Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 18., szerda 8:12

Én ugyan elismerem a Barca játékosait, talán még Oleguerre is tudnék szépet mondani, ha nagyon akarnék, de ez egy másik kérdés. Akkor se kellene senki a Barcából, ha 10 Ronaldinho szaladgálna egyszerre, mert az az övék. Örüljenek miattuk a barcások, kössenek rájuk masnit, vagy amit akarnak.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 18., szerda 7:54

azert volt jo par arc, aki szerintem boven erosites lett volna nektek is az utobbi 10en x ev barca jatekosai kozul.

sot, olyan is van, akik szvsz nalatok jobban befutottak volna vagy legalabb is jobban illettek volna a csapatba, taktikaba.
10mp gondolkodas utan ez a kategoria yaya, alexis, thiago, ibra, meg lehet neymar is.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 18., szerda 0:10

Pipita írta:
raul 4 ever írta: Én azért Abidalt maybe lehet elfogadtam volna..
Ha utánunk dobják.

Ingyen.
Ez most valami vicc volt, amit nem értek, vagy komoly? :lol: :lol: :lol:

Megtetszett az oltás, h minek a wishes Pogba, amikor a jobbak közül se kellett volna senki... :D

(Viszont beugrott, hogy Abidal esetleg amikor RC már kifújt, M12 meg még alakult, hogy őt elnéztem volna a Drenthe/Heinze arcok helyett..
Meg hogy a komoly betegsége után még újra focizott a legnagyobb szinten. Az komoly..)

De azért utálom továbbra is annyira őket, h őt is csak ingyen.. Csak ennyi..

Viszont azt tényleg imádtam volna, ha a sportig. ámokfutását úgy hajtja végre, hogy előtte volt ott is.. Az sztem zseni lett volna..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. augusztus 17., kedd 23:29

raul 4 ever írta: Én azért Abidalt maybe lehet elfogadtam volna..
Ha utánunk dobják.

Ingyen.
Ez most valami vicc volt, amit nem értek, vagy komoly? :lol: :lol: :lol:

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2021. augusztus 17., kedd 21:12

füst írta: Hova süllyedtek, nekem a Messi-Iniesta Xavi csapatból se kellett volna senki, nemhogy a mostaniból. :D
azér na... Iniestát megkönnyeztük volna
Qikúrt nagy zseni

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 17., kedd 21:08

füst írta: Hova süllyedtek, nekem a Messi-Iniesta Xavi csapatból se kellett volna senki, nemhogy a mostaniból. :D
Én azért Abidalt maybe lehet elfogadtam volna..
Ha utánunk dobják.

Ingyen.

Majd visszamegy sportig.-nak... :mrgreen:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 17., kedd 19:05

Hova süllyedtek, nekem a Messi-Iniesta Xavi csapatból se kellett volna senki, nemhogy a mostaniból. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 17., kedd 19:03

reeed_ati írta: Ezt a Moriba gyereket nem kéne elhoznunk?, nem nagyon akar hosszabbítani..
Az a madridi laporta reklám megérne ennyit..
Vagy már Perez papa sem a régi??(Figo) :D
Akkor már Pedrit hozzuk, úgyis lejár a szerződése. :mrgreen: :D Azon eléggé kiégnének.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 17., kedd 18:53

Ezt a Moriba gyereket nem kéne elhoznunk?, nem nagyon akar hosszabbítani..
Az a madridi laporta reklám megérne ennyit..
Vagy már Perez papa sem a régi??(Figo) :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 17., kedd 9:36

Laporta azt nyilatkozta, hogy 8 millió eurót fizettek Bartoek azért, hogy egy megfigyelő dél-amerikai játékosokat keressen. :lol:

Lehet ő adta le a drótot Viniékről mi meg behúztuk őket :fpalm: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 17., kedd 8:19

Nem akartam kérdezni, mert feltétel nélkül :sziv: Steve, de a magam részéről ha kinéztem volna a youtube-ot se mennék rá Piké köz. médiájára :D :D

A se queda még fenn van? :mrgreen: :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 17., kedd 8:08

Steve írta: Most nem azért, hogy nem halálcuki vagy valami, de mi a francért tesz ki 423325 db selfiet Pikkké?! :ozil: :D

Ez valami challenge baromság volt, vagy valami fogadás, vagy ezt most így komolyan gondolja? Háttérsztori nélkül elég rémisztő a bamba fejes képek alatt ilyen szövegekkel, hogy home, cold, forever young :lol: :D ?? :ozil: , sweat dreams :ozil: , wet..???!

Ez biztos valami vicceskedés lehet csak, gondolom nem komoly.
mi a francert nezegeti valaki Piket?.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 16., hétfő 23:18

Most nem azért, hogy nem halálcuki vagy valami, de mi a francért tesz ki 423325 db selfiet Pikkké?! :ozil: :D

Ez valami challenge baromság volt, vagy valami fogadás, vagy ezt most így komolyan gondolja? Háttérsztori nélkül elég rémisztő a bamba fejes képek alatt ilyen szövegekkel, hogy home, cold, forever young :lol: :D ?? :ozil: , sweat dreams :ozil: , wet..???!

Ez biztos valami vicceskedés lehet csak, gondolom nem komoly.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 16., hétfő 15:25

ANDS írta:
El Sie7e írta:

ez mind így van, csak nagyon nem mindegy, hogy mennyi a rövid lejáratú (éven belüli) adósság
és ez a barcánál elvileg elég nagy hányad, talán 600-700M EUR, ezt persze át tudják ütemezni, de belekerülhetnek egy adósságspirálba, viszont ha a következő években vissza tudnak térni a prosperitás útjára akkor kigazdálkodhatják a megnövekedett adósságállományt is
Pontosan ezt nyilatkozta az elnökük, ha jól értettem, pár év alatt rendezik a soraikat.
Mi mást mondana.. H inkompetens barmok ülnek a könyvelésen, az egerek is az espanyolhoz járnak száraz kenyérért? :D
Akkor se mondják meg, ha tényleg ez van, akkor aztán megrendülne a befekt. bizalom :lol:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 16., hétfő 15:09

ANDS írta:
Anthony írta:
Valaki magyarázza meg hogyan nincsenek még csődeljárás alatt?
Csődeljárást általában akkor indítanak egy cég ellen, ha nem tudja fizetni az adósságait.
Államcsőd is ilyen esetben állhat elő, ha egy ország fizetésképtelenné válik.
Utóbbi nagyon ritka.
Barca esetében kinek lenne jó a csődje?
A hitelezőiknek nem, mert akkor búcsút inthetnének a pénzüknek.

A spanyol focinak rosszat tenne, esne a színvonal, a Laliga vonzereje csökkenne.
Valószínűleg meg fogják menteni, mielőtt fizetésképtelenné válik.

Az adósság önmagában nyilván nem egy jó dolog, de akkor lenne baj, ha a fenti összeg egy lejárt hiteltartozás lenne, amit esedékes lenne kifizetni. Önmagában így csak annyi, hogy évente mondjuk a 4 %- át kamatként ki kell fizetni.
Amíg a klub eszközeinek értéke megnyugtató a befektetőknek, addig nincs veszélyben.
ez mind így van, csak nagyon nem mindegy, hogy mennyi a rövid lejáratú (éven belüli) adósság
és ez a barcánál elvileg elég nagy hányad, talán 600-700M EUR, ezt persze át tudják ütemezni, de belekerülhetnek egy adósságspirálba, viszont ha a következő években vissza tudnak térni a prosperitás útjára akkor kigazdálkodhatják a megnövekedett adósságállományt is
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 16., hétfő 14:28

Olyan görcsösen próbáltak a Madriddal lépést tartani, hogy közben le sem szarták a brutális eladósodást, a covid meg megadta a kegyelemdöfést. Ez legyen az ő bajuk, és igen, legyen meg a következménye is. Gondolom, 1,3 Md euróért Perez is szeretett volna, tudott is volna játékosokat vásárolni, de addig nyújtózkodott, ameddig a takaró ért. Akár úgy is, hogy nem veszünk senkit. Ha nekik sok száz millió euró sem volt drága messiért, megint az ő bajuk. Egyből lepattant, ahogy a zseton elfogyott.
Kispest drukkerként emlékszem rá, amikor a magyar bajnokságot akkoriban meghatározó Honvéd pénze elfogyott, leléptek a klub pénzével. A "sztárok", Illés Béla és társaik persze azonnal eltűntek, mit lehetett tenni, folytatni kellett a túlélésért a saját nevelésekkel. Ez van. Itt is ezt kellene, de természetesen Katalóniában az elfogadhatatlan, hogy a kirakatcsapat középmezőnyben legyen vagy lejjebb. Egyből menne, hogy a csúnya spanyolok megint elnyomják őket, kezdődne a sok tüntetés, népszavazás meg a többi marhaság. Szvsz ezt nem is fogják hagyni, amikor kelleni fog, lesz egy deus-ex-machina, és hogy-hogynem valamilyen szinten javulni fog az anyagi helyzet. Valaki biztos, hogy alájuk fog nyúlni.
Én nagyon nem bánnám, ha eltűnnének, mert rühellem őket, az egész átpolitizált egyesületüket. És továbbra is az a véleményem, hogy a tőke, a szponzoráció megtalálná magának az ellenpólust szükségszerűen, mert kereslet lenne rá. Hát lenne kínálat is. Ha az Adidas a Realt pénzeli, akkor a Nike a legjobb ellenfelet fogja. Ha a Coca Cola a Realt, akkor a Pepsi megint a legjobb ellenfelet. És így tovább. Szerintem ez történne, kellene pár év az átrendeződéshez, de végbe menne, és megint kb. azonos játékerejű csapatok rivalizálnának. Mint mindenütt, kivéve a németeket vagy újabban a franciákat. Jönnek mennek az élcsapatok, én nem élném meg a barca hiányát semmiképpen sem olyan drámának, de sajnos, attól nem nagyon kell tatani, hogy eltűnnének. Jönni fog egy váratlan segítség valahonnan.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 16., hétfő 13:44

ikarus93 írta: Atletico Sevilla képes kitölteni a Barca utáni űrt.
Ki nem állhatom a katalánokat a hazugságokra felépített identitásukkal együtt, de ez nem így van.

A Madridra és a Barcára épül az egész biznisz, a matracosokra maximum Gengszter Zoltán kíváncsi.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 16., hétfő 13:37

Jaja a kèt csapat a spanyol liga jingje es jangja, mqr Ronaldo es Messi tavozasa is komoly veszteseg, nem kene egy ilyen.
K

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 16., hétfő 13:36

A Real Madrid mindig is vonzó lesz a játékosok számára. A világ legnagyobb klubjáról beszélünk 13 BL győzelemmel. A liga is rendben lenne, a Barca nélkül pár évig. Atletico Sevilla képes kitölteni a Barca utáni űrt.

Személy szerint remélem csődbe mennek. Piquevel Albával együtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2021. augusztus 16., hétfő 13:38-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 16., hétfő 13:31

ikarus93 írta: Kezdhetnék a legalsó osztályból, nekünk az jó lenne.
Miért lenne jó?

A liga presztízse csökkenne.
A liga színvonala esne.
A bevételek is esnének.
A Real Madrid sem lenne már olyan vonzó a játékosok számára.
stb.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Vissza: