HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. augusztus 18., szerda 8:42
Szerintem ha marad a jelenlegi szabályozás, tehát a PSG azt csinál, amit akar, plusz esetleg az eredmények is jönni fognak, és előbb utóbb jönni fognak, mint a citynél, akkor Mbappé maradni fog sajnos. Ha most nem jön el, marad egy évet, akkor valószínűleg meggyőzik. Ramosok, messik, neymárok fogják puhítani szerintem minden nap. Jön még egy covid hullám is, az olajosok válságállóak, az osszes többi csapat, így a miénk is, ki tudja mennyire lesz megütve. Bár Perez jól jött ki a lehetőségekhez képest, de nem jó üzenet egy potenciális érkezőnek, hogy a leendő klubja sorra adogat el mindenkit, nagy nevekért meg nem nagyon tud versenybe szállni. Én sajnos úgy látom, hogy ha nem tudunk erőt mutatni, a párizsiak viszont igen, akkor atombombával sem fogjuk kirobbantani. Gazdaságilag valóban az lenne a legjobb, ha jövőre ingyen jönne, de szerintem most vagy soha van. Nem ártana amúgy, ha "B" tervünk is lenne és a puskaport azért szárazon kell tartani. Akármi is lesz, annyi hozadéka van az ügynek, hogy sikerült kiböjtölni egy vagy két nagy igazolásra való pénzt.
A helyzeten csak az változtatna, ha ezeket a focit tönkretevő olajos szarházikat végre hazazavarnák oda, ahonnan jöttek. Ez persze idealizmus, mert pénz beszél és az erősebb kutya él nemi életet, az európai focivezetés meg olyan szinten korrupt, hogy már fáj. De igen is el kéne tüntetni az olajpénzeket innen, hivatkozva a fenntarthatóságra, karbonsemlegességre, meg mindenre, ami miatt már lassan nem lehet normális áron normális autót venni minden feleslegesen beépített szar nélkül. Ahogy a dohányreklámokat kitiltották, ezek is mehetnének. Aztán eltűnnének végre a cheatkódok a piacról.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)