Szerintem pont emiatt lett nagyon gagyi. Az év csalódása eddig ez a film, pedig nagyon jól indult. A végére egy átlagos, sablonos B kategóriás tucat akciófilmmé vált. Guy Ritchie filmjei a stílusuk miatt ilyen sikeresek, ebből nagyon hiányoztak a frappáns dialógusok, fekete humor, csavar.. Ha az lenne a címe, hogy Támadás a fehér ház ellen 9. - A depó megtámadása, akkor lehet kellemes meglepetésként adnék egy 5.5/10-et rá, de Guy Ritchietől többet várna az ember.Remy írta:Most már nekem is.soadroli írta:
én igen, nekem bejött. jobban mint a legutóbbi filmje.
WRATH OF MAN: Sherlock óta a legjobb Ritchie-film és pont azért, mert nem akart Ritchie-film lenni. Rideg, Mann-feelinggel átitatott, vérgőzös bosszúfilm, egy parádés Stathammel fűszerezve.
ui: Ne a trailer alapján ítéljétek el.
Mozi, filmek
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
VIHARZÓNA: Hiányoznak az efféle hatásvadász, de mégis jól működő, óriási szívvel ellátott katasztrófafilmek. James Horner zenéje tökéletes, Wolfgang Petersen pedig teljesen jól rendezte meg ezt a filmet, ezzel a remek színészi gárdával.
AZ ÜLDÖZŐ: Annyira zseniális alkotás, hogy arra nincsenek szavak. Erős és hatásos történet egy zseni főgecivel. Legjobb koreai-film!
MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL: Carpenterrel nem tudok kibékülni. A filmjeit megette a idő (kivéve a Dolog) és egyszerűen hiába mennek élményszámba az ötletei, a filmjei számomra nem tudnak felhőtlen szórakozást nyújtani.
Z VILÁGHÁBORÚ: Igazából újrázás után sem tudom eldönteni, hogy ez a film jó vagy rossz. Mindkét oldal megmutatkozik benne, de alapjában véve mégis inkább élvezem, mint sem.
Ezt is érdekes újrázni így covid időben a Fertőzés mellett.
HANG NÉLKÜL 2: Teljesen korrekt folytatás, ami igazából pontot is tett az egész végére. Ennyi, nem több, de bőven megérte elkészíteni.
ESZELŐS SZÍVATÁS: Van egy megmagyarázhatatlan bája és hangulata ennek a filmnek, ami miatt odáig vagyok érte. Teljesen abszurd és dilis, mégis jól áll neki. Noha nem sűrűn újrázom, de mindig jólesik. Meg hát a régi nagyok tök jópofák; Aykroyd, Chase, Candy.
Fun fact: 2Pac legelső filmes fellépése is ebben volt.
GUNS AKIMBO: Ezt miért halogattam eddig? Óriási meglepetés volt. Az alapötlet már megér egy misét, de a Radcliffe - Samara Weaving kettős a film csúcspontja. Na meg persze az, mikor megjön Stan Bush - Never Surrender c. száma a Kickboxerből!
SPIRÁL: Legrosszabb Fűrész-film. De tényleg... még a zene sem tudta jobbá tenni a végén. Samul L. Jackson tök fölös volt bele, de ami a legrosszabb az Chris Rock. Miért? Minek...
AZ ÜLDÖZŐ: Annyira zseniális alkotás, hogy arra nincsenek szavak. Erős és hatásos történet egy zseni főgecivel. Legjobb koreai-film!
MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL: Carpenterrel nem tudok kibékülni. A filmjeit megette a idő (kivéve a Dolog) és egyszerűen hiába mennek élményszámba az ötletei, a filmjei számomra nem tudnak felhőtlen szórakozást nyújtani.
Z VILÁGHÁBORÚ: Igazából újrázás után sem tudom eldönteni, hogy ez a film jó vagy rossz. Mindkét oldal megmutatkozik benne, de alapjában véve mégis inkább élvezem, mint sem.
Ezt is érdekes újrázni így covid időben a Fertőzés mellett.
HANG NÉLKÜL 2: Teljesen korrekt folytatás, ami igazából pontot is tett az egész végére. Ennyi, nem több, de bőven megérte elkészíteni.
ESZELŐS SZÍVATÁS: Van egy megmagyarázhatatlan bája és hangulata ennek a filmnek, ami miatt odáig vagyok érte. Teljesen abszurd és dilis, mégis jól áll neki. Noha nem sűrűn újrázom, de mindig jólesik. Meg hát a régi nagyok tök jópofák; Aykroyd, Chase, Candy.
Fun fact: 2Pac legelső filmes fellépése is ebben volt.
GUNS AKIMBO: Ezt miért halogattam eddig? Óriási meglepetés volt. Az alapötlet már megér egy misét, de a Radcliffe - Samara Weaving kettős a film csúcspontja. Na meg persze az, mikor megjön Stan Bush - Never Surrender c. száma a Kickboxerből!
SPIRÁL: Legrosszabb Fűrész-film. De tényleg... még a zene sem tudta jobbá tenni a végén. Samul L. Jackson tök fölös volt bele, de ami a legrosszabb az Chris Rock. Miért? Minek...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, de a nachos + sajtszósz. Okádék. Ennyire betett a CCnek a covid, vagy nem vágom, de elképesztően hulladék lett. Ki is vannak akadva rá az emberek.Tjacks írta:
Mondjuk én a popcorn miatt mentem, az még mindig fasza
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Engem a Last Dance húzott be, aztán szépen ott ragadtam. Rohadjon el fél évig fizettem a semmiért
Btw 4 év után voltam moziba múlthéten, ezt az IDŐ nevezetű rettenetet meg ne nézzétek, iszonyat igénytelen, sablon szar film.
Btw 4 év után voltam moziba múlthéten, ezt az IDŐ nevezetű rettenetet meg ne nézzétek, iszonyat igénytelen, sablon szar film.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
+1, nem is értem aki filmek miatt fizet elő netflixre, eddig max ha 3 élvezhető kijött.Faust írta: Szerintem pont, hogy sorozatoknal kellene nezelodnod, a netflixes filmek 99%-a nezhetetlen szar, rendes filmet meg le is tudsz szedni mashonnan.
Nem illik.
Szerintem pont, hogy sorozatoknal kellene nezelodnod, a netflixes filmek 99%-a nezhetetlen szar, rendes filmet meg le is tudsz szedni mashonnan.
Kis komolyságot, uraim!
Továbbra is várom ajánlásaitok!
Továbbra is várom ajánlásaitok!
Messi elnyomta.h3x0r írta:Van ennek egy masodik resze is? Antoine Griezmann: Az Aranylabdás - ncore-on kerestem, de nem talaltamdzsi91 írta:
Antoine Griezmann: A világbajnok
Most lesz majd gólkirály és kapja majd az Aranylasztit a Gamper kupára.
- h3x0r
Van ennek egy masodik resze is? Antoine Griezmann: Az Aranylabdás - ncore-on kerestem, de nem talaltamdzsi91 írta:Antoine Griezmann: A világbajnokfilatáska írta: Ha már így alakult és előfizettem, tudnátok ajánlani tartalmat?
Sorozatok nem érdekelnek, film vagy néhány részes dokumentumfilm jöhet.
Ja és a magyar szinkron előny.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Antoine Griezmann: A világbajnokfilatáska írta: Ha már így alakult és előfizettem, tudnátok ajánlani tartalmat?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ha már így alakult és előfizettem, tudnátok ajánlani tartalmat?
Ezt a szartKerlon írta: Igen, nincs hozzájuk szinkron.
Igen, nincs hozzájuk szinkron.filatáska írta: Netflixen hogy lehet beállítani magyar szinkront? Konkrétan 7 éves film, ami tvben is ment magyarul, itt meg csak angolul megy magyar felirattal. Létezik hogy ilyen régi filmhez nincs feltöltve magyar szinkronnal? Új vagyok, most regisztráltam!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Netflixen hogy lehet beállítani magyar szinkront? Konkrétan 7 éves film, ami tvben is ment magyarul, itt meg csak angolul megy magyar felirattal. Létezik hogy ilyen régi filmhez nincs feltöltve magyar szinkronnal? Új vagyok, most regisztráltam!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
The Suicide Squad
Az eleje kumma jó, azonnal beránt mert nem kell tökölni a csapat összerakással meg a bevezetéssel, gg. Aztán az első harmad után leül, és utána már untam majdnem végig, egyedül Cena gyökérkedése hozta meg a hangulatot. Kár érte, teljesen felesleges 140 perces filmeket csinálni amúgy már, nem arra van berendezkedve a 21. századi agyunk.
Az eleje kumma jó, azonnal beránt mert nem kell tökölni a csapat összerakással meg a bevezetéssel, gg. Aztán az első harmad után leül, és utána már untam majdnem végig, egyedül Cena gyökérkedése hozta meg a hangulatot. Kár érte, teljesen felesleges 140 perces filmeket csinálni amúgy már, nem arra van berendezkedve a 21. századi agyunk.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
SS2: Mint egy co-op videójáték. X karaktert, meg 3 másik játszható figurát elindítunk A pontban, hogy végül eljussanak B pontig, van főküldetés meg pár mellékküldetés is. Ha túl nehéz a pálya, betolunk egy cheat kódot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oké, a beszélő cápa jobbára vicces volt, meg maga az egész nem volt annyira kínos, mint az első próbálkozás.
Jön ki jövőre a SS játék, ott lehet némi sztori is lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oké, a beszélő cápa jobbára vicces volt, meg maga az egész nem volt annyira kínos, mint az első próbálkozás.
Jön ki jövőre a SS játék, ott lehet némi sztori is lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Suicide squad: Ennek a filmnek semmi értelme. Nem vezet sehova. Csináltak egy Deadpool 2-t, most ettől kéne hasra esni?
- Remy
- Kapcsolat:
SUICIDE SQUAD: Wow! Bíztam Gunnban, de nem gondoltam, hogy ennyire meg fog lepni. Véres, erőszakos, vicces és működik. Működik a sztori és működnek a karakterek (óriásiak )! Az első próbálkozást konkrétan kitörölte a tér-idő kontinuumból. Szuperjó blockbuster.
Lényegében egy Galaxis őrzői a DC-nél, csak véresebb és erőszakosabb. Olyan, mint amilyennek egy DC-s filmnek lennie kell.
Lényegében egy Galaxis őrzői a DC-nél, csak véresebb és erőszakosabb. Olyan, mint amilyennek egy DC-s filmnek lennie kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Cry Macho trailer
az öreg Clint nem szarozik 91 évesen
az öreg Clint nem szarozik 91 évesen
- Remy
- Kapcsolat:
És még így is jobbnak tűnik, mint az első.nmate írta:Azt hittem ez az első részből összevágott fan made trailer... Borzalmassoadroli írta: VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer 2
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots