Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Parszor mar betoltam a zsenialis megkatasom, de most meg inkabb ugy gondolom, hogy jobban jarnank ha Mendybol belso vedot faragnank es Alaba jatszana a szelen
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, az edzőcsere egyik előnye, h tiszta lap mindenkinek.. A tavalyi 13-14 ember aki lehozta a szezont, most is itt van..R. Carlos írta:
Én abban bízok, hogy Ancelotti egy kicsit jobban kezeli a játékosokat mint Zidane. Így ezáltal pluszt adhat majd ezeknek a játékosoknak. Ha nem veszünk senkit, csak abban lehet bízni, hogy visszahozza őket a sírból és hoznak egy bajnokságot nekünk.
Jött egy mindenes Alaba, meg Carlo 1000szer bevédte Bale seggét a firkászoknál, neki lehet méltóztatik majd fodballozni.. Egy tescos Bale is jobb mint tinglitangliAse. Ha jó abrakot kap, kibirhatja 1-2 kisebb sérüléssel, akkor addig átmegy Rodry jobbra..
Ja, egy bajnoki cím nem a wetdream kategória..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én abban bízok, hogy Ancelotti egy kicsit jobban kezeli a játékosokat mint Zidane. Így ezáltal pluszt adhat majd ezeknek a játékosoknak. Ha nem veszünk senkit, csak abban lehet bízni, hogy visszahozza őket a sírból és hoznak egy bajnokságot nekünk.Tjacks írta: Bale és Hazard ennél szarabb már nem lehet, én úgy állok hozzá hogy Ancelottinál újra tiszta lap, Bale is lehet megrázza magát még egyszer.
Ma nagyon büntetni fogunk 0-2. Valverde,Bale
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Bale és Hazard ennél szarabb már nem lehet, én úgy állok hozzá hogy Ancelottinál újra tiszta lap, Bale is lehet megrázza magát még egyszer.R. Carlos írta:Én is ezt állítottam össze ma... Jó lenne ha Bale meg Hazard legalább ebben a szezonban megráznák magukat. A brazilok közül csak Rodrygoban bízok meg. Asensio, Isco és Vinícius súlytalanok ide.Pad'em írta: Na ez bejön, remélem ez lesz.
@diarioas predicted line up vs Alaves:
Courtois;
L.V. Militao Nacho Alaba;
Valverde Casemiro Modrić:
Bale Benzema Hazard.
Ma nagyon büntetni fogunk 0-2. Valverde,Bale
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én is ezt állítottam össze ma... Jó lenne ha Bale meg Hazard legalább ebben a szezonban megráznák magukat. A brazilok közül csak Rodrygoban bízok meg. Asensio, Isco és Vinícius súlytalanok ide.Pad'em írta: Na ez bejön, remélem ez lesz.
Courtois;
Bale Benzema Hazard.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én amúgy jót érzek. Mármint a körülményekhez képest jók leszünk. Bajnoki cím meglesz a többit egyelőre nemtudom majd 2-3 meccs után megmondom.Yazid írta: szerintem tiszta benny hill show lesz az egész szezonunk.
lv jobb bekk
marcelo balbekk
kroos nincs
dagadt isco, hazard
szerencsétlen jovic, mariano...
golfos bale
vinicius
Bl triplához képest hígfos a keretünk de a mindenkori spanyol mezőnyhöz mérve még mindig baszó. Barsza sztem befog ragadni atletico címet védeni nemfog úgyhogy CArlo papa pótolhatja az elmaradt bajnoki címet.
Ha meg beesne bappé akkor mindjárt máshogy néznénk ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ez egy elég baszó kezdő is lehetne ha mindenki hozná a jó formáját...Pad'em írta: Na ez bejön, remélem ez lesz.
Courtois;
Bale Benzema Hazard.
Modric Case és Valverde mellett nem kell hogy a védekezésre figyeljen, több ereje marad
az első hármasnak pedig ezek a meccsek az utolsó esélyei (kivéve persze BigBenz), hogy mutassanak valamit, 4-5. forudlóig megkaphatják az esélyt a bizonyításra
a védelem patent továbbra is
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Idegenbe nem lehet szórakozni, a védelem akár maradhat, a semmit nem játszó/mutató Haz helyét kétlem, de a többi vállalható. Pláne, h nincs Isco, Jovic vagy épp ViniPad'em írta: Na ez bejön, remélem ez lesz.
Courtois;
Bale Benzema Hazard.
- Pad'em
Na ez bejön, remélem ez lesz.
Courtois;
Bale Benzema Hazard.
Courtois;
Bale Benzema Hazard.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Dehogy lesz fix kezdő. Ha hozza az eddigi szintet, akkor ahogy Mendy egészséges jön helyette. Az alibimeccseket majd megkapja Marci. Életveszély, ha fix kezdő a karszalag miatt, azt a Bernabeu népe tudjuk, hogy nem fogja szó nélkül hagyni.RealAsensio írta:Nem gondoltam volna ezt a 2021/22-es ideny elejerol... esku mar csak James hianyzik. Bale is itt van meg, Isco is, Marcelo is ratesz meg egy lapattal, hatha kisul valami, mielott teljesen lebontja a sajat szobrat. Jovic, aztakurva, edzeseken minden lovese gol, meccsen meg azt sem tudja melyik kapura tamadunk. Huh bazmeg, kemeny szezon lesz ez.kodo írta: Gareth Bale, Jovic and Rodrygo is expected to be the offensive line for tomorrow's game against Deportivo Alavés. Eden Hazard and Benzema are 100% available too but it's up to the coach to decide. Isco will start too [Onda Cero]
Ui: Marceloba nem beleallni akartam amugy, imadom a palit, csak erzem hogy fix kezdo lesz Ancelottinal
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem gondoltam volna ezt a 2021/22-es ideny elejerol... esku mar csak James hianyzik. Bale is itt van meg, Isco is, Marcelo is ratesz meg egy lapattal, hatha kisul valami, mielott teljesen lebontja a sajat szobrat. Jovic, aztakurva, edzeseken minden lovese gol, meccsen meg azt sem tudja melyik kapura tamadunk. Huh bazmeg, kemeny szezon lesz ez.kodo írta: Gareth Bale, Jovic and Rodrygo is expected to be the offensive line for tomorrow's game against Deportivo Alavés. Eden Hazard and Benzema are 100% available too but it's up to the coach to decide. Isco will start too [Onda Cero]
Ui: Marceloba nem beleallni akartam amugy, imadom a palit, csak erzem hogy fix kezdo lesz Ancelottinal
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mar csak egy evet kell kibirni, rossz lesz, de kibirjuk. Amiatt aggodok, hogy egy rossz evvel feleljuk az edzoi stabot megint
Undorító..Yazid írta: szerintem tiszta benny hill show lesz az egész szezonunk.
lv jobb bekk
marcelo balbekk
kroos nincs
dagadt isco, hazard
golfos bale
vinicius
Viszont ha nem benny hill, akkor légyszi messziről kerüld el a fórumot.
szerintem tiszta benny hill show lesz az egész szezonunk.
lv jobb bekk
marcelo balbekk
kroos nincs
dagadt isco, hazard
golfos bale
vinicius
lv jobb bekk
marcelo balbekk
kroos nincs
dagadt isco, hazard
golfos bale
vinicius
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
rettegj európakodo írta: Gareth Bale, Jovic and Rodrygo is expected to be the offensive line [Onda Cero]
Gareth Bale, Jovic and Rodrygo is expected to be the offensive line for tomorrow's game against Deportivo Alavés. Eden Hazard and Benzema are 100% available too but it's up to the coach to decide. Isco will start too [Onda Cero]
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
PA-PÍ-RONReteti írta:Idág a liverppol meg a bayern golfosso gepezete volt a legjobb most már a psgéraul 4 ever írta:
Dede. Papíron Bale, Haz. a legjobb korban volnának, Benz. is király minden szempontból.. De hát tudjuk, csak Kak van..
FirminoManeSalah?, vagy Lewa-Gnabry-Coman jöhet még szóba.. Máshol támadó 3as sincs, nemhogy ilyenek, mint a psg-jé, vagy amilyen a miénk (lehetne)..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ugyan, a poolé tavalyra iszonyat megfáradt, a bayernné meg inkább 1 személyes.
Persze egyikkel se fog konkurálni a mi hármasunk, ha 10 meccs lesz amin kezdőként így mennek ki, elhívjuk fosit egy kebabra R24-gyel.
Persze egyikkel se fog konkurálni a mi hármasunk, ha 10 meccs lesz amin kezdőként így mennek ki, elhívjuk fosit egy kebabra R24-gyel.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Idág a liverppol meg a bayern golfosso gepezete volt a legjobb most már a psgéraul 4 ever írta:Dede. Papíron Bale, Haz. a legjobb korban volnának, Benz. is király minden szempontból.. De hát tudjuk, csak Kak van..Reteti írta:
2.Legjobb???azért ez erős tulzás
FirminoManeSalah?, vagy Lewa-Gnabry-Coman jöhet még szóba.. Máshol támadó 3as sincs, nemhogy ilyenek, mint a psg-jé, vagy amilyen a miénk (lehetne)..
- raul 4 ever
Dede. Papíron Bale, Haz. a legjobb korban volnának, Benz. is király minden szempontból.. De hát tudjuk, csak Kak van..Reteti írta:2.Legjobb???azért ez erős tulzásCsabi írta: az a legszomorúbb, hogy van egy hazard bela benzema harmasunk elől, ami papiron a 2. legjobb a psg hármasa után kb, erre ez van, sehil nincsenek