Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Csak mennyi az esély rá, hogy az utolsó napban elengedik a legnagyobb értéküket, úgy, hogy pótolni is akarnák gondolom? Mondjuk tudunk adni cserébe egy bundás rutinnal bíró fiatal tehetséges csatártkiserik írta:Ezt nagyon adom. Most Haaland, a többi meg Mbappén múlik. Ha jönni akar, jön ingyen, ha nem, akkor mindegy is.Pad'em írta: If PSG keep refusing to negotiate for Kylian Mbappé, Real Madrid will go all out for Erling Haaland in the last few days of the transfer window. @Carpio_Marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ezt nagyon adom. Most Haaland, a többi meg Mbappén múlik. Ha jönni akar, jön ingyen, ha nem, akkor mindegy is.Pad'em írta: If PSG keep refusing to negotiate for Kylian Mbappé, Real Madrid will go all out for Erling Haaland in the last few days of the transfer window. @Carpio_Marca
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én azt nyomtam, hogy idén jön különben hosszabbít szerintem.. egyszerűen még a kebabos perzsa hercegből se nézem ki, hogy csak úgy kidobjon 120 millát az ablakon.
- Pad'em
If PSG keep refusing to negotiate for Kylian Mbappé, Real Madrid will go all out for Erling Haaland in the last few days of the transfer window. @Carpio_Marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha marad, akkor hosszabbít.
Ez a nem tetszik neki hogy jött Messi is ultimét újságíró kamunak tűnik. Közös edzés videós sarkazgatások, meg LEGEND posztokat osztogat meg mióta ott van Messivel és nagyon boldogtalannak tűnik mindegyik képen meg az összes edzés videón. A fütyülés is szemmel láthatólag nagyon zavarta. Jah nem.
Sajnos mi a végtelen valag pénzzel aligha fogunk tudni versenyezni. Papíron a PSG jobb focistákkal van tele, nálunk perpillanat bármennyire is fáj ezt leírni, az a vonzó hogy A REAL MADRIDban focizhatsz. Persze világklasszis focisták nálunk is, de a legtöbbet 1-2 éven belül pótolni kell és nagyon nem állunk jól ezen a téren. Náluk persze szintén vannak öregebb arcok, de azért ők jobban állnak a jó korban lévő, jó focistákkal, pénzzel meg főleg. Simán belefér a karrierjébe hogy 3-5 évet is elbasszon még Párizsban sajnos.
Ha nem hozzuk el most, akkor egy időre vagy végleg szerintem b*szhatjuk.
Ez a nem tetszik neki hogy jött Messi is ultimét újságíró kamunak tűnik. Közös edzés videós sarkazgatások, meg LEGEND posztokat osztogat meg mióta ott van Messivel és nagyon boldogtalannak tűnik mindegyik képen meg az összes edzés videón. A fütyülés is szemmel láthatólag nagyon zavarta. Jah nem.
Sajnos mi a végtelen valag pénzzel aligha fogunk tudni versenyezni. Papíron a PSG jobb focistákkal van tele, nálunk perpillanat bármennyire is fáj ezt leírni, az a vonzó hogy A REAL MADRIDban focizhatsz. Persze világklasszis focisták nálunk is, de a legtöbbet 1-2 éven belül pótolni kell és nagyon nem állunk jól ezen a téren. Náluk persze szintén vannak öregebb arcok, de azért ők jobban állnak a jó korban lévő, jó focistákkal, pénzzel meg főleg. Simán belefér a karrierjébe hogy 3-5 évet is elbasszon még Párizsban sajnos.
Ha nem hozzuk el most, akkor egy időre vagy végleg szerintem b*szhatjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mármint egy katar szintű ország egy PSG projekttel akarja pótolni az olajból származó kiesést?ANDS írta:Azt hallottam, hogy ezek az országok már tudatosan készülnek az olaj utáni időkre, ezért hoznak létre ilyen befektetéseket, pl. Mint a Psg, a sport, hogy majd akkor azok hozzák a pénzt. Messi leigazolása egybevág azzal, hogy 1-2 éven belül bl- t kell nyerniük. Ha sikerül, lesz focibizniszük, ha Messivel sem jön össze, akkor nem tudom, kivel.Kerlon írta:
Milyen eredmények fognak jönni januárig? Mert onnét szabadon tárgyalhatunk vele.
Azt azért nehogy elhidd, hogy ezeknek az országoknak lehúzzák a rolot, ha már nem kell az olaj, mert annyi pénzből már bőven van más befektetési alapjuk, ami hozza a lóvét.
Nem tudom, hogy hol olvastad ezt, de jujj
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
lehet, hogy összejön messivel a bl, mert messi összeszedi magát és jót tesz neki az új közeg, de láttuk mennyit ért a bl-ben az elmúlt fél évtizedben. pedig a barsza a klub anyagi képességeinek határait túlfeszítve igazolta a százmilliós társakat mellé ott is.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
legjobb döntés. jövőre jöhet ingyen, és abból a pénzből, amit most nem költünk el megerősíthetjük a KP-t
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
wZoLee7 írta: Azért ne gondolja senki hogy egy MBAppe egy francia bajnokság megnyerésétől egyből hosszabbít. BL dominancia kell nekik, szerintem még egy leesett bl cím is kevés lenne ahhoz, hogy maradjon. Figyeljétek meg ha a psg aprít majd a bl-ben mindenki Messi aranylabdát fog emlegetni.
Ja, tuti nem úgy lesz előadva, hogy vakok közt (ligára értem) villog, hanem Grande Leo másik/idegen bajnokságban is megmutassa, hogy ő a császár..
Az meg biztos nem fog jól esni Bappe-nak.. --> which is nice!!
Am. én a hosszabbítra nyomtam, szerintem megveszik kilóra.. Kívülről nézve ennek a dolognak most lehet adni egy esélyt, szarul nem néz ki a PSG..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ne gondolja senki hogy egy MBAppe egy francia bajnokság megnyerésétől egyből hosszabbít. BL dominancia kell nekik, szerintem még egy leesett bl cím is kevés lenne ahhoz, hogy maradjon. Figyeljétek meg ha a psg aprít majd a bl-ben mindenki Messi aranylabdát fog emlegetni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Januarig ala fogja irni az uj szerzodeset, mert nem buta o sem. Ha egy egesz szezont a padon/lelaton tolt, azzal a sajat palyafutasat akadalyozza, a PSG-nek pedig par BL parharcon kivul eleve nem letfontossagu, hogy a palyan legyen. Verratti hasonlo helyzetbe kerult nehany eve es gyorsan meggondolta magat.
Ha hosszabbit, akkor el is lehet felejteni.
Az arabok pedig nem egyszer bemutattak mar, hogy nekik a penz csak egy eszkoz, amivel a celjaikat konnyeden elerhetik. Nekik teljesen mindegy, mekkora kiadasokba kell verniuk magukat, vagy mekkora beveteltol esnek el, ha ezzel le tudjak igazni a komplett futballvilagot.
Ha hosszabbit, akkor el is lehet felejteni.
Az arabok pedig nem egyszer bemutattak mar, hogy nekik a penz csak egy eszkoz, amivel a celjaikat konnyeden elerhetik. Nekik teljesen mindegy, mekkora kiadasokba kell verniuk magukat, vagy mekkora beveteltol esnek el, ha ezzel le tudjak igazni a komplett futballvilagot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2021. augusztus 18., szerda 9:32-kor.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az eredmények jöhetnek addig is, sokgólos bajnoki gálameccsek jobbára fiszemfaszom csapatok ellen otthon vagy jobban sikerült BL csoportmeccsek lelkesíthetik őket, főleg, ha jó lesz a csapatmorál is. Attól meg, hogy januárban tárgyalhatunk, még a szezont lehozhatja ott, úgyis általában az utolsó pillanatokban kerül pont a szerződések végére.
(Zárójelben: még olyan hír is volt, hogy Ramos is puhítja a maradás érdekében. Köszi, Kapitány, rendes vagy. )
Az viszont igaz, hogy ezektől a keleti pénzemberektől, most mindegy, hogy olaj, oroszmaffia, kínai mittudoménmi, már sosem szabadul meg a velejéig korrupt Európa.
(Zárójelben: még olyan hír is volt, hogy Ramos is puhítja a maradás érdekében. Köszi, Kapitány, rendes vagy. )
Az viszont igaz, hogy ezektől a keleti pénzemberektől, most mindegy, hogy olaj, oroszmaffia, kínai mittudoménmi, már sosem szabadul meg a velejéig korrupt Európa.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Milyen eredmények fognak jönni januárig? Mert onnét szabadon tárgyalhatunk vele.Torquemada írta: Szerintem ha marad a jelenlegi szabályozás, tehát a PSG azt csinál, amit akar, plusz esetleg az eredmények is jönni fognak, és előbb utóbb jönni fognak, mint a citynél, akkor Mbappé maradni fog sajnos. Ha most nem jön el, marad egy évet, akkor valószínűleg meggyőzik. Ramosok, messik, neymárok fogják puhítani szerintem minden nap. Jön még egy covid hullám is, az olajosok válságállóak, az osszes többi csapat, így a miénk is, ki tudja mennyire lesz megütve. Bár Perez jól jött ki a lehetőségekhez képest, de nem jó üzenet egy potenciális érkezőnek, hogy a leendő klubja sorra adogat el mindenkit, nagy nevekért meg nem nagyon tud versenybe szállni. Én sajnos úgy látom, hogy ha nem tudunk erőt mutatni, a párizsiak viszont igen, akkor atombombával sem fogjuk kirobbantani. Gazdaságilag valóban az lenne a legjobb, ha jövőre ingyen jönne, de szerintem most vagy soha van. Nem ártana amúgy, ha "B" tervünk is lenne és a puskaport azért szárazon kell tartani. Akármi is lesz, annyi hozadéka van az ügynek, hogy sikerült kiböjtölni egy vagy két nagy igazolásra való pénzt.
A helyzeten csak az változtatna, ha ezeket a focit tönkretevő olajos szarházikat végre hazazavarnák oda, ahonnan jöttek. Ez persze idealizmus, mert pénz beszél és az erősebb kutya él nemi életet, az európai focivezetés meg olyan szinten korrupt, hogy már fáj. De igen is el kéne tüntetni az olajpénzeket innen, hivatkozva a fenntarthatóságra, karbonsemlegességre, meg mindenre, ami miatt már lassan nem lehet normális áron normális autót venni minden feleslegesen beépített szar nélkül. Ahogy a dohányreklámokat kitiltották, ezek is mehetnének. Aztán eltűnnének végre a cheatkódok a piacról.
Azt azért nehogy elhidd, hogy ezeknek az országoknak lehúzzák a rolot, ha már nem kell az olaj, mert annyi pénzből már bőven van más befektetési alapjuk, ami hozza a lóvét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Szerintem ha marad a jelenlegi szabályozás, tehát a PSG azt csinál, amit akar, plusz esetleg az eredmények is jönni fognak, és előbb utóbb jönni fognak, mint a citynél, akkor Mbappé maradni fog sajnos. Ha most nem jön el, marad egy évet, akkor valószínűleg meggyőzik. Ramosok, messik, neymárok fogják puhítani szerintem minden nap. Jön még egy covid hullám is, az olajosok válságállóak, az osszes többi csapat, így a miénk is, ki tudja mennyire lesz megütve. Bár Perez jól jött ki a lehetőségekhez képest, de nem jó üzenet egy potenciális érkezőnek, hogy a leendő klubja sorra adogat el mindenkit, nagy nevekért meg nem nagyon tud versenybe szállni. Én sajnos úgy látom, hogy ha nem tudunk erőt mutatni, a párizsiak viszont igen, akkor atombombával sem fogjuk kirobbantani. Gazdaságilag valóban az lenne a legjobb, ha jövőre ingyen jönne, de szerintem most vagy soha van. Nem ártana amúgy, ha "B" tervünk is lenne és a puskaport azért szárazon kell tartani. Akármi is lesz, annyi hozadéka van az ügynek, hogy sikerült kiböjtölni egy vagy két nagy igazolásra való pénzt.
A helyzeten csak az változtatna, ha ezeket a focit tönkretevő olajos szarházikat végre hazazavarnák oda, ahonnan jöttek. Ez persze idealizmus, mert pénz beszél és az erősebb kutya él nemi életet, az európai focivezetés meg olyan szinten korrupt, hogy már fáj. De igen is el kéne tüntetni az olajpénzeket innen, hivatkozva a fenntarthatóságra, karbonsemlegességre, meg mindenre, ami miatt már lassan nem lehet normális áron normális autót venni minden feleslegesen beépített szar nélkül. Ahogy a dohányreklámokat kitiltották, ezek is mehetnének. Aztán eltűnnének végre a cheatkódok a piacról.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Ha hosszabbít akkor sosem lesz a jatekosunk.
Max úgy mint Essien vagy Kaká.
Max úgy mint Essien vagy Kaká.
A jövőbe nem (mindig ) látok, így csak arról nyilatkozatok, hogy szerintem mi lenne nekünk a legjobb. Jövőre, ingyen. Anyagilag nem kell magyarázni és mutatna Mbappe egy brutális elköteleződést a klub irányába, ami nagyon jó lenne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem, de lehet hogy igen. Ha igen, akkor viszont később tuti nem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Idén fixen ott marad, de nem fog hosszabbítani, nem ostoba. Ha mégis hosszabbít akkor lesz egy kedvező ára, úgy is utolsó év jövőre, ha nem jön össze akkor elcseszte és elengedjük.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
TIC TAC.
Sajnos hosszabbítani fog.
Sajnos hosszabbítani fog.