Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
AZ öreg Paul régi szerelem, egy 3 éves szerződést odadobnék neki. Ősszel kurvázhat tőlem, aztán tavasszal kapcsolja be a vb üzemmódot.
Nem illik.
Mbappe kell.Realista24 írta: 2022es free agent lista elég erős.
Cristiano
Mbappé
Goretzka
Pedri
Pogba
Ansu Fati
Camavinga
Dybala
Dembélé
Insigne
Goretzka-Pogba-Camavinga(-Pedri ) pakkból egyet be kene húzni a kpra.
A többi hidegen hagy.
Haaland, Mbappe, kps trioval avathatna a prezi a stadiont.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Parancsolj, meg is válaszoltam.Realista24 írta: 2022es free agent lista elég erős.
Cristiano - menni usa vagy haza
Mbappé - menni madrid
Goretzka - marad
Pedri - marad
Pogba - menni juventus
Ansu Fati - marad
Camavinga - menni psg
Dybala - marad
Dembélé - passz, menni kína
Insigne - menni inter
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Pogba szerintem iden hosszabit. Ez majd kiderul feltavnal. Ha latja hogy jo az irany ketlem hogy valtana.
Mbappe igy vagy ugy de jonni fog szerintem.
Camavinga gyereken meg ketlem hogy bukni akarnak.
Valahogy penzt csinalnak belole.
Mbappe igy vagy ugy de jonni fog szerintem.
Camavinga gyereken meg ketlem hogy bukni akarnak.
Valahogy penzt csinalnak belole.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
2022es free agent lista elég erős.
Cristiano
Mbappé
Goretzka
Pedri
Pogba
Ansu Fati
Camavinga
Dybala
Dembélé
Insigne
Cristiano
Mbappé
Goretzka
Pedri
Pogba
Ansu Fati
Camavinga
Dybala
Dembélé
Insigne
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Koszi! Úgy emlékszem nekünk is volt a legutóbbi adidas szerződésben vmi módosítás, hogy nagyobb hányadát kapjuk meg az eladott mezekbol befolyó bevételnek (?!)Remy írta:Kele írt erről egy cikket, hogy mi is az igazság ezzel kapcsolatban.El Sie7e írta: Volt szó korábban erről James kapcsán is, hogy mennyi lóvé jött be az ő mezeiből:
https://www.portfolio.hu/uzlet/20210815 ... val-496456
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kele írt erről egy cikket, hogy mi is az igazság ezzel kapcsolatban.El Sie7e írta: Volt szó korábban erről James kapcsán is, hogy mennyi lóvé jött be az ő mezeiből:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Varja Deschamps menesztesetwZoLee7 írta: Egyebkent mi a helyzet Zidane-nal? Nem ugy volt h nem akar pihenot tartani?
Az a gond, hogyha valaki nem valik be, azt mindenki mas is latja. Ebbol a szempontbol mindegy hany eves, a fiatalabb jatekosoktol se tudunk megszabadulni. Barcanal ugyanez. Pogbaval az a gond, hogy vedekezesben kicsit lusta. Persze ha van mogotte egy jatekos, aki vedekezesben beton, mellette meg egy, aki vegig robotolja a meccset, akkor siman meg tudja teremteni a kulonbseget. A Case - Pogba - Valverde harmas szerintem nagyon jol mukodne.wZoLee7 írta:Én itt nem is egyből arra gondolok, hogy ki a jobb, hanem ha nem válnak be kiből lehet pénzt csinálni. A 29 éves Pogba idejön magas fizuért legalább 3 éves szerződéssel és ha szarik bele, nem megy akkor is itt marad a nyakunkon mert senki nem veszi meg tőlünk és mostanában egyre gyakrabban futottunk bele ilyenbe. Annyival meg nem tartom jobbnakPad'em írta:
Goretzka hosszabbítása elvileg halad a Bayernnel, Camavinga pedig fel lett szopva 17évesen, de azóta hallott/látott róla bárki bármit? Bőven benne van, hogy egy Renato Sanches lesz.
Pogba viszont bizonyította párszor, hogy klasszis alapanyag. Én Pogbára szavazok bár krvara iritál az ember amúgy Persze ha Camavinga jönne se lennék szomorú.
Kimmichért kár, hogy hosszabbítani fog Münchenben
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Volt szó korábban erről James kapcsán is, hogy mennyi lóvé jött be az ő mezeiből:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyebkent mi a helyzet Zidane-nal? Nem ugy volt h nem akar pihenot tartani?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
According to @La_SER, @ElTransistorOC and @agrandesso, Kylian Mbappé will announce his final decision to PSG on Monday. It's unknown whether his announcement will be public or not. #rmalive
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Én itt nem is egyből arra gondolok, hogy ki a jobb, hanem ha nem válnak be kiből lehet pénzt csinálni. A 29 éves Pogba idejön magas fizuért legalább 3 éves szerződéssel és ha szarik bele, nem megy akkor is itt marad a nyakunkon mert senki nem veszi meg tőlünk és mostanában egyre gyakrabban futottunk bele ilyenbe. Annyival meg nem tartom jobbnakPad'em írta:Goretzka hosszabbítása elvileg halad a Bayernnel, Camavinga pedig fel lett szopva 17évesen, de azóta hallott/látott róla bárki bármit? Bőven benne van, hogy egy Renato Sanches lesz.wZoLee7 írta: nekem Pogba helyett valahogy az MBappe-Haaland kettős mellett a Goretzka-Camavinga jobban tetszene
Pogba viszont bizonyította párszor, hogy klasszis alapanyag. Én Pogbára szavazok bár krvara iritál az ember amúgy Persze ha Camavinga jönne se lennék szomorú.
- Pad'em
Goretzka hosszabbítása elvileg halad a Bayernnel, Camavinga pedig fel lett szopva 17évesen, de azóta hallott/látott róla bárki bármit? Bőven benne van, hogy egy Renato Sanches lesz.wZoLee7 írta: nekem Pogba helyett valahogy az MBappe-Haaland kettős mellett a Goretzka-Camavinga jobban tetszene
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
nekem Pogba helyett valahogy az MBappe-Haaland kettős mellett a Goretzka-Camavinga jobban tetszene
- Pad'em
Ez az irány egyértelműen. Én merek nagyot álmodni, jövőre Bale, Isco, Marci out ~ Mbappe, Haaland, Pogba in + nuevo BernabeuToti írta: Akkor jovore nyomunk egy psg 2.0 free agent behuzasokban
Aztán a PSG szaros veterán all star válogatottja senkit nem fog már érdekelni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Akkor jovore nyomunk egy psg 2.0 free agent behuzasokban
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Robi Carlos, Szatke
En el tudom kepzelni, hogy rarepulunk ha nem jon ossze Goretzka.Pad'em írta: Paul Pogba wants to run down his contract with Manchester United and sign for Real Madrid for free in 2022. @SkySportsPL
Na. Tegnap pont mondtam
- Pad'em
Paul Pogba wants to run down his contract with Manchester United and sign for Real Madrid for free in 2022. @SkySportsPL
Na. Tegnap pont mondtam
Na. Tegnap pont mondtam
jaaaa, ohhh köszi. nem tudtam h már itt is van ilyen. régen a premier league-ben volt arra emlékszem, nemtom most is van-e. ez a betűtípus nekem tetszik egyébként.gaborz1 írta:Ez a ligában használt egységes mezszám-betűtípus kombó.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ez a ligában használt egységes mezszám-betűtípus kombó.Sierra írta: most nem értem amúgy, nem úgy volt, hogy az az ocsmány betűtípus meg számok lesznek a mezek hátulján? ehhez képest a tegnapi mezek kurva jók voltak sztem, maradhatna ez.
A saját design majd a BL meccseken lesz.