Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 12., csütörtök 10:04

füst írta: Szerintem jók lesznek, legalábbis nem rosszabbak mint tavaly. Talán az őszi szezonban nem fog még összeállni a bableves, de jó kvalitású játékosaik vannak az első harmadban, és sokkal nagyobb szabadsága lesz az edzőnek a Messi-faktor kiesésével. A többi támadó előléphet, nagyobb szerep juthat nekik a támadásszervezésben, és szerintem ennek látni fogjuk az eredményét, ha nem is egyből, de tavasszal már igen.
Nem tudom mire lesz elég, de szerintem nem lesz lényegesen gyengébb szezonjuk, már ha gyengébb lesz egyálatlán.
Én is így látom. A Bl-re valszeg kevesek lesznek, jó eséllyel megint egy angol fog odaérni sajnos a hosszú pad miatt.

A ligában meg bőven lesz keresnivalójuk, mert azért nem falábúak játszanak ott még ha nem is olyan világverő a keret. És mivel mi is messze vagyunk a csúcs Reáltól kit tudja mi lesz 1 meccsen.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:50

Szerintem jók lesznek, legalábbis nem rosszabbak mint tavaly. Talán az őszi szezonban nem fog még összeállni a bableves, de jó kvalitású játékosaik vannak az első harmadban, és sokkal nagyobb szabadsága lesz az edzőnek a Messi-faktor kiesésével. A többi támadó előléphet, nagyobb szerep juthat nekik a támadásszervezésben, és szerintem ennek látni fogjuk az eredményét, ha nem is egyből, de tavasszal már igen.
Nem tudom mire lesz elég, de szerintem nem lesz lényegesen gyengébb szezonjuk, már ha gyengébb lesz egyálatlán.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:45

Barcánál a show must go on, Messi után.
Tavaly nagyon sokszor mentette meg őket a bajnokságban, idén csúnya lesz Bárcának, remélem nem lesz meg nekik a top 4. :D

BL-ben nem lesznek tényezők a következő években, az tuti.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:43

Ez a filozófia nekem is tetszene. :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2021. augusztus 12., csütörtök 9:17

Me$$i - 2 év, 2 x 41 netto + 40 signing fee

122 gross

Mennyi is az bruttóban? :lol:

Pedig maradni akart.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 12., csütörtök 8:46

Quique Setién: "We lost the league because Madrid got six penalties"
hatalmas arc ez a csávó :lol:

azt is elmondta, hogy a kirúgásaért járó kompenzációra a mai napig vár. felhívta őt a barsza alelnöke, és kérlelte, hogy engedje el nekik a kompenzációt :lol: :lol: azt mondta, hogy nem fogja. erre az alelnök mondta, hogy holnap felhívja az ajanlatukkal...ez 2 hónapja volt :lol: :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 12., csütörtök 0:02

https://youtu.be/8SvfXfKegOA

Hát ez nemeteseknek kozelező :lol: :lol: visítok 10 perce
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2021. augusztus 11., szerda 14:04

Realista24 írta: Bár lehet egy szavazást megérne, hogy kinek a kerete a szarabb :lol:
A miénk egyébként szerintem jelenleg még egy hangyaorrnyit szarabb, de ezt akár már egy-két szezozon belül ellensúlyozhatja a két klub anyagi helyzete közti különbség.

Szerintem a kapuban Thibaut jobb ugyan mint MATS, de nem számottevően, szóval kb. egál.

A védelem nálunk jelenleg talán jobb, de ebbe beleköőhetnek az esetleges sérülések.

A középpályánk, amíg CKM van, addig nyilván jobb, de itt is sok múlik majd az esetleges sérüléseken, az aktuális formán, különösen Modrić tekintetében.

Ami pedig a támadósort illeti, az szerintem náluk utcahosszal jobb, és nem elsősorban amiatt, hogy ők olyan hű de jók lennének, hanem mert nyilván nálunk elképesztően gyászos a felhozatal. Ez szerintem ebben az összahasonlításban a mérleg nyelve, de nyilván nagyon sok múlik a szakmai munkán is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 13:46

Faust írta:
Realista24 írta: Az a jó, hogy itt a sokan most kárörvendenek, hogy ez van Barcáéknál. Aztán a többség meg vért hány Perezre vagy hányt folyamatosan, hogy nem igazoltunk, bezzeg a Barca mennyit költött és úgysem lesz semmi hátrányuk belőle sosem.
:ike:
Valahogy ugyis megoldjak. Nem fogjak hagyni hogy osszeomoljon a Nagy Katalan Identitas Legfobb Kepviseloje.

Rohog itt mindenki de karacsonykor elottunk lesznek. :mrgreen:
Jó, hát az nem lesz meglepő, mert a mi keretünk ettől a katyvasztól még nem lesz jobb :lol:

Bár lehet egy szavazást megérne, hogy kinek a kerete a szarabb :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 11., szerda 13:45

Realista24 írta: Az a jó, hogy itt a sokan most kárörvendenek, hogy ez van Barcáéknál. Aztán a többség meg vért hány Perezre vagy hányt folyamatosan, hogy nem igazoltunk, bezzeg a Barca mennyit költött és úgysem lesz semmi hátrányuk belőle sosem.
Raadasul Perez miatt nem innen vonulnak vissza a legendak! Ja es Marcelo takarodjon Braziliaba11!!

:mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 11., szerda 13:39

Valahogy ugyis megoldjak. Nem fogjak hagyni hogy osszeomoljon a Nagy Katalan Identitas Legfobb Kepviseloje.

Rohog itt mindenki de karacsonykor elottunk lesznek. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 11., szerda 13:33

Az a jó, hogy itt a sokan most kárörvendenek, hogy ez van Barcáéknál. Aztán a többség meg vért hány Perezre vagy hányt folyamatosan, hogy nem igazoltunk, bezzeg a Barca mennyit költött és úgysem lesz semmi hátrányuk belőle sosem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 11., szerda 13:27

Nem mondom, hogy nálunk minden fasza, sőt. De olvasgatva ezeket a sztorikat, látva, mi ment barcáéknál, szerintem az az alap, hogy Josep Maria Bartomeu az új stadionunkban egy bérletet minimum megérdemelne. Tett annyit a legfőbb riválisunk ellen, hogy ez kijár neki. :mrgreen:
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 11., szerda 13:00

babaking írta: Sportszakmailag nem érvágás, már tavaly is mennie kellett volna, hogy újra csapatot lehessen építeni, és elkezdeni a jövő Barcáját. Pénzügyileg viszont iszonyú tökönlövés, hogy nem tavaly ment 100 milláért hanem idén ingyen.

De a szurkolót az érdekli ami a pályán van és amit a szíve diktál. Könyvelésnek még nem szurkolt soha senki. Ezért sem érdekli a legtöbb Barca szurkolót a milliárdos adósság.

Ez tökre igaz, csak aztán az ilyen csőlátás miatt, amikor borul a sz@rra épített kártyavár az első reggeli szellőtől, megy egyből a körülmények hibáztatása meg a konteók és az önsajnálat...
Pedig a vezetőség munkája is ugyanolyan fontos a sikerességben, hűűje aki ezt nem akarja elfogadni szerintem.

Amúgy ilyen szempontból örülök, hogy legalább mi meg a barca felemeltük most a szót a cvc viccdeal kapcsán. (de közben meg már megy, hogy a barca elnöke Perez bábúja.. ááá, a vak emberek...)
Nem szivárványt fingó unikornisok a nagy klubok, de ők mozgatják/csinálják a focit, az 1-2 uzsorás meg helyettük igenis ne vigye el a lóvét..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 12:15

raul 4 ever írta:
dzsi91 írta:

Lenne erre pár poénom :mrgreen: ...
Engedd ki, sztem van rá közönség :lol:
Halottról jót vagy semmit :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 11., szerda 12:11

'shutterisland írta: majd pislogunk itt, amikor ramos fejesevel titeket, messi goljaval meg minket ejtenek ki a bl-bol. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk ahhoz a csoportbol tovabb kell jutni.

Mindegy nekem párizs az új barsza, hentes ramos meg a törpe nenyerjen bl-t
en meg pep-et elneznem a padon a kedvedert. :kalapos:
Ha gvardiola kiejti ezt a frankenstein csapatot nekem a bl-ből megnézem wikipédián,hogy írja a nevét.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 11., szerda 12:04

dzsi91 írta:
Lenne erre pár poénom :mrgreen: ... de inkább arra gondoltam,hogy a barsza mint intézmény kb nemlétezik a messi éra óta. Van messi ami a barsza is de most kb az van,hogy lelépett egy kiöregedett legenda akivel már sehogy sem működött a dolog kurva sokat keresett az öltözőt is uralta, pajtikat igazoltak neki... összességében nem lenne ez akkora gáz magának a klubnak de olyan hisztériát alakítottak ki körülötte, hogy belefognak roppanni a hiányába szerintem, és most nem feltétlen sportszakmailag gondolom ezt. Sztem a top klubok közül most a top 3ból kb a végére csúsztak eladhatóságban amit csak maguknak köszönhetnek.
Sportszakmailag nem érvágás, már tavaly is mennie kellett volna, hogy újra csapatot lehessen építeni, és elkezdeni a jövő Barcáját. Pénzügyileg viszont iszonyú tökönlövés, hogy nem tavaly ment 100 milláért hanem idén ingyen.

De a szurkolót az érdekli ami a pályán van és amit a szíve diktál. Könyvelésnek még nem szurkolt soha senki. Ezért sem érdekli a legtöbb Barca szurkolót a milliárdos adósság.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 11., szerda 12:00

'shutterisland írta: majd pislogunk itt, amikor ramos fejesevel titeket, messi goljaval meg minket ejtenek ki a bl-bol. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk ahhoz a csoportbol tovabb kell jutni.

majd Xavi lesz ott a megváltó edző zseni, úgy is arabéknál tolja ismerik már :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 11., szerda 11:55

majd pislogunk itt, amikor ramos fejesevel titeket, messi goljaval meg minket ejtenek ki a bl-bol. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 11., szerda 11:53

Azért lassan a játékosoknak is el kell gondolkodni azon, hogy mennek szépen munkanélkülire :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: