Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Most leírom és nagyon durva belegondolni Távoznia kéne: Jovic, Bale, Mariano, Isco, Ödegaard, Marcelo, Odriozola, Asensio, Vallejo, Ceballos, Hazard, sőt egy szép világban a két brazilnak is útilaput kötnénk a talpára Ehhez képest többen kezdők lesznek a hétvégén
Kylian Mbappé's family has bought a house in Madrid this Tuesday [Don Diario]
Csalfa vak remény.
Csalfa vak remény.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezt beszéltük 1-2 napja.. Tényleg hihetetlen..flori írta: Ez azért kemény. Személy szerint óriásit csalódtam a norvégban, azt gondoltam alapköve lesz a jövő Madridjának. 50ért el kell engedni.
De komolyan mitől lett fosis? A 90 éves Modrictól, vagy a 140 kilós Iscotol? Azért azt nem gondolhatja, hogy rákasztjuk a 10est, aztán nyomjad. Nem értem.
Felőlem mehetne még ez a 2 madár is rajta kívül, nem marasztalom őkettibi18 írta: Nekem kicsit érdekes, hogy a fórum egyik fele szapulja a Bale, Jovic féléket, hogy milliókért padoznak, jó nekik és csak felveszik a nagy lóvét. Aztán itt van Öde, aki szintén csak a padon ülne a szezon elég nagy részében, de ő meg inkább lelépne. Érdekes ez a kettősség, de nekem egyébként mindegy.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Casemiro csak nem viszi az 5ös mezt ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- h3x0r
Csak nem mindegy, hogy valaki egy 22 eves tehetseg, akit a vezetoseg fel evtizede epit es meg kene harcoljon a helyert, vagy egy 20-as evei vegen tarto jatekos, akinek papiron ezek a legjobb evei, ezzel szemben magasrol tesz ra, hogy jatszik vagy sem, csak a fizut utaljak idoben.tibi18 írta: Nekem kicsit érdekes, hogy a fórum egyik fele szapulja a Bale, Jovic féléket, hogy milliókért padoznak, jó nekik és csak felveszik a nagy lóvét. Aztán itt van Öde, aki szintén csak a padon ülne a szezon elég nagy részében, de ő meg inkább lelépne. Érdekes ez a kettősség, de nekem egyébként mindegy.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Erre jók az angolok
Jovicot Marianot kéne valahogy Angliában reklámozni, ott még a kiscsapatok is vesznek 30-40-50 millióért játékosokat
Jovicot Marianot kéne valahogy Angliában reklámozni, ott még a kiscsapatok is vesznek 30-40-50 millióért játékosokat
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem kicsit érdekes, hogy a fórum egyik fele szapulja a Bale, Jovic féléket, hogy milliókért padoznak, jó nekik és csak felveszik a nagy lóvét. Aztán itt van Öde, aki szintén csak a padon ülne a szezon elég nagy részében, de ő meg inkább lelépne. Érdekes ez a kettősség, de nekem egyébként mindegy.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Sosem néztem ki többet belőle. WIn win szitu, a norvég is jól döntött, Pérez is, az Arsenal is, a full középszer nekik elég is lesz. A játékosnak is. Ezt az embert kimaxoltuk, nem volt több ebben a történetben. Sok sikert.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Alapkő? kavicsnak is súlytalan.
50-ert meg Odriozolat is adnám mellé ajándékba
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fantasztikus.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
Ez azért kemény. Személy szerint óriásit csalódtam a norvégban, azt gondoltam alapköve lesz a jövő Madridjának. 50ért el kell engedni.
De komolyan mitől lett fosis? A 90 éves Modrictól, vagy a 140 kilós Iscotol? Azért azt nem gondolhatja, hogy rákasztjuk a 10est, aztán nyomjad. Nem értem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. augusztus 13., péntek 13:37-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Bölcs döntés Ödétől, a Konfetti liga minden játékos álma. De amúgy egy szót se szólok, mert 50 millió szép summa érte, nekünk ezzel szívességet tesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajj, a Real visszavásárlási opciót akar a szerződésbe, az Arsenal nem.
Vamos Arsenal
Amúgy azt írják, hogy Odegaardra bízták a döntést, és döntött, menni akar.
Fosis lett a gatya, megint.
Vamos Arsenal
Amúgy azt írják, hogy Odegaardra bízták a döntést, és döntött, menni akar.
Fosis lett a gatya, megint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezeket a szerencsétleneket mindig le lehet húzni.Realista24 írta: Martin Odegaard will be an Arsenal player soon. Real Madrid and Arsenal set to complete €50 million deal.
Nem illik.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha abból indulunk ki, hogy kb. egy értelmes meccset sem tudott lehozni nálunk, harcolni nem akar, ellenben elvárja, hogy kezdő legyen..Realista24 írta: Martin Odegaard will be an Arsenal player soon. Real Madrid and Arsenal set to complete €50 million deal.
Illetve, hogy sem Zizunak, sem Carlónak nem kell, ez egy egész korrekt összeg.
Nem kell nekik még egy jó kis szerb csatár, akciósan??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2021. augusztus 13., péntek 13:16-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Martin Odegaard will be an Arsenal player soon. Real Madrid and Arsenal set to complete €50 million deal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
pontosabban kettőre szólt a szerződésePad'em írta:Maradt a Dortmundban még egy évre.ziro4vr írta: Reiner gyerekkel mi van, megint kölcsönadjuk valahova ahova nem fér be?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Maradt a Dortmundban még egy évre.ziro4vr írta: Reiner gyerekkel mi van, megint kölcsönadjuk valahova ahova nem fér be?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"