Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 12., csütörtök 20:53

Lukaku dealben az az érdekes nekem, hogy a dortmundnak sztem simán Werner lenne alternatíva Haland után. Németben meglődősné a gólokat hasonló szinten. De tartom, hogy idén nem fog távozni a norvég, hanem jövőre.
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 12., csütörtök 20:30

Chelsea kezd combossá válni a kerettel.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:15

#ManCity and Tottenham have held talks this week over a possible transfer for Harry Kane. @ManCity – who declined to comment – value the striker at around £120M. It is thought a deal can be struck at that price with additional clauses included.

[via @Jack_Gaughan]

220 millio font plusz opciok ket angolra. Tonkretettuk a piacot. :lol: remelem iden is felsul a blben.

Reteti
Kedvenc játékosaid: Toni kroos
Kedvenc csapatod: Bayern

HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:15

Berti írta:
sebydani írta:
Csökken a kereslet Erlingre. :shifty:
MU és Barca kb.
Azert a bayernt ne feledjük ja es a psgt háta kell nekik még valaki :D

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:14

MU, Bayern, Pool meg a City. Illetve mi.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:05

sebydani írta:
OFFICIAL: ROMELU LUKAKU SIGNS FOR CHELSEA
MU és Barca kb.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 12., csütörtök 19:02

OFFICIAL: ROMELU LUKAKU SIGNS FOR CHELSEA
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:56

ziro4vr írta: Szerintem meglesz nekik Kane is, Tham viszi Lautarot aztán nyár végén behúzzák.
Inter már nem igen engedheti meg magának, hogy a csatárduójának másik tagját is elengedjék. Menet közben valószínű viszik Rómából Dzekót, de azt olvastam,hogy két csatárral akarják pótolni Lukakut. szóval Lautaro szerintem marad.
T'ham is csak akkor tudna igazolni, ha Kane menne, most adtak ki 55 milliót egy nem annyira ismert argentin belső védőre. Levyt nem úgy ismerjük, hogy csak úgy szórná a pénzt.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 8., vasárnap 21:40

Szerintem meglesz nekik Kane is, Tham viszi Lautarot aztán nyár végén behúzzák.
Nem illik.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 8., vasárnap 19:20

David Silva won the league with long hair, short hair and bald. Pogba is still trying after 300 different haircuts. :lol:

Amúgy ismerőssel beszéltünk ma a Cityről, és ahogy mondja is, elég vicces (ciki), hogy egy bajnoki címre törő, olajsejkesmilliárdos csapatban nincsen egy értelmes csatár. Hiszen mint tudjuk az nem is kell, mivel Pep megreformálja a focit! :D Ferran és Mahrez játszanak csatárt, akik kb 10es poszt és szélső támadó pozícióban mozognak legjobban. Egy szem G.Jesus csatáruk van, meg pár ifistát írnak a keretükbe. de semmi értelmes. Kíváncsi vagyok, Grealish 100 millió fontja után lesz e újabb cirka 150 Kane-re. Neten már terjednek a mémek, hogy ""Daddy Sheikh, I need another £500m please" :lol: :lol:
A Leicester előtt viszont le a kalappal. Meg Ichenacho előtt is, mindketten nagy utat tettek meg a duplázásért. két trófea igen kicsi idő alatt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 7., szombat 22:57

dzsi91 írta:
alexoxladjackoxi írta: Frusztráció? Nem engem kap el a stresszfosás minden City-igazolás után, de jó. Mert még mielőtt nekiállnánk kibeszélni, hogy az Arsenal egy szar, ebből indult ki az egész. Külső szemmel nekem az jön le, hogy igenis sokan rosszul élik meg sokan, hogy ott van lóvé,miközben a náluk perifériára szorult Bernardot üdvözölné a fórumozók zöme... Ilyen szinten meg általánosítani az angol focit. Hát ti tudjátok, de szerintem ostobaság. Elég megnézni hány külföldi edző, és légiós játékos van a ligában, miközben maguk az angolok is sokat léptek előre utánpótlásban. Bár ha valamit eldönt magában az ember, akkor biztos nem én leszek a meggyőző erő.
De nem igazán érted. Itt nem arról van szó,hogy irigykedunk a gegenpressingre vagy a tikitakara ami ott megy vagy az olyan korszakos játékosokra mint mosalah vagy hurrikén hanem hogy szanaszét basszák a piacot a psgvel karöltve ahol jelenleg annak a Real Madridnak kell meghúzni a nadragszíjat elengedni minden értékét a túlélésért aki az elmúlt 7 évben annyi bl-t nyert mint az osszes angol az elmúlt 20-30ban.

Egy normális világban jelenleg azt vehetnénk meg akit akarunk, de ott tartunk hogy teljesen ésszerű klubvezetéssel sem tudunk megengedni magunknak szinte senkit. A bohóc gvardiola meg 2 csapatnyi játékossal áll ki egy bl döntőre.
És még úgy is elbukja :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 7., szombat 22:53

alexoxladjackoxi írta: Frusztráció? Nem engem kap el a stresszfosás minden City-igazolás után, de jó. Mert még mielőtt nekiállnánk kibeszélni, hogy az Arsenal egy szar, ebből indult ki az egész. Külső szemmel nekem az jön le, hogy igenis sokan rosszul élik meg sokan, hogy ott van lóvé,miközben a náluk perifériára szorult Bernardot üdvözölné a fórumozók zöme... Ilyen szinten meg általánosítani az angol focit. Hát ti tudjátok, de szerintem ostobaság. Elég megnézni hány külföldi edző, és légiós játékos van a ligában, miközben maguk az angolok is sokat léptek előre utánpótlásban. Bár ha valamit eldönt magában az ember, akkor biztos nem én leszek a meggyőző erő.
De nem igazán érted. Itt nem arról van szó,hogy irigykedunk a gegenpressingre vagy a tikitakara ami ott megy vagy az olyan korszakos játékosokra mint mosalah vagy hurrikén hanem hogy szanaszét basszák a piacot a psgvel karöltve ahol jelenleg annak a Real Madridnak kell meghúzni a nadragszíjat elengedni minden értékét a túlélésért aki az elmúlt 7 évben annyi bl-t nyert mint az osszes angol az elmúlt 20-30ban.

Egy normális világban jelenleg azt vehetnénk meg akit akarunk, de ott tartunk hogy teljesen ésszerű klubvezetéssel sem tudunk megengedni magunknak szinte senkit. A bohóc gvardiola meg 2 csapatnyi játékossal áll ki egy bl döntőre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 7., szombat 22:44

Te figyi, mit gondolsz, hol vagy? Tedd takarekra magad, mert ez a stílus a szar angolok közé való.

Durva lenne felfogni amiről írnak itt a srácok, de látom hogy nem fog menni, így ne eroltesd.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 7., szombat 22:42

Frusztráció? Nem engem kap el a stresszfosás minden City-igazolás után, de jó. Mert még mielőtt nekiállnánk kibeszélni, hogy az Arsenal egy szar, ebből indult ki az egész. Külső szemmel nekem az jön le, hogy igenis sokan rosszul élik meg sokan, hogy ott van lóvé,miközben a náluk perifériára szorult Bernardot üdvözölné a fórumozók zöme... Ilyen szinten meg általánosítani az angol focit. Hát ti tudjátok, de szerintem ostobaság. Elég megnézni hány külföldi edző, és légiós játékos van a ligában, miközben maguk az angolok is sokat léptek előre utánpótlásban. Bár ha valamit eldönt magában az ember, akkor biztos nem én leszek a meggyőző erő.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 7., szombat 22:15

alexoxladjackoxi írta:
Remy írta: Annyira élvezhető a PL, hogy leülsz megnézni egy Spurs - MU-t vagy Chelsea - Leicestert és visszasírod az Eibar - Levantét.

Benny Hill show-nak tökéletes a PL.
Vagy ha úgy tetszik, egy Brighton 10x szebb focit játszik, mint a spanyol bajnok, Atleti.
Gondolom a frusztráciod abból adódik, hogy a spanyol bajnokságban is kb. a nyolcadik helyre lenne jó az Arsenal. Elhiszem hogy ezt nehéz elfogadni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 7., szombat 22:07

Ez a baj amúgy, meghalljátok, hogy Brighton, és akkor kb. az jön le, hogy akkor az egy ívelgetős, hentes ócska angol csapat. Pedig rohadtul nem. Ez általánosítás a köbön. Direkt nem a Burnleyt vagy a Hodgson féle Palace-t mondtam. Valószínűleg Berti is pl. rájuk gondolt, de mondhattam volna mondjuk a Leeds-t, Sotont vagy a Villát is.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 7., szombat 21:37

Még mindig komoly ez a City :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 7., szombat 21:33

alexoxladjackoxi írta:
Remy írta: Annyira élvezhető a PL, hogy leülsz megnézni egy Spurs - MU-t vagy Chelsea - Leicestert és visszasírod az Eibar - Levantét.

Vagy ha úgy tetszik, egy Brighton 10x szebb focit játszik, mint a spanyol bajnok, Atleti.
Sőt egy prime Stoke meccs is :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 7., szombat 21:13

alexoxladjackoxi írta:

azért nem kellene ekkora túlzásokba esni, láttuk már, tudjuk mire képesek a buta angol játékosok, az nem a szép foci

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 7., szombat 21:12

dzsi91 írta: Sztem semmi szükség ott rá.Olaszban jól megélt fizikumából, ebben a gyors Chelseaben olyan lesz mint elefánt a porcelán boltban.
Belga válogatott se lassú annyira, vígan elvan ott is. Ne mondjuk már hogy egy tavalyi Werner után nem erősítés. :lol:
Nem illik.

Vissza: