Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
CR-nek most csak akkor lenne értelme, ha Jovic és Mariano is távozik, jön egy évre Benzema cseréjének és év végén visszavonul. Másik opció, hogy a Hazard, Bale, Vini, Rodry, Asensio vonalból 2 instant távozik. MBappe meg ha jönne idén akkor tényleg semmi értelme CR-ren gondolkodni. Teljesen halott ötlet bárhonnan nézzük
- BlancoMark
En nem tartom realisnak egyutt Mbappet es Haalandot. Mindkettonek realis eselye van dominalni a klubfutballt meg egyeni cimek stb, bem fogjak ezt egymas mellett elpazarolni.
Bannam ha buknank Haalandot, a hetvegen is kegyetlen amit muvelt. Osszjatekban is egyre jobb. Hihetetlen fejlodesi faktor is van benne. A mentalitasa meg szerintem jobb mint Mbappeé.
Bannam ha buknank Haalandot, a hetvegen is kegyetlen amit muvelt. Osszjatekban is egyre jobb. Hihetetlen fejlodesi faktor is van benne. A mentalitasa meg szerintem jobb mint Mbappeé.
Én meg remélem, hogy nem gondolkozunk C-ben. A nosztálgián kívül semmilyen szempont nem szól már mellette szerintem.
Elindult egy változás, aztán visszaállítanánk a régit.
Elindult egy változás, aztán visszaállítanánk a régit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze, egyértelműen akarjuk jövő nyáron. Állítólag mi vagyunk az első számú opció neki... Raiola szarban van mindkét Manchesteri klubbal, a Chelsea megvette Lukakut, PSG veterán klasszisokat gyűjt, egyedül a Bayern lehet reális veszély. Ha igaz, hogy a Real az álma, akkor össze kell majd jöjjön. Szóval elég jók az esélyek perpillanat, de ki tudja mi lesz jövő nyáron, még a mostani két hétben mi fog történni se lehet megtippelni
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Haalandról van egyébként hír, hogy akarjuk jövőre?
Haaland+MBappe, baszki…beleborzongok…
Egyebkent a Norveg mar most hihetetlen elit..
Haaland+MBappe, baszki…beleborzongok…
Egyebkent a Norveg mar most hihetetlen elit..
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Dőlne Haaland fixen. Gondolom CR nem egy évre írna alá, hanem minimum 2+1-re. Erre az évre persze szép lenne, de hosszútávon kéne gondolkodnunk ha már itt az esély karnyújtásnyira, hogy behúzzuk jövő nyáron Mbappét meg Haalandot, sztem erre kell feltenni, azt amink van. Aztán ha nem sikerül a norvég, elhozzuk jövőre ingyen CR-t, még akkor is csak 37 leszikarus93 írta: Adnám CR-t itt egy évig, utánna jöhetne Mbappe.
Amúgy ez az Edu Aguirre aki lehozta most a CR-es dolgokat elég jóban van Ronaldóval, szóval lehet a dologban valami. Azt mondja Carlo nagyon vissza akarja hozni, beszéltek is többször, Cé visszajönne, az öltöző is örülne neki. El tudom képzelni, hogy b tervnek tényleg felmerül Perezéknél, ha a teknős nem jön össze most
De nem érteném őszintén szólva, max ha Balet vagy Hazardot vagy 3-4 felesleget eltűntetnénk, amire nem sok jel volt eddig.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ikarus93
Adnám CR-t itt egy évig, utánna jöhetne Mbappe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Szánalmas hogy nincs ma már egybehangzó hiteles hírforrás.Realista24 írta: In March, Cristiano was willing to make a (financial) sacrifice to go to Real Madrid, but Florentino didn't want to.
Ancelotti wants Cristiano Ronaldo in Real Madrid.
CRISTIANO RONALDO | #PSG president Al-Khelaifi has accepted that Mbappe wants #RealMadrid
If #RealMadrid submit a bid of around €120m for Kylian - #PSG will accept and look to sign #CR7 this month!
Cristiano would ‘love’ to join project PSG.
PSG doesn’t want to sell Mbappé.
Mindenki azonosulhat azzal, amivel akar
Valami olyasmi rémlik, hogy idén nyáron elment 2 magas fizetésű játékos.Anthony írta: Egyáltalán befér Mbappe fizetése jelenleg? Nálunk is ótvar sok pénz megy el a fizetésekre. Valakit tutti el kellene adni, csak éppen senki nem akar menni.
Jó lesz az a Mbappe-Pogba jövőre is, akkor felszabadul pár hely a keretben. Hátha idén Bale is megembereli magát Ancelotti alatt.
Hogyne férne be a fizetése, nálunk nincs gond.
Mit gondoltatok? Egy éjszaka minden megoldódik egyből?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale ha megis embereli magát bármikor lesérülhet.Anthony írta: Egyáltalán befér Mbappe fizetése jelenleg? Nálunk is ótvar sok pénz megy el a fizetésekre. Valakit tutti el kellene adni, csak éppen senki nem akar menni.
Jó lesz az a Mbappe-Pogba jövőre is, akkor felszabadul pár hely a keretben. Hátha idén Bale is megembereli magát Ancelotti alatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyáltalán befér Mbappe fizetése jelenleg? Nálunk is ótvar sok pénz megy el a fizetésekre. Valakit tutti el kellene adni, csak éppen senki nem akar menni.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Akkor mindent ide; Mbappét, Ronaldot és Kiflit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
In March, Cristiano was willing to make a (financial) sacrifice to go to Real Madrid, but Florentino didn't want to.
CRISTIANO RONALDO | #PSG president Al-Khelaifi has accepted that Mbappe wants #RealMadrid
If #RealMadrid submit a bid of around €120m for Kylian - #PSG will accept and look to sign #CR7 this month!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondom én endgame… 1-2 szezon és véget ér a klubfutball ahogy azt mi ismertük.Bencze írta:Carlo visszahozna CR-t, de Perez csak Mbappet igazolna le.KovaLlos írta: Nézi valaki ezt a El Chiringuito TV műsort,ahol lesz a CR-es bejelentés?
Nem értek spanyolul,de kommentek között ilyet találtam: He says : I'll talk about A TEAM and A NAME... someone with a GOOD RELATION TO CHRISTIANO
https://www.twitch.tv/futbolitis
Mbappe tic, tac
Amúgy tőlem már Cr is jöhet csak valaki jöjjön előre aki eltesz pár gólt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Carlo visszahozna CR-t, de Perez csak Mbappet igazolna le.KovaLlos írta: Nézi valaki ezt a El Chiringuito TV műsort,ahol lesz a CR-es bejelentés?
Nem értek spanyolul,de kommentek között ilyet találtam: He says : I'll talk about A TEAM and A NAME... someone with a GOOD RELATION TO CHRISTIANO
Mbappe tic, tac
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Nézi valaki ezt a El Chiringuito TV műsort,ahol lesz a CR-es bejelentés?
- flori
Messi és Ramos csak négyet.
Szerintem nem fog elmenni CR Párizsba, sok lenne az már egokból. Jópofán hangzik ez a Neymar - Messi - CR fogat, a FIFAban még működne is, de sem az argentin, sem CR nem enged annyit az egojából, hogy ez összejöjjön. A hírverésen kívül még szarabbul is járnának, egy Di Mariával a szélen sokkal előrébb lennének.
Szerintem Mbappé így nagyjából már fix, kérdés mikor jön. Őszintén csodálkozom, hogy idén akar.
Szerintem nem fog elmenni CR Párizsba, sok lenne az már egokból. Jópofán hangzik ez a Neymar - Messi - CR fogat, a FIFAban még működne is, de sem az argentin, sem CR nem enged annyit az egojából, hogy ez összejöjjön. A hírverésen kívül még szarabbul is járnának, egy Di Mariával a szélen sokkal előrébb lennének.
Szerintem Mbappé így nagyjából már fix, kérdés mikor jön. Őszintén csodálkozom, hogy idén akar.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Az, hogy nyilvánosan bejelent valamit persze, hogy kamu, valaki komolyan elhitte?Gaborone1 írta: Na, nincs valami komolyabb sajtóhír mbappe hétfői bejelentésével kapcsolatban? Volt egyáltalán ilyen vagy ag egész kamu ahogy lenni szokott?
Ami viszont sanszosan igaz, mert több komoly forrás is megerősítette, hogy ma/holnap lesz egy Mbappe v Aladdin csúcs, amin közli távozási szándékát a teknőc.