Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
lehet carlo úgy gondolkodik van egy rakat szélső így balet betudja rakni cenyónak ha úgy van
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom láttunk e valaha ilyen megélhetési trógert mint ez a dominikai...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Pad'em írta: Luka Jovic will leave Real Madrid in the next few days. Ancelotti doesn't want him.
+
Alvaro Odriozola will leave the club as well. @elconfidencial
Jogos is mind a kettő, de ha ez igaz, és egyik sem kell neki, akkor milyen szezont tervez? 50 meccs Benzemával? Az sem valószínű, hogy jól sülne el. Pláne, ha a válogatottba is hívják már.flori írta: Carlo Ancelotti has told Mariano that he's not in his plans and should leave the club, but the player made it clear that he doesn't care about playing time and will NOT leave Real Madrid. @elconfidencial
- flori
Carlo Ancelotti has told Mariano that he's not in his plans and should leave the club, but the player made it clear that he doesn't care about playing time and will NOT leave Real Madrid. @elconfidencial
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Luka Jovic will leave Real Madrid in the next few days. Ancelotti doesn't want him.
+
+
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
kétlem hogy egy Miguel vagy Blanco képes lenne nagyobb alibire mint azok akik amúgy a meccsek 90%-án lehetőséget kapnak évek óta a semmireBerti írta:Ezt max te reméled.Jim írta:
idén reméljük inkább azokat fogja becserélgetni Carlo, akik a jövő emberei
Én azt remélem, hogy azt hozza be, aki hozza tud tenni a meccshez. Ha a kölykök bejárnak alibizni, akkor inkább maradjanak padon.
Ezt max te reméled.Jim írta:idén reméljük inkább azokat fogja becserélgetni Carlo, akik a jövő embereiBerti írta: Emlékszem az emelős gólpasszára, de emlékszem jópár flegma megmozdulásra, amiből jöhetett az ellenfél.
Emiatt mondtam, hogy most kapóra jött neki Marci sérülése és bizonyíthat.
Én azt remélem, hogy azt hozza be, aki hozza tud tenni a meccshez. Ha a kölykök bejárnak alibizni, akkor inkább maradjanak padon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
2 éve ez megy. mind1, hogy a SUN vagy Lequipe hozza le, már nem tudom egyik hírt sem hitelesnek tekinteni. Mind1, reménykedünk azt ennyi.Realista24 írta: Real Madrid are prepared to take action for Kylian Mbappé and ready to offer up to €150m for the player. With the sale of Martin Ødegaard, money will not be an issue for Madrid. @lequipe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid are prepared to take action for Kylian Mbappé and ready to offer up to €150m for the player. With the sale of Martin Ødegaard, money will not be an issue for Madrid. @lequipe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez így vanBerti írta: Emlékszem az emelős gólpasszára, de emlékszem jópár flegma megmozdulásra, amiből jöhetett az ellenfél.
lesz 1 éve, hogy hozza azt és még többet, mint tavaly a szezon végén
akkor egyértelműen lehet Mendy párja a baloson
Blanco is jól indult, aztán nem nagyon cserélgette be Zizu a végén
idén reméljük inkább azokat fogja becserélgetni Carlo, akik a jövő emberei
Az a szitu, hogy a korábbi 10-15 év ifisek közül ő azok kevesek köze tartozott, aki nem lógott ki lefele. Ami lassan nagy szó, de ne lássunk még túl sokat bele.Jim írta:pedig egyértelműen Gutiban van a legtöbb a fiatalok közül, pár meccs alatt simán beilleszkedett, sokszor felfelé lógott kiBerti írta: Nem dobtam hátast tavaly Gutitól, most bizonyíthat.
Blancobol még lehet egy stabil rotációs ember, de Arribastol nekem a hideg futkos a hátamon. Utoljára Vallejonal éreztem ezt.
Arribas, Marvin stb tucat, ők szóra sem érdemesek
Emlékszem az emelős gólpasszára, de emlékszem jópár flegma megmozdulásra, amiből jöhetett az ellenfél.
Gondolom akkor érvényesedik a szerződés, ha mindez végbe megy.babaking írta:Ezt nem értem. Mi köze van egy spanyol csapatnak az angol ligába való regisztrációhoz. Amikor megszületett a transzfer megszűnt a real játékosa lenni. Mi közünk vám nekünk ahhoz, hogy a MU tud e valamit csinálni vagy nem? A játékjoga az övék, ha nem regisztrálják az az ő bajuk.Csabi írta: varanet még nem tudta regisztrálni a mu, ezért az első fordulót kihagyja. ezért sem tudja casemiro átvenni a mezszámát. jelenleg a nagycsapatos számok (1-25) közül csak az 5-ös nincs lefoglalva, és három játékos szám nélkül van (ceballos, vallejo, ödegaard). ha a norvégot eladjuk, akkor az egyik megkaphatja a casemiro jelenleg 14-esét.
bappé téma:
aladdin továbbra is azt hiszi, hogy meg tudja győzni, hogy hosszabbítson, de
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
pedig egyértelműen Gutiban van a legtöbb a fiatalok közül, pár meccs alatt simán beilleszkedett, sokszor felfelé lógott kiBerti írta: Nem dobtam hátast tavaly Gutitól, most bizonyíthat.
Blancobol még lehet egy stabil rotációs ember, de Arribastol nekem a hideg futkos a hátamon. Utoljára Vallejonal éreztem ezt.
Arribas, Marvin stb tucat, ők szóra sem érdemesek
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ezt nem értem. Mi köze van egy spanyol csapatnak az angol ligába való regisztrációhoz. Amikor megszületett a transzfer megszűnt a real játékosa lenni. Mi közünk vám nekünk ahhoz, hogy a MU tud e valamit csinálni vagy nem? A játékjoga az övék, ha nem regisztrálják az az ő bajuk.Csabi írta: varanet még nem tudta regisztrálni a mu, ezért az első fordulót kihagyja. ezért sem tudja casemiro átvenni a mezszámát. jelenleg a nagycsapatos számok (1-25) közül csak az 5-ös nincs lefoglalva, és három játékos szám nélkül van (ceballos, vallejo, ödegaard). ha a norvégot eladjuk, akkor az egyik megkaphatja a casemiro jelenleg 14-esét.
bappé téma:aladdin továbbra is azt hiszi, hogy meg tudja győzni, hogy hosszabbítson, deBREAKING: Real Madrid to open official negotiations with PSG for Kylian Mbappé. First offer will be €120m.Kylian Mbappé wants to leave PSG this month.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
varanet még nem tudta regisztrálni a mu, ezért az első fordulót kihagyja. ezért sem tudja casemiro átvenni a mezszámát. jelenleg a nagycsapatos számok (1-25) közül csak az 5-ös nincs lefoglalva, és három játékos szám nélkül van (ceballos, vallejo, ödegaard). ha a norvégot eladjuk, akkor az egyik megkaphatja a casemiro jelenleg 14-esét.
bappé téma:
bappé téma:
aladdin továbbra is azt hiszi, hogy meg tudja győzni, hogy hosszabbítson, deBREAKING: Real Madrid to open official negotiations with PSG for Kylian Mbappé. First offer will be €120m.
Kylian Mbappé wants to leave PSG this month.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Berti írta:Nem dobtam hátast tavaly Gutitól, most bizonyíthat.Csabi írta: marcelo sérült, nem lesz holnap.
ancelotti nagyra tartja a castillásokat, külön kiemelte blancót, chustot, arribast és miguelt.
Pedig nagyon ígéretes a kiskölök, nemtom voltam-e saját neveléstől ennyire "izgatott" (mint Jim ), tán Portillóból szerettem volna többet látni, de érte kár lett volna
Gyors, odafigyel, nem fél..
A második felét én is így gondolom, Blancónak az esély mindenképp kijár, de Arribas tök felejthető.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nem dobtam hátast tavaly Gutitól, most bizonyíthat.Csabi írta: marcelo sérült, nem lesz holnap.Miguel is superb and he's good enough to play for Real Madrid already."
ancelotti nagyra tartja a castillásokat, külön kiemelte blancót, chustot, arribast és miguelt.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Mindegy, mindkettő megérdemli, mindkettőt imádjuk.kodo írta: Captain Benz
Viszont könnyen elofordulhat, hogy Nacho kezd a csk szalaggal.
Captain Benz
- Jim
csupa jó hírCsabi írta: marcelo sérült, nem lesz holnap.Miguel is superb and he's good enough to play for Real Madrid already."
akkor lehet kezdő lesz Miguel