Real Madrid vs. Barcelona
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ezt én sem értem, az adósságuk csak nő, hogy a fenébe nem jelentenek csődöt?
Kezdhetnék a legalsó osztályból, nekünk az jó lenne.
Kezdhetnék a legalsó osztályból, nekünk az jó lenne.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Valaki magyarázza meg hogyan nincsenek még csődeljárás alatt?Rob Harris
@RobHarris
Barcelona's debt now soared to €1.35 billion. What a mess they've made of managing the club
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Huhh, ha ezt a Soci felhozná...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Joviccsal se lenne baj, ha ilyen mentalitású lenne, mint az öreg négerdán.ziro4vr írta: Bazeg mát az ebn is azt néztem ez a bréjtvét egy korrekt játékos..hogy húzza be az ilyet a barca, mikor mi egy jovittyal szopunk?
Ezért volt jó Lucas is, ezért olyan jó Aspas is a ligában. Szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az új csodacsatárjuk.ziro4vr írta: Bazeg mát az ebn is azt néztem ez a bréjtvét egy korrekt játékos..hogy húzza be az ilyet a barca, mikor mi egy jovittyal szopunk?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bazeg mát az ebn is azt néztem ez a bréjtvét egy korrekt játékos..hogy húzza be az ilyet a barca, mikor mi egy jovittyal szopunk?
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezek is kezdenek elöl, mögöttük Busi, Dejong , Pedri.. de sok a sérült a socinál sajna, tuti hozni fogják, barca igy is hozni fogja, pedig most kéne beragadniukSierra írta:Jahhh, akkor azért az valami reménysugár talán.csababarca írta: Depay van.
A félelmetes Brait, Depay, Grieyman trió rohamozhat elől.
Komoly csatasor. Nálunk kb egész évben ez a szint volt tavaly, persze BigBenz kivételével.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Jahhh, akkor azért az valami reménysugár talán.csababarca írta: Depay van.
Komoly csatasor. Nálunk kb egész évben ez a szint volt tavaly, persze BigBenz kivételével.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Depay van.Sierra írta: most nézem Barcánál Dembele, Aguero és Fati is sérült, Depay nem léphet pályára, geci milyen csapattal fognak ezek ma kiállni?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
most nézem Barcánál Dembele, Aguero és Fati is sérült, Depay nem léphet pályára, geci milyen csapattal fognak ezek ma kiállni?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
azt is olvastam,hogy át lesz ütemezve a fizetése,magyarul kitolják a szerződését min egy évvel,azt hiszem 2025-ig..... a hős pikéPad'em írta: Na Piqué lemond a fizuja jelentős részéről, hogy tudják regisztralni Depayt meg Garciát.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Messi is ezt tette. Feláldozta magát, hogy elmegy máshol játszani mocsok sok pénzért, hogy a Barcanak jobb legyen. A katalán vér!Pad'em írta: Na Piqué lemond a fizuja jelentős részéről, hogy tudják regisztralni Depayt meg Garciát.
Közben az internet tele a cukiság faktorral. A nagy nem kedvelem Messit Ramos.” A mindketten focisták vagyunk, de nem barátok” szöveg után most egymást ölelgetik végre és nevetnek együtt..méghogy a pénz nem boldogít
- Pad'em
Na Piqué lemond a fizuja jelentős részéről, hogy tudják regisztralni Depayt meg Garciát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Tavaly nyáron is távozni akart, nem kell ezt túl gondolni. €€€Pipita írta:Ez így ebben a formában nem igaz, de a hungaromessitalánok tényleg így adják elő.h3x0r írta: Messit viszont minimalisan megvedenem, valami olyasmit olvastam, hogy hiaba mondott volna le a fizetese 80%-arol is akar, csak hogy a Barcaban maradhasson, a spanyol szabalyok szerint az elozo fizujanak minimum(!) az 50%-at meg kell kapnia.
Hogyha a szerződés lejárta előtt lemondott volna a fizetése 80 százalékáról, nyugodtan aláírhatott volna. Ingyen is fociznhatott volna ott a nettó félmilliárd után, ha igazán szeretett volna.
Miután lejárt a szerződése, azután nem írhatott alá ugyanoda egy másik szerződést ugyanazzal a munkáltatóval, csak sokkal kevesebb pénzért, mert hát nyilvánvalóan gyanús adócsaló ügynek hangzik.
Szóval Messi ha akart volna megoldást arra hogy kevesebb (de még mindig szánalmasan kurvasok) ppénzért a Barcelonában ájtsszon, akkor talált volna.
De nem akart. Pénzt akart. Nincs ebben semmi rossz, ő is csak ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jaja, nyilván erre célzott ő is - annyira diplomatikusan, hogy barcásék meg sem értették, mit is mond valójában - mikor azt mondta, hogy amit a psg képvisel, az egybevág az ő futballal kapcsolatos ambícióival.Shektor írta: Szakmai okai is lehettek a váltásnak. Ha akar még BL-t nyerni, akkor egyértelmű, hogy PSG vagy City. Barcelonában sansza se lett volna rá.
Mondjuk vicces ez abban a kontextusban hogy a pénzcsapra mondta a pénzbenfürdő, dehát drágul a kenyér, na.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Szakmai okai is lehettek a váltásnak. Ha akar még BL-t nyerni, akkor egyértelmű, hogy PSG vagy City. Barcelonában sansza se lett volna rá.Pipita írta:Ez így ebben a formában nem igaz, de a hungaromessitalánok tényleg így adják elő.h3x0r írta: Messit viszont minimalisan megvedenem, valami olyasmit olvastam, hogy hiaba mondott volna le a fizetese 80%-arol is akar, csak hogy a Barcaban maradhasson, a spanyol szabalyok szerint az elozo fizujanak minimum(!) az 50%-at meg kell kapnia.
Hogyha a szerződés lejárta előtt lemondott volna a fizetése 80 százalékáról, nyugodtan aláírhatott volna. Ingyen is fociznhatott volna ott a nettó félmilliárd után, ha igazán szeretett volna.
Miután lejárt a szerződése, azután nem írhatott alá ugyanoda egy másik szerződést ugyanazzal a munkáltatóval, csak sokkal kevesebb pénzért, mert hát nyilvánvalóan gyanús adócsaló ügynek hangzik.
Szóval Messi ha akart volna megoldást arra hogy kevesebb (de még mindig szánalmasan kurvasok) ppénzért a Barcelonában ájtsszon, akkor talált volna.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én őszintén csodálom is, ha valaki most (a bajnokságban elért helyezésben) olyan nagy zuhanást vár tőlük. Biztos vagyok benne, higy a top4 meglesz nekik, sőt igazából bajnokesélyesnek tartom őket. Azért spanyol szinten bőven kiemelkedő keretük van Messi nélkül is, és az a gyanúm, hogy Depay leigazolása is jól fog elsülni nekik. Ott van még Agüero/Fati/Dembelé, hogy egyikük előlépjen a támadóharmadban. A védelm is reformálódik, úgy néz ki. A legnagyobb gyengeségük meglátásom szerint Busquets lehet, de neki meg van alternatívája a keretben arra az időszakra, amikor rájönnek, hogy Messi nélkül már nem ér annyit az ember.ANDS írta: A barcat meg korai még temetni, szerintem simán túléli, és ott lesz a dobogón.
Az Atleti viszont az én szememben még mindig az örök lúzer csapat, idén is csak akkor tudnak bajnokok lenni, ha a többiek elbarmolják. A Sevilla sötét ló, de biztos top4, a Villarreal halovány sötét ló, szerintem nem túrnak ki senkit a top4ből, ahogy a Sociedad és a többiek sem.
A mi szezonunktól sokat nem várok, ha az egy szem Benzemával ugrunk neki érdemben. Játékban folytatjuk azt a szenvedést, amit 2 éve tolunk, ami eredményben ugyan meghozza a top4et, talán kérdés nélkül is, de lesznek ott könnyek gazdagon!
Szerintem ezt a szezont nekünk szurkolóknak még ki kell bekkelnünk összeszorított fogakkal, aztán jövőre átélhetjük újra 2009 nyarát!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez így ebben a formában nem igaz, de a hungaromessitalánok tényleg így adják elő.h3x0r írta: Messit viszont minimalisan megvedenem, valami olyasmit olvastam, hogy hiaba mondott volna le a fizetese 80%-arol is akar, csak hogy a Barcaban maradhasson, a spanyol szabalyok szerint az elozo fizujanak minimum(!) az 50%-at meg kell kapnia.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nekik csak a győzelem lehet kiút, és különösen a BL győzelem. Egy dobogoval csak bebizonyítják a szponzoroknak hogy Messi nélkül nincs értelme most emelni a téteken és marad a leértékelődés.ANDS írta: A barcat meg korai még temetni, szerintem simán túléli, és ott lesz a dobogón.
Egyébként annyira nem fos az a keret, lehet hozni velük a la ligat, Fati nagy kérdés a sérülése után. Nyilván össze kell állnia rendesen ott a bulinak hogy bármit elerjenek spanyolban is.
BLben ... Nyilván fszra húzzák őket, mint másik 26-27 csapatot a 32bol.