Egyéb bajnokságok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Persze, egy jó edzővel és rendszerrel meg lehet őket fogni, pl a két szélsőhátvéd továbbra is sebezhető pont, de úgy a védelem egészében az. Egy jó iparos kp-t fel tudnak már tenni, de szerintem sem akkora ász Pochettino. Messi és Neymar szervező készsége azért együtt elég veszélyes, de meg lennék lepve, ha mindkettő egészséges lenne tavasszal.
Nem illik.
Szerintem elsimerte azzal a nyilatkozattal, hogy Mbappe versenyképes csapatban akar játszani, hát megkapta.ziro4vr írta:Egyértelmű, persze cink hogy ezt így meg lehet tenni amit Csabi is ír, de megunta a szarakodást, 1, max 2 éve van ennek a brigádnak, most vagy soha. Szerintem nem mérte ezt fel rosszul, valszeg házon belül is nyílt titok hogy a teknős menni akar, most kellett all int mondani. Aztán ha kimennek Messiék, még mindig ott van az akadémiájuk vagy a tőke hogy lerabolják a francia tehetségeket, akik özönlenek.Anthony írta: Szerintem ez ilyen all in most az arabnak.
Tartja még egy évig Mbappét, Messi-Neymart még 2, max. 3 évig, és onnantól kifullad ez a projekt. Ha addig nem nyer, akkor pláne.
Mondjuk én nem esek hanyat továbbra sem tőlük. Wijnaldum szerintem nem egy nagy durranás, de hasznos lehet. Hakimi csak támadni tud, de tavaly ellenünk sem ért túl sok mindent. Ramos öreg, a felállásba is belesérül már, Messi a nagy meccseken többnyire már kuka volt. Kapus gondjuk meg nem volt, viszont Pochettino továbbra sem túl acélos.
Másba nem bízhatnak, minthogy jó motivációval megrázzák magukat, de nem biztos, hogy egy Bayern, City, Chelsea ellen ez elég lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelmű, persze cink hogy ezt így meg lehet tenni amit Csabi is ír, de megunta a szarakodást, 1, max 2 éve van ennek a brigádnak, most vagy soha. Szerintem nem mérte ezt fel rosszul, valszeg házon belül is nyílt titok hogy a teknős menni akar, most kellett all int mondani. Aztán ha kimennek Messiék, még mindig ott van az akadémiájuk vagy a tőke hogy lerabolják a francia tehetségeket, akik özönlenek.Anthony írta: Szerintem ez ilyen all in most az arabnak.
Tartja még egy évig Mbappét, Messi-Neymart még 2, max. 3 évig, és onnantól kifullad ez a projekt. Ha addig nem nyer, akkor pláne.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kiszámolták, hogy 300 milliót fognak költeni fizukra. nettóban. bruttóban az a duplája lehet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem ez ilyen all in most az arabnak.
Igazi bohóc az arab. Beolvasnék neki, hogy öregemberek mennek oda levezetni jó pénzért, aztán a bajnokság megnyerése sem fix.
Hányadék, már csak egy gvardiola kéne oda és akkor lenne ez igazán hányingerkelto.
Hányadék, már csak egy gvardiola kéne oda és akkor lenne ez igazán hányingerkelto.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, jó volt azt olvasni, hogy azt mondja marad, nem pedig azt, hogy hosszabbít.Csabi írta:mondjuk ez így van, de eddig is megkaptak, akit csak akartak mégse vitte semmire. bl nix, aranylabda közelében még csak nem is volt. és ameddig egy csapatban van neymarral és messivel nem is lesz, mert mindig előbbre helyezik majd őket ezeknél a díjaknál.Realista24 írta: Azt mondja a milliárdos kecskepásztor, hogy "Mbappé versenyképes csapatban akar játszani a jövőben, ennél versenyképesebb csapat pedig nem létezik. Szóval nem lehet kifogása."
azt mondta amúgy aladin, hogy bappe marad fixen. jövőre akkor ingyen lehet egy bappénk. asse rossz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
úgy nem nehéz, ha te hozod, vagy rád írják a szabályokatRealista24 írta: Azt is mondja, hogy az első pillanattól kezdve betartják az FFP-t, mielőtt igazolnak, mindent ellenőriznek. Képesek voltak a szabályok betartása mellett leigazolni Messit.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk ez így van, de eddig is megkaptak, akit csak akartak mégse vitte semmire. bl nix, aranylabda közelében még csak nem is volt. és ameddig egy csapatban van neymarral és messivel nem is lesz, mert mindig előbbre helyezik majd őket ezeknél a díjaknál.Realista24 írta: Azt mondja a milliárdos kecskepásztor, hogy "Mbappé versenyképes csapatban akar játszani a jövőben, ennél versenyképesebb csapat pedig nem létezik. Szóval nem lehet kifogása."
azt mondta amúgy aladin, hogy bappe marad fixen. jövőre akkor ingyen lehet egy bappénk. asse rossz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is mondja, hogy az első pillanattól kezdve betartják az FFP-t, mielőtt igazolnak, mindent ellenőriznek. Képesek voltak a szabályok betartása mellett leigazolni Messit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ebben mondjuk igaza van. Ennél több erősítést Fifa managerben sem tudott volna berakni Bappé.Realista24 írta: Azt mondja a milliárdos kecskepásztor, hogy "Mbappé versenyképes csapatban akar játszani a jövőben, ennél versenyképesebb csapat pedig nem létezik. Szóval nem lehet kifogása."
5 játékost igazoltak INGYEN!
Problem?
Jó hát ez a győzködés, aztán meg kiégőben lévő sztárokat igazoltak meg Hakimit es egy kapust. A BLhez emg eddig se volt sok kozuk, a dontohoz is kvazi egy egy fordulos lebonyolitas kellett nekik.Realista24 írta: Azt mondja a milliárdos kecskepásztor, hogy "Mbappé versenyképes csapatban akar játszani a jövőben, ennél versenyképesebb csapat pedig nem létezik. Szóval nem lehet kifogása."
Plusz Pochettino se no fel a feladathoz, ez szinte biztos.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondja a milliárdos kecskepásztor, hogy "Mbappé versenyképes csapatban akar játszani a jövőben, ennél versenyképesebb csapat pedig nem létezik. Szóval nem lehet kifogása."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Messi legalabb megmutatta, hogy a mai fociban a penz az elso. Lehet barmekkora klubhuseg, ha nem tudnak megfizetni meg ő sem jatszik annak akinek igazabol mindent koszonhet.
Szerintem neki meg jol is jott, hogy nem engedtek a citybe, mert egy gyengebb bajnoksagban kell a legerosebb, a vilagon a legpenzesebb csapatban felig mar levezetnie. Nagyon kivancsi leszek, hogy ha Bappe marad akkor azok akik stabilan a padra kerulnek, mit szolnak majd ehhez. Kb ugyan azt varom a osg tol amit eddig, bajnoksag meglehet, bl messze lesz. Vettek jatekosokat akik jok elore, de hatul a csapatuk boven verheto tovabbra is.
Szerintem neki meg jol is jott, hogy nem engedtek a citybe, mert egy gyengebb bajnoksagban kell a legerosebb, a vilagon a legpenzesebb csapatban felig mar levezetnie. Nagyon kivancsi leszek, hogy ha Bappe marad akkor azok akik stabilan a padra kerulnek, mit szolnak majd ehhez. Kb ugyan azt varom a osg tol amit eddig, bajnoksag meglehet, bl messze lesz. Vettek jatekosokat akik jok elore, de hatul a csapatuk boven verheto tovabbra is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindentől függetlenül, Messit nem láttam ennyit mosolyogni az elmúlt 5 évben, mint tegnap.
Szerintem ő is megkönnyebbült, hogy ledobta a Barca terhét magáról. Hátradőlhet, mert vakok között kell majd fociznia minőségi játékosok között és az elnöknek köszönhetően biztonságban érezheti magát minden téren.
Szerintem ő is megkönnyebbült, hogy ledobta a Barca terhét magáról. Hátradőlhet, mert vakok között kell majd fociznia minőségi játékosok között és az elnöknek köszönhetően biztonságban érezheti magát minden téren.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gerrard Super Team opott 2 gólt 5 perc alatt a 10 emberrel játszó Malmö ellen....
3 gólt kéne rúgniuk 30 perc alatt
3 gólt kéne rúgniuk 30 perc alatt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, akkor Messinek itt a helye.
30as lesz a száma.
30as lesz a száma.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta: Messi megérkezett Párizsba:
https://twitter.com/paisoltaram/status/ ... 30052?s=20
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymarhoz hasonlóan, Messi is legalább Mbappé fizujának dupláját fogja kapni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bolond franciák meg minden leszálló repülőre azt hiszik, hogy Messi érkezik. Közben otthonábna kapták lencsevégre
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema