Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 14., szombat 8:45

Aguerot is, hogy stílusos legyek, jól lesre futtatták Laportáék. Ez az egész delta előtti szappanopera úgy "en bloc" már tényleg megérdemelne egy Juan Risitas videót. :mrgreen:
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 14., szombat 8:39

Van baj rendesen a másik oldalon. Barto sem hagyja magát, kiadott egy jó kis nyilatkozatot, amelyben magyarázza a bizonyítványt és visszatámadja Laportát. Irgalmatlanul hosszú, sok adattal, nem fukarkodik a szavakkal, a marcán olvasható. "Bartomeu se defiende en una carta y acusa a Laporta de "inacción" címmel. Szépen egymásnak esnek majd. Úgy látom, kavarni fogja a szart mindig, mint nálunk Calderón.
Közben olvasom, hogy a nájk hülyére keresi magát a messi mezeken, le sem szarja, hogy 80M eurót (!) fizet évente a párizsiaknak. Azért az arab jól jegyzetelt, fiatal Perezt játszik, pénzt pénzzel csinál, nem most kezdte ő sem. Több helyen írják még, hogy messzike távozása miatt a baj nem kevés gazdaságilag sem, a mez eladások, meccsnapok utáni pénz és az üzleti bevételek szarabbul alakulása miatt még eleshetnek több, mint egy százastól (mészké100Meuro). És bizony bizony jól tudjuk, hogy az elmaradt haszon is veszteség. Gondolom, úgy hiányzik ez most nekik, mint kecskének a kés. Aztán még itt van az R24 által említett tartozás is, amely esetében több adat is van, de több 10M "hűségbónusz" :lol: Rohadt vicces ez a szó most ebben a felállásban.
Ez van, ha egy emberre van építve minden, és az még a klub fölé is nő. Ezt nem hagyta, nem hagyja Perez nagyon helyesen senkinek sem. Ha nálunk CR7 űrt hagyott maga után, akkor ezt nem tudom, hogy nevezzem.
Amúgy az argentin jól elvitte a showt mindenki elől, Ramossal a kutya nem foglalkozik, CRt mindenki leszarja most. Ügyes srác ez a messi, ez biztos. Agyon sem kell magát dolgozni, mint a volt 7esünknek, vagy máshogy a valaha volt legjobb hetesünknek, mégis ő lesz most az isten egy darabig. De remélem, majd egy jó kis "angol" csapat szájba kapja őket adandó alkalommal, ott olyan focisták is vannak, akik futnak, hajtanak is, amellett, hogy tudnak focizni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 14., szombat 8:18

R. Carlos írta:
Torquemada írta: Ezek mindent aláírtak me$$inek, amit eléjük tolt ? Potyognak a csontvázak a szekrényből rendesen a jó Barto után. Jó, hogy a stadiont nem kérte. Szerintem az is ment volna a levesbe... :mrgreen:
Més qué un jugador. Senki sem nagyobb mint a barca :lol: :agree:
Emelkedik a szar tenger szintje. Én Laporta helyében gyorsan értékesítenék pár játékost még augusztus végéig, és itt nem csak a Dembelé, Coutinho, Griezmann vonalra gondolok.
Umtitit vitte volna a Porto talán tíz millióért.
Mondtak hogy vihetik, majd a játékos mondta, örömmel megyek, fizetési igény 10 millió :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. augusztus 14., szombat 8:12

Torquemada írta: Ezek mindent aláírtak me$$inek, amit eléjük tolt ? Potyognak a csontvázak a szekrényből rendesen a jó Barto után. Jó, hogy a stadiont nem kérte. Szerintem az is ment volna a levesbe... :mrgreen:
Emelkedik a szar tenger szintje. Én Laporta helyében gyorsan értékesítenék pár játékost még augusztus végéig, és itt nem csak a Dembelé, Coutinho, Griezmann vonalra gondolok.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 14., szombat 0:25

Szerintem évtizedek óta félreértelmezzük ezt a meszkuenclubb szöveget. Ez nem a barszára volt értemdő hanem messire :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Torquemada

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 13., péntek 23:15

Ezek mindent aláírtak me$$inek, amit eléjük tolt ? Potyognak a csontvázak a szekrényből rendesen a jó Barto után. Jó, hogy a stadiont nem kérte. Szerintem az is ment volna a levesbe... :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 13., péntek 22:49

A Barca meg 52 millió fizuval is lóg Messinek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 13., péntek 17:17

Csabi írta: én mondjuk tisztán emlékszek olyan hírre, hogy megkapta a 2 évet de csökkentett fizuval, vagy 1 év az aktuálissal.

egyik sem jött be neki. szereti a pénzt, na. az győzött nála a csapattal szemben.
Én meg a sajtótájékoztatón mondottakra, hogy nem a pénz volt a kérdés, hanem az időtartam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 13., péntek 17:09

én mondjuk tisztán emlékszek olyan hírre, hogy megkapta a 2 évet de csökkentett fizuval, vagy 1 év az aktuálissal.

egyik sem jött be neki. szereti a pénzt, na. az győzött nála a csapattal szemben.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 13., péntek 16:55

wZoLee7 írta: Ramos megkapta volna a 2 éves hosszabbítást, neki a pénzzel volt gondja...
Pont, hogy nem. Ő maga mondta, hogy egyedül annyit akart, hogy 2 éves szerződést kapjon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 13., péntek 15:43

Ramos megkapta volna a 2 éves hosszabbítást, neki a pénzzel volt gondja...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 13., péntek 14:16

Torquemada írta: Biztos, hogy már korábban elkezdték felpuhítani ezt az embert. A katari szarházi, René Ramos, bárki. Nem egyik pillanatról a másikra jön egy ilyen ajánlat. Szerintem azért nem volt fejben már teljesen ott az elmúlt szezonban, és lehet, hogy tévedek, de szerintem azok a hosszú sérülések sem mindig feltétlenül úgy voltak, vagy annyi ideig tartottak. Aztán elkezdett szarakodni Perezzel, ez meg az álmoskönyv szerint nem jelent jót. Az öreg még szép, hogy nem engedett, de így ránk kenheti a szart, pedig csak a hülye nem látja, hogy mi van.
Viszont tényleg tett annyit a csapatért, hogy ha úgy érzi, máshol jobb, vagy a spanyol bajnokság már túl erős, akkor ám legyen, engedni kell. Annyi korrektség viszont lehetett volna benne, hogy akkor távozott volna, amikor pénz is jön belőle. Úgy, ahogy Hazard is pénzhez juttatta kedvenc egyesületét, aztán meg jó pénzért eljött ide levezetni. Ez a modell tetszett volna a kapitány esetében.
Mennyi penzt akartal volna egy 35 eves jatekosert? Egyaltalan nem akart o tavozni, csak egy jobb (hosszabb) szerzodest akart maganak. Ugy gondolta, hogy Perez vele kivetelt tesz es vegul engedni fog, hat nem tette meg. Utolso pillanatban, amikor mar latta, hogy Perezek tenyleg nem gondoljak meg magukat, csak alairt volna, de addigra mar potoltuk. Ezek utan mar tenyleg csak a Parizs volt az egyetlen realis opcio.

Messit viszont minimalisan megvedenem, valami olyasmit olvastam, hogy hiaba mondott volna le a fizetese 80%-arol is akar, csak hogy a Barcaban maradhasson, a spanyol szabalyok szerint az elozo fizujanak minimum(!) az 50%-at meg kell kapnia.

Torquemada

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 13., péntek 13:54

Biztos, hogy már korábban elkezdték felpuhítani ezt az embert. A katari szarházi, René Ramos, bárki. Nem egyik pillanatról a másikra jön egy ilyen ajánlat. Szerintem azért nem volt fejben már teljesen ott az elmúlt szezonban, és lehet, hogy tévedek, de szerintem azok a hosszú sérülések sem mindig feltétlenül úgy voltak, vagy annyi ideig tartottak. Aztán elkezdett szarakodni Perezzel, ez meg az álmoskönyv szerint nem jelent jót. Az öreg még szép, hogy nem engedett, de így ránk kenheti a szart, pedig csak a hülye nem látja, hogy mi van.
Viszont tényleg tett annyit a csapatért, hogy ha úgy érzi, máshol jobb, vagy a spanyol bajnokság már túl erős, akkor ám legyen, engedni kell. Annyi korrektség viszont lehetett volna benne, hogy akkor távozott volna, amikor pénz is jön belőle. Úgy, ahogy Hazard is pénzhez juttatta kedvenc egyesületét, aztán meg jó pénzért eljött ide levezetni. Ez a modell tetszett volna a kapitány esetében.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. augusztus 13., péntek 7:51

A legszebb mondjuk az, hogy Ramos is itt eljátszotta nagy sírások közepette, hogy el akarta fogadni az ajánlatunk, de azt mondták letelt a határidő. Gonosz, csúnya Real Madrid nem akart tovább várni rá, pedig ő mindent megtett, hogy maradhasson.

Csak arra nem gondolt, hogy ez egy fasza beismerés volt atekintetben, hogy a klub adott neki ajánlatot, csak neki az a pénz vagy annak a szerződésnek a hossza 35 évesen lefelé áldozóban nem volt elég. De persze a csapat patkánykodott vele, a médiában meg az megy, hogy mi a nagy kapitányunknak nem adtunk esélyt, hogy hosszabbíthasson.

Két hét múlva meg boldogságban pózolt a PSG mezben... De erről már nem szólnak a hírek, hogy neki csak a pénz kellett. Modric meg Benzema érdekes módon maradtak és mindenféle műbalhé nélkül hosszabbítgatnak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 13., péntek 0:34

sebydani írta:
Babinho írta: Majd amikor megkerdezik Ramostol, hogy ki a jobb, messi vagy CR :mrgreen: :lol:
Ha akarunk fogadni apróban Messit fog mondani, szerintem :kalapos:
Együtt megnézik valami jachton ülve a jutyúúbon a Lionel Messi vs. Sergio Ramos (Best fights & Angry moments) videót.

Esetleg még együtt lobogtatják a katalán és andalúz zászlót..pláne Messi aki argentín, de akkora katalán, mint én lélekben. :-*

Egy gyönyörű nagy család lesz ez a psg család. Igazi szerethető, nem a pénzre törő fazonokkal..új projekt és kihívás, meg versenyképesség az..

Csak ne adta volna elő mindkettő a nagy csapathűséget, meg a nem a pénz a lényeg szöveget..csak ez az apróság zavar a képbe, de fél év és jön a címer csókolgatás, vagy Aladdin csókolgatása.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 12., csütörtök 23:17

Babinho írta: Majd amikor megkerdezik Ramostol, hogy ki a jobb, messi vagy CR :mrgreen: :lol:
Ha akarunk fogadni apróban Messit fog mondani, szerintem :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. augusztus 12., csütörtök 23:08

Majd amikor megkerdezik Ramostol, hogy ki a jobb, messi vagy CR :mrgreen: :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 12., csütörtök 23:06

Nemtom szerintem semmi baj nincs ezzel. Ami a pályán történik ott is marad. Inkább valóban az a hyomorforgató,hogy a barca és Real aktuális csapatkapitányait látjuk párizsban zsoldoskodni.

De a futballnál nincs igazságosabb sport, nem lesz ez a beltenyészet bl győztes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Torquemada

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 12., csütörtök 22:56

Hányinger. Félelmetes, hogy mire képes a pénz. Nap mint nap látjuk, nem csak a foci világában. Pedig egyik srác sem volt csóró eddig sem. De a zsoldosok, "klubhűség" ide vagy oda, úgy mennek az arab első füttyentésére, mint légy a szarra.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 12., csütörtök 22:19

Na ettől azért hányok. Tudom ellenfelek, nem ellenségek, de azért na. :D Ki ne emlékezne a 2010-es évek elején arra a sok el clásicora meg paprikás hangulatra. Na meg azóta is mik mentek közöttük.

Vissza: