Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 22., vasárnap 20:54

ziro4vr írta: Régen az Arsenalban valahogy mindenki jobb focistának tűnt, mint amilyen valójában, most meg rosszabbnak. Dehát Arteta knows.

Chelsea nem gondolom hogy címet védene, nem megy az akárkinek, de nálam a top3 esélyesben benne vannak, stabil brigád.
Az a baj, hogy régen nem csak jónak tűntek a játékosaink, hanem tényleg azok voltak. Hiába nem nyertek semmit (feltéve ha nem Henryékról beszélsz), de be sem köthetné senki egy Cazorlának, Fabregasnak, van Persienek, Rosickynek a cipőjét a jelenlegi brigádból. De az a vicc, hogy a Sanchez, Özil, Ramsey, Koscielny féle csapat is lepörgött már ezer meg egy éve. Azóta semmi.

Bajnoki versenyfutás viszont érdekes lehet, Chelsea, City, Pool... A MU-t Ole miatt nem sorolnám az esélyesek közé.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 22., vasárnap 20:14

Régen az Arsenalban valahogy mindenki jobb focistának tűnt, mint amilyen valójában, most meg rosszabbnak. Dehát Arteta knows.

Chelsea nem gondolom hogy címet védene, nem megy az akárkinek, de nálam a top3 esélyesben benne vannak, stabil brigád.
Nem illik.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 22., vasárnap 18:47

reeed_ati írta: Arsenal is költi el a folyamatosan a 100milliòkat totál semmire, már-már művèszet ennyi pènzből egy ilyen közèpszer kezdőt kihozni..
Alapvetően egyetértek veled, de a mai kezdőt inkább a sérülések és a covid írta így. White, Gabriel, Thomas, Lacazette, Öde... Aubs sem 100as még.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 22., vasárnap 18:32

Arsenal is költi el a folyamatosan a 100milliòkat totál semmire, már-már művèszet ennyi pènzből egy ilyen közèpszer kezdőt kihozni..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 22., vasárnap 18:07

Szép volt Öde! Spanyol bajnokesélyes, legendás klubból eligazolni egy angol kieső helyen lévő csapathoz. :mrgreen: :lol: :D

És kövi meccsük a City ellen lesz. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 22., vasárnap 0:11

'shutterisland írta: na meg is van a tiktokbekem elso golja, nem akarmekkorat akasztott. :kalapos:
Hát igen,, azért ott van lövőtechnika, ilyenkor azért eszébe jut az embernek, hogy Szoboszlainak is van még hova fejlődnie bőven, pazar gól Grealishtől.

:mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 21., szombat 23:07

na meg is van a tiktokbekem elso golja, nem akarmekkorat akasztott. :kalapos:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 16., hétfő 13:12

Pad'em írta:
ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.
Én is gondoltam megnézem ma ki ez a 100 millás csoda, hát őőő. Lesz ennél jobb? :lol: Mert ezt tényleg egy közepes formában lévő Isco lehozza, pedig olyan hypeot raktak köré mintha minimum a prime Ronaldinhót igazolták volna.

De biztos csak be kell még illeszkednie a Pep gépezetbe, meg különben is csak irigyek vagyunk, hogy a PL csapatok szórhatják a pénzt :mrgreen:
Hát azért a tegnapi Cityből talán ő és maximum Cancelo aki felfele lógott ki.
Ahogy ziro írta, jó helyen van nála a labda, mert meg tudja tartani és viszonylag a legjobb időben adja tovább, ziccert kialakítva. Csak amíg a tegnapi Sterling meg Torres kellene befejezze ezeket, halálra van ítélve a támadás.
Én tartom, hogy egy kurvajó játékosról beszélünk. Alaphelyzetben nem 100 milliós játékos, de KdB után a PL legjobb helyzetkialakítója.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 16., hétfő 0:03

ziro4vr írta: Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.
Én is gondoltam megnézem ma ki ez a 100 millás csoda, hát őőő. Lesz ennél jobb? :lol: Mert ezt tényleg egy közepes formában lévő Isco lehozza, pedig olyan hypeot raktak köré mintha minimum a prime Ronaldinhót igazolták volna.

De biztos csak be kell még illeszkednie a Pep gépezetbe, meg különben is csak irigyek vagyunk, hogy a PL csapatok szórhatják a pénzt :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:25

És angolként ezt Wilshare is megcsinálta. Nekem totál ugyanaz a tag.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:23

kodo írta: Ez a negy jatekos kb 200 millió volt. :kalapos:
És az esetek nagy részében csereemberek.
Nem illik.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:22

Anthony írta: Mondjuk lehet én vagyok tájékozatlan, de néztem ezt a City kezdőt. Ki ez a Nathan Ake, Benjamin Mendy? Vagy Joao Cancelo, esetleg Ferran Torrestől kéne hátast dobni? Kire költötték el azt a valag pénzt?
Ez a negy jatekos kb 200 millió volt. :kalapos:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:20

Anthony írta: Ki ez a Nathan Ake, Benjamin Mendy?
Annyi elég, hogy mindegyik drágább volt mint Varane? :mrgreen:

Aké kb 45m euro, Mendy kb 57m :ozil:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:19

Lehet rossz tulajdonság, de számomra, amikor láttam játszani, azt hozta amit a kinézete sugallt. Felszínes piszi-paszi, lötyögés, minimál kontaktnál borulás és sírás. Technikás és jó helyen van nála a labda de ennyi. Ezt csinálta anno nálunk Isco ötöd ennyi hype-al és átigazolási összeggel.
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:14

Mondjuk lehet én vagyok tájékozatlan, de néztem ezt a City kezdőt. Ki ez a Nathan Ake, Benjamin Mendy? Vagy Joao Cancelo, esetleg Ferran Torrestől kéne hátast dobni? Kire költötték el azt a valag pénzt?

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:13

ziro4vr írta: Én még mindig nem tudok elmenni amellett, hogy ez a grealish hogy néz ki. Mint egy tiktok beckham. Nálam továbbra is a guardiola féle city a legalja, az utolsó csapat akiért drukkolok hogy nyerjen valamit. Pedig ott van Gündi, ott van Kevin, Mahrezt is csípem de akkor is.
Jo de te eleg gyakran nem tudsz elmenni jatekosok kinezete miatt. Ertelmisegi letedre ez egy eleg rossz tulajdonsagod.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:05

Realista24 írta:
ziro4vr írta: Én még mindig nem tudok elmenni amellett, hogy ez a grealish hogy néz ki. Mint egy tiktok beckham. Nálam továbbra is a guardiola féle city a legalja, az utolsó csapat akiért drukkolok hogy nyerjen valamit. Pedig ott van Gündi, ott van Kevin, Mahrezt is csípem de akkor is.
Starting XI = $755M
Bench = $480M

Man City's squad today cost them over a billion dollars!
Ebben nem az a durva, hogy ok ennyit ernek, hanem hogy ennyit adtak ki rajuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 22:00

Starting XI = $755M
Bench = $480M

Man City's squad today cost them over a billion dollars!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 21:44

3 - For the first time under Pep Guardiola, Manchester City have failed to score in three successive matches in all competitions, with the Citizens last failing to do so back in March 2016. Kane.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 15., vasárnap 21:35

Én még mindig nem tudok elmenni amellett, hogy ez a grealish hogy néz ki. Mint egy tiktok beckham. Nálam továbbra is a guardiola féle city a legalja, az utolsó csapat akiért drukkolok hogy nyerjen valamit. Pedig ott van Gündi, ott van Kevin, Mahrezt is csípem de akkor is.
Nem illik.

Vissza: