Na, szép, megtalált vmi ártatlant.. Legalább alexet nyomta vna fel a zseb-stasiRealista24 írta:Néztem is hogy mi bajod Sütivelraul 4 ever írta: A zsebemben volt a telóm, áll. feljelentette valaki hsz-ét
Bocsi
Bocsi again
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 14., szombat 14:51
Na, szép, megtalált vmi ártatlant.. Legalább alexet nyomta vna fel a zseb-stasiRealista24 írta:Néztem is hogy mi bajod Sütivelraul 4 ever írta: A zsebemben volt a telóm, áll. feljelentette valaki hsz-ét
Bocsi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 14., szombat 14:38
Néztem is hogy mi bajod Sütivelraul 4 ever írta: A zsebemben volt a telóm, áll. feljelentette valaki hsz-ét
Bocsi
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 14., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 21., hétfő 23:48
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. június 21., hétfő 23:26
A legutóbbi fórummotor frissítésnél, mikor bejöttek az értesítések, más lett a quote markdown az idézetnél. Bekerült a user_id, a post_id is a sima kiírt nick mellé. Simán lehet, hogy valamelyik idézetnél összekavarodtak a szálak a thread régebbi elemeivel.Steve írta: Haha már működik..Na most ebből sosem fogok jól kijönni
A jó öreg Kerlon is bosszant itt a hülyeségeivel DE valóban nem működött.
A safari vacakolt..?
Na mindegy. A lényeg, hogy működik.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. június 21., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 21., hétfő 8:09
a drog rosszSteve írta: Gergő!
Valami nem stimmel az idézésekkel.
Láttam, hogy az ANDS nevű kolléga az EB topicbam engem tett oda, mint idézett személyt, miközben nem is én írtam azt..Gondoltam írok neki, hogy valami galiba lett.
Majd idézem őt, erre az idézés után írok én minden jól néz ki de miután rákattintok az előnézetre vagy az elküldésreakkor beleolvasztja az én írásomat az övébe?!..Huh remélem érthetően meg tudtam fogalmazni, amit akarok mondani Szóval valami nem stimmel az idézésekkel.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. június 20., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. június 3., csütörtök 7:21
Lol Frede Valverde azt meg én írtam félred.gergo írta:Természetesen nem, köszi, javítottam is! Pedig lehetett volna easter egg, egy év alatt nem tette szóvá senki.Whiteheart írta: vagy az direkt van?
De ő is valami új arc lehetWhiteheart írta: Frederico
A keretet és stábot majd július közepe felé frissítem amúgy, hátha addigra kirajzolódik a (közel) végleges 21/22 keret. Carlo mai nyilatkozata alapján amúgy lehet, hogy ez még közelebb is lesz. A pontosság kedvéért azért a lap címét most kiegészítettem a vonatkozó szezon évszámaival.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. június 2., szerda 23:44
Természetesen nem, köszi, javítottam is! Pedig lehetett volna easter egg, egy év alatt nem tette szóvá senki.Whiteheart írta: vagy az direkt van?
De ő is valami új arc lehetWhiteheart írta: Frederico
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. június 2., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. május 11., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 11., kedd 16:01
Itt arról van szó, hogy random kijelentkeztet az oldal?d.gergo írta:Senki többet harmadszor?lordgabi írta: Lehet, hogy a fórum terheltsége miatt, de ma többször is be kellett vissza jelentkeznem amikor megnyitottam az oldalt, korábban nem volt rá példa, maximum ha lemerült a telefon fórumozás közben. Valaki másnál is történt ilyen?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 11., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. május 11., kedd 15:25
Senki többet harmadszor?lordgabi írta: Lehet, hogy a fórum terheltsége miatt, de ma többször is be kellett vissza jelentkeznem amikor megnyitottam az oldalt, korábban nem volt rá példa, maximum ha lemerült a telefon fórumozás közben. Valaki másnál is történt ilyen?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 19., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 3., szombat 8:40
Én már így foglaltam a repjegyem. Megyek a TV2hoz.d.gergo írta:Uh köszi, javítottam is!Muszi05 írta: A főoldalon a mai meccskezdésre 18:30 van írva, de 16:15től játszunk az Eibar-ral! Pls. javítsátok, nehogy valaki emiatt maradjon le a meccsről! Kösziii
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. április 3., szombat 8:33
Uh köszi, javítottam is!Muszi05 írta: A főoldalon a mai meccskezdésre 18:30 van írva, de 16:15től játszunk az Eibar-ral! Pls. javítsátok, nehogy valaki emiatt maradjon le a meccsről! Kösziii
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. április 3., szombat 6:48
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 24., szerda 15:55
Meg is vagyok, köszönöm a türelmet és elnézést az okozott kellemetlenségekért!d.gergo írta: Bocsánat mindenkitől az ideiglenes elszállásokért, turkálok a szerver konfigurációjában éppen. Biztos ami biztos további jelzésig hsz küldés előtt másoljátok azért vágólapra a hozzászólást, nehogy elvesszen emiatt.
Jelzem itt, amint befejeztem a konfigurálást!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem