Varja Deschamps menesztesetwZoLee7 írta: Egyebkent mi a helyzet Zidane-nal? Nem ugy volt h nem akar pihenot tartani?
Az a gond, hogyha valaki nem valik be, azt mindenki mas is latja. Ebbol a szempontbol mindegy hany eves, a fiatalabb jatekosoktol se tudunk megszabadulni. Barcanal ugyanez. Pogbaval az a gond, hogy vedekezesben kicsit lusta. Persze ha van mogotte egy jatekos, aki vedekezesben beton, mellette meg egy, aki vegig robotolja a meccset, akkor siman meg tudja teremteni a kulonbseget. A Case - Pogba - Valverde harmas szerintem nagyon jol mukodne.wZoLee7 írta:Én itt nem is egyből arra gondolok, hogy ki a jobb, hanem ha nem válnak be kiből lehet pénzt csinálni. A 29 éves Pogba idejön magas fizuért legalább 3 éves szerződéssel és ha szarik bele, nem megy akkor is itt marad a nyakunkon mert senki nem veszi meg tőlünk és mostanában egyre gyakrabban futottunk bele ilyenbe. Annyival meg nem tartom jobbnakPad'em írta:
Goretzka hosszabbítása elvileg halad a Bayernnel, Camavinga pedig fel lett szopva 17évesen, de azóta hallott/látott róla bárki bármit? Bőven benne van, hogy egy Renato Sanches lesz.
Pogba viszont bizonyította párszor, hogy klasszis alapanyag. Én Pogbára szavazok bár krvara iritál az ember amúgy Persze ha Camavinga jönne se lennék szomorú.
Kimmichért kár, hogy hosszabbítani fog Münchenben