HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 29., kedd 3:06
Halálhegy - A Dyatlov-rejtély (The Dyatlov Pass Incident, 2013)
Megnéztem én is, a történet(ek) miatt ma sem fogok aludni szerintem, a Konteó blogot + egyéb oldalakon a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Philadelphia kísérletet böngészem már legalább egy órája, elképesztő dolgok. Történt, ami történt, mi kevesek vagyunk a megfejtéshez, rohadtul lekötött a film, pedig ahogyan lehúzta Tádám, és a több oldalon megítélt pontszáma sem kecsegtetett jóval, abszolút pozitív meglepetés volt. Ahogyan próbálták oroszba burkolni a rendezést, a szereplőket, amikor feliratoztak, azok az orosz szövegek (a zömét értettem is), nagyon passzolt ehhez az egészhez, máshol lehetett erőltetett lett volna, de itt nem. Az Ideglelés Csernobilban c. film abszolút egyszernézős kategória volt, a legjobb esetben is 5 pont. Ezt most lehet picit felhúzom, mert friss az élmény, és teljesen rányomultam a témára így utána, de akkor is tetszett eléggé, a hibái ellenére is (a barátnőmmel tervezem újranézni a közeljövőben, lehet még bármi a filmélményből), így legyen most egy erős:
7,5/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája -
Shakhtar Donetsk 3-4
Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg -
A nagy találkozás!