Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ha 50-et kapunk érte, akkor menjen csak nyugodtan Öde, legalább tőle nyereséggel búcsúzunk el. Amennyit mutatott igazán nem kár érte, főleg ha nem akar itt játszani.
Csak annyi a gond, hogy ezek után Isco a nyakunkon marad, nem fogjuk eladni, és hát ő még haszontalnabb, mint Öde, mert neki jövője sincs... (mármint azon kívül, hogy szipolyozza a klubot)
Érdekes dolog, de a Varane igazolás még nincsen lezárva, nem hivatalos. Valami nem kóser a MU-nál sem, nem adtak még el senkit, nem történnek játékos mozgások, közben holnap meccsük van, ma indul a PL.
Csak annyi a gond, hogy ezek után Isco a nyakunkon marad, nem fogjuk eladni, és hát ő még haszontalnabb, mint Öde, mert neki jövője sincs... (mármint azon kívül, hogy szipolyozza a klubot)
Érdekes dolog, de a Varane igazolás még nincsen lezárva, nem hivatalos. Valami nem kóser a MU-nál sem, nem adtak még el senkit, nem történnek játékos mozgások, közben holnap meccsük van, ma indul a PL.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha a Real Madrid és az Arsenal között megszületik a megállapodás, Martin Odeegardon nem fog múlni az átigazolás, írja Fabrizio Romano a Twitterén.
Mint az olasz szakíró írja: "Odegaard szívesen csatlakozna az Arsenalhoz. A játékos nagyon elégedett volt az előző szezon második felével, amelyet az Ágyúsoknál töltött, így most csak arra vár, hogy a két klub között megszülessen a megegyezés. A középpályás kapcsolata nagyon jó Mikel Arteta menedzserrel és a többi stábtaggal."
Romano hozzáteszi: az Arsenal már az ajánlat megtételén dolgozik, mivel egész nyáron Odegaard volt Arteta és Edu első számú kiszemeltje - a norvég középpályás alternatívája Aouar volt, Maddison sosem volt képben.
Az ESPN ugyancsak megbízható újságírója, James Olley szerint az Arsenal terveiben sokat segített az a tény, hogy a Real Madrid lentebb adta a követeléseit Odegaard eladását illetően. Ancelotti csapata a nyár első szakaszában 60 millió eurót kért a norvégért, most már beérnék egy 45 millió euró körüli összeggel, ezt az Arsenal gond nélkül ki tudja fizetni, főleg Joe Willock eladását követően.
Mint az olasz szakíró írja: "Odegaard szívesen csatlakozna az Arsenalhoz. A játékos nagyon elégedett volt az előző szezon második felével, amelyet az Ágyúsoknál töltött, így most csak arra vár, hogy a két klub között megszülessen a megegyezés. A középpályás kapcsolata nagyon jó Mikel Arteta menedzserrel és a többi stábtaggal."
Romano hozzáteszi: az Arsenal már az ajánlat megtételén dolgozik, mivel egész nyáron Odegaard volt Arteta és Edu első számú kiszemeltje - a norvég középpályás alternatívája Aouar volt, Maddison sosem volt képben.
Az ESPN ugyancsak megbízható újságírója, James Olley szerint az Arsenal terveiben sokat segített az a tény, hogy a Real Madrid lentebb adta a követeléseit Odegaard eladását illetően. Ancelotti csapata a nyár első szakaszában 60 millió eurót kért a norvégért, most már beérnék egy 45 millió euró körüli összeggel, ezt az Arsenal gond nélkül ki tudja fizetni, főleg Joe Willock eladását követően.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most leírom és nagyon durva belegondolni Távoznia kéne: Jovic, Bale, Mariano, Isco, Ödegaard, Marcelo, Odriozola, Asensio, Vallejo, Ceballos, Hazard, sőt egy szép világban a két brazilnak is útilaput kötnénk a talpára Ehhez képest többen kezdők lesznek a hétvégén
Kylian Mbappé's family has bought a house in Madrid this Tuesday [Don Diario]
Csalfa vak remény.
Csalfa vak remény.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezt beszéltük 1-2 napja.. Tényleg hihetetlen..flori írta: Ez azért kemény. Személy szerint óriásit csalódtam a norvégban, azt gondoltam alapköve lesz a jövő Madridjának. 50ért el kell engedni.
De komolyan mitől lett fosis? A 90 éves Modrictól, vagy a 140 kilós Iscotol? Azért azt nem gondolhatja, hogy rákasztjuk a 10est, aztán nyomjad. Nem értem.
Felőlem mehetne még ez a 2 madár is rajta kívül, nem marasztalom őkettibi18 írta: Nekem kicsit érdekes, hogy a fórum egyik fele szapulja a Bale, Jovic féléket, hogy milliókért padoznak, jó nekik és csak felveszik a nagy lóvét. Aztán itt van Öde, aki szintén csak a padon ülne a szezon elég nagy részében, de ő meg inkább lelépne. Érdekes ez a kettősség, de nekem egyébként mindegy.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Casemiro csak nem viszi az 5ös mezt ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- h3x0r
Csak nem mindegy, hogy valaki egy 22 eves tehetseg, akit a vezetoseg fel evtizede epit es meg kene harcoljon a helyert, vagy egy 20-as evei vegen tarto jatekos, akinek papiron ezek a legjobb evei, ezzel szemben magasrol tesz ra, hogy jatszik vagy sem, csak a fizut utaljak idoben.tibi18 írta: Nekem kicsit érdekes, hogy a fórum egyik fele szapulja a Bale, Jovic féléket, hogy milliókért padoznak, jó nekik és csak felveszik a nagy lóvét. Aztán itt van Öde, aki szintén csak a padon ülne a szezon elég nagy részében, de ő meg inkább lelépne. Érdekes ez a kettősség, de nekem egyébként mindegy.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Erre jók az angolok
Jovicot Marianot kéne valahogy Angliában reklámozni, ott még a kiscsapatok is vesznek 30-40-50 millióért játékosokat
Jovicot Marianot kéne valahogy Angliában reklámozni, ott még a kiscsapatok is vesznek 30-40-50 millióért játékosokat
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem kicsit érdekes, hogy a fórum egyik fele szapulja a Bale, Jovic féléket, hogy milliókért padoznak, jó nekik és csak felveszik a nagy lóvét. Aztán itt van Öde, aki szintén csak a padon ülne a szezon elég nagy részében, de ő meg inkább lelépne. Érdekes ez a kettősség, de nekem egyébként mindegy.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Sosem néztem ki többet belőle. WIn win szitu, a norvég is jól döntött, Pérez is, az Arsenal is, a full középszer nekik elég is lesz. A játékosnak is. Ezt az embert kimaxoltuk, nem volt több ebben a történetben. Sok sikert.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Alapkő? kavicsnak is súlytalan.
50-ert meg Odriozolat is adnám mellé ajándékba
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fantasztikus.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
Ez azért kemény. Személy szerint óriásit csalódtam a norvégban, azt gondoltam alapköve lesz a jövő Madridjának. 50ért el kell engedni.
De komolyan mitől lett fosis? A 90 éves Modrictól, vagy a 140 kilós Iscotol? Azért azt nem gondolhatja, hogy rákasztjuk a 10est, aztán nyomjad. Nem értem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. augusztus 13., péntek 13:37-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Bölcs döntés Ödétől, a Konfetti liga minden játékos álma. De amúgy egy szót se szólok, mert 50 millió szép summa érte, nekünk ezzel szívességet tesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajj, a Real visszavásárlási opciót akar a szerződésbe, az Arsenal nem.
Vamos Arsenal
Amúgy azt írják, hogy Odegaardra bízták a döntést, és döntött, menni akar.
Fosis lett a gatya, megint.
Vamos Arsenal
Amúgy azt írják, hogy Odegaardra bízták a döntést, és döntött, menni akar.
Fosis lett a gatya, megint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezeket a szerencsétleneket mindig le lehet húzni.Realista24 írta: Martin Odegaard will be an Arsenal player soon. Real Madrid and Arsenal set to complete €50 million deal.
Nem illik.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha abból indulunk ki, hogy kb. egy értelmes meccset sem tudott lehozni nálunk, harcolni nem akar, ellenben elvárja, hogy kezdő legyen..Realista24 írta: Martin Odegaard will be an Arsenal player soon. Real Madrid and Arsenal set to complete €50 million deal.
Illetve, hogy sem Zizunak, sem Carlónak nem kell, ez egy egész korrekt összeg.
Nem kell nekik még egy jó kis szerb csatár, akciósan??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2021. augusztus 13., péntek 13:16-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Martin Odegaard will be an Arsenal player soon. Real Madrid and Arsenal set to complete €50 million deal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema