vagy az aláírás bónusz? :hmmm:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 11., szerda 8:08

dzsi91 írta: *Azért brutál,hogy barszelonában mekkora hisztériát váltott ki ez az egyáltalán nem váratlan messi tipli. Nyilván nagy veszteség legenda meg minden, de évek óta porig alázzák őket messistől,ránőtt az edzőkre öltözőre elnökökre, pofátlanul sok pénzt keresett és a nagy meccseken évek óta bújócskázott,csapatkapitányként is egy nulla volt.34 évesen ebben a formában ez egy tök reménytelen helyzet volt. Brutál mennyire kiakadtak pedig a jövőkép messivel szerintem zordabbnak nézett ki már mint nélküle. Persze nem akarok hiu ábrándokat kelteni a barsza jövőképe pocsék de szerintem messivel mégpocsékabb. :D

Csak így összehasonlítva a mi kecskénk bl tripla után távozott tök váratlanul úgy,hogy abban a brigádban még tényleg lehetett volna 1 max 2 nagy szezon. Nyilván volt pityergés de azért a többség vállat vont és mivagyunk a Real Madrid címszóval beszaladtunk a faszerdőbe vinidzsível :D

A lényeg,hogy igazából a barsza teljesen identitását vesztette mint klub ebben a Messi korszakban, nulla mítosza magának a klubnak semmi erőt nem érzek bennük lélektanilag. Anomália lett az egész mert nem az a legnagyobb bajuk,hogy messi elment már rég ideje volt ennek,hanem annyira túlnőtt rajtuk,hogy kb beleroppantak a várható távozásába is szerintem. És nem a játékosokról beszélek most hanem mindenről ami barszelona. Kajak olyan hangulat van most mintha megszűntek volna létezni. :D

Ba mindegy a Lényeg,hogy Real Madrid>Cr,messi>barcelona :kalapos:

:lol: :lol:
Amúgy tökre adom, hogy objektíven nézve Leo "regnálásának" a vége tényleg egy borzasztó pár évre sikeredett. Juanderamos, kóklerSzetyien a zsebében voltak valszeg, a keret is kb. úgy volt vele, hogy ő az Isten ("négerPogba" kiabálása az esős Klasszikuson, hogy " nebántsdLeot!" megmég biztos egy-két könnycsepp is kijött közben..), egészségtelenül nőtt a minden fölé is..

Am. a barsza identitás egyébként mi? Én 2000 körül szálltam be aktívan a foci követésébe. Akkor az volt az identitásuk, hogy tele voltak hollandokkal, és élték a "totális futball" retróálmot.
Aztán Rijkaard feltalálta a spanyol viaszt, Marquez szűrt, Dinho, Henry, Etoo meg tényleg pönge "kis" trió voltak..
Aztán azt a Dinhót rúgták ki páros lábbal, akit felállva tapsolt a Bernabeu, hogy "ne vigyék be a csúnyába Decoval" Messit :D
Szóval elkezdődött az álszentségeskedés időszaka:
-Messi adófizetési szokásaival
-a 100 milliós hűsépénzzel
-de a csúcs az unicef felirat volt: ők lettek a szegény gyerekek, akiket sajnálni kell..

Na szóval mi az identitásuk? Kétszínűség, svindli, megtévesztés?

Am. nem meglepő, hogy úgy hiszik itt a vég, hisz az az arc ment el, aki nagyobb, mint a klub..
Kizártnak tartom, hogy ne roppanjanak most meg, bár sztem nem lesz ebből uefa kupa, meg hasonló mélységek, de egy pár év bajnoki cím nélkül nagyon remélem, hogy kinéz :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 11., szerda 6:13

A focistak nem mindegyike felkegyelmu azert. A palyan kivul nagy esellyel felreteszik a palyan belul tortenteket.
Nagy esellyel ramos nem utalja messit es ez forditva.
Hany jatekos jatszik egy rivalis csapatban meg is egyutt jol jatszanak. Pique, ramos paros a valogatottban pl.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 11., szerda 6:11

csababarca írta: Mondjuk neki a legkényelmesebb maradni lenne, szóval ebben semmi meglepő meg nevetséges nincs szerintem.
Itt nálunk, Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolói fórumán azért megengedhető az otthoni közösségnek, nem? :)
Első nap már el lett kezdve mindenhonnan Messi tisztogatása, 433 Instagram oldalán fent vannak a képek amint lekaparják a stadionról. Még most is durva. És a "franciáknál" is 30 mezben indít, ez mondjuk nagy fogás, jó ötlet volt.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 4:55

___Samy___ írta:
dzsi91 írta: Hát emberek ez a péesgé kajak a mindenkori barszát utáltam ennyire mint most ezt a moslékot amit ott összehoztak. Ez a geci nagy hype ami most körül övezi a 0 teljesítményt egy 34 éves messire meg 35 éves ramosra gecc. Meg az egész műsor uefástól szuperligástól.

Biztos vagyok benne,hogy nem fognak bl-t nyerni de talán utóljára magunknak szorítottam úgy mint ahogy ezentúl fogok ellenük. Mint egy ilyen frankentsein galaktikus éra olyan lett ez.

Nagyon remélem,hogy Cé nem köt ki ott végül. Maradjon a futball csapatoknál.

Nyilván a barsza esetében jelenleg inkább az europa ligáról kéne beszélni de esküszöm most adnám ha valahogy behúznák a bl-t.

2018 óta ami zajlik klubfutball néven egy hányás. És nem is érdekel most annyira,hogy sportszakmailag ,hogy fogunk állni csak az ,hogy Perez földbe döngölje a bajnokok ligájától a laligaig a kurva arabokon át az összeset.

Ha ez a psg bl-t nyer nyugodtan el lehet temetni az egészet és mindenkit aki ehhez asszisztált.

Pedig kajak röhögnöm kéne ahogy ezek megcsonkították a barszát az elmúlt években.
Nekem leginkabb azt nem veszi be a gyomrom, hogy a Real Madrid es a Barcelona kapitanyai egy csapatban toljak tovabb. Vagy 15-16 evig egymast "oltek" fizikailag, szellemileg, most meg egymasra borulnak egy gol utan? Ez nekem mar tul sok.

Foleg, hogy a neten kering egy mem mostanaban: Casemiro felvagja Messit, majd Ramos rohan oda ordibalni. Kegyetlen :lol:
Az egész futball ilyen wtf lett kiev óta, esküszöm érződik,hogy ezek a végnapjai ennek a sportnak abban a formában ahogy ismertük. :D

Azért brutál,hogy barszelonában mekkora hisztériát váltott ki ez az egyáltalán nem váratlan messi tipli. Nyilván nagy veszteség legenda meg minden, de évek óta porig alázzák őket messistől,ránőtt az edzőkre öltözőre elnökökre, pofátlanul sok pénzt keresett és a nagy meccseken évek óta bújócskázott,csapatkapitányként is egy nulla volt.34 évesen ebben a formában ez egy tök reménytelen helyzet volt. Brutál mennyire kiakadtak pedig a jövőkép messivel szerintem zordabbnak nézett ki már mint nélküle. Persze nem akarok hiu ábrándokat kelteni a barsza jövőképe pocsék de szerintem messivel mégpocsékabb. :D

Csak így összehasonlítva a mi kecskénk bl tripla után távozott tök váratlanul úgy,hogy abban a brigádban még tényleg lehetett volna 1 max 2 nagy szezon. Nyilván volt pityergés de azért a többség vállat vont és mivagyunk a Real Madrid címszóval beszaladtunk a faszerdőbe vinidzsível :D

A lényeg,hogy igazából a barsza teljesen identitását vesztette mint klub ebben a Messi korszakban, nulla mítosza magának a klubnak semmi erőt nem érzek bennük lélektanilag. Anomália lett az egész mert nem az a legnagyobb bajuk,hogy messi elment már rég ideje volt ennek,hanem annyira túlnőtt rajtuk,hogy kb beleroppantak a várható távozásába is szerintem. És nem a játékosokról beszélek most hanem mindenről ami barszelona. Kajak olyan hangulat van most mintha megszűntek volna létezni. :D

Ba mindegy a Lényeg,hogy Real Madrid>Cr,messi>barcelona :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: