A Bernabeut esetleg nem kerik?Realista24 írta: Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem hiszik el, hogy Mbappe ingyen fog lelepni onnan, es azt kivanom, alakuljon ugy, hogy ingyen jon el onnan. Az lesz az igazi orom! Lehet kukit meregetni, de a vegen behuzzuk teknocot, vagy igy vagy ugy.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az arabok nem tudják hogy 10 honap mulva se penzt se jatekost nem latnak érteRealista24 írta: Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, még mit nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pénz mellé Mendy és Caset kérik az arabok Mbappéert cserébe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Igen,mert tavaly is a bl helyekért harcoltunk, nem pedig a ligáért az utolsó percig,plusz bl elődöntő.Gaborone1 írta: De szép lesz egy Benzema, Mariano csatársorral nekivágni a szezonnak. Plusz ha lép Jovic -( ha marad akkor se jobb a helyzet) -is. Végén még a Bl indulás is necces lesz. Elég bátor Perez papa.
Kit hozzon az öreg?
A norvég vagy a teknős kell,másra nem szabad nagyobb összeget elszórni mert nincs minőség a piacon rajtuk kívül.
Jovic szerintem használható lesz idén,ha megadja neki az esélyt Carlo, persze amig Benzi nem sérül meg addig nehéz lesz neki lehetőséget adni, de be kell már osztani az öreg Karim-ot.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
De szép lesz egy Benzema, Mariano csatársorral nekivágni a szezonnak. Plusz ha lép Jovic -( ha marad akkor se jobb a helyzet) -is. Végén még a Bl indulás is necces lesz. Elég bátor Perez papa.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogynem tudja.Csabi írta: carletto:
- nem tudom miért lépett Ö
- asensiót a KP-n próbálgatom, ügyes fiú, képes lesz rá
- kroos és modric is csak a válogatott szünet után lesznek bevethetőek
- hazard még nem 100%-os
@MrAncelotti: "I don't know why Ødegaard left. I talked to him about the competition and then he talked to his family and they decided to leave. I wish him luck."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kapcsolat:
carletto:
- hazard még nem 100%-os
- hazard még nem 100%-os
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Berti írta: LV bőven vállalható volt, nem gondolom, hogy már Carvajal ennél többet tudna adni.
Alaba maradjon balbekk és Case-Valeverdevel szerintem Iscoval sem lesz gond. Viszont az első 30 percet fogja bírni, majd a másodikban a 60.ik környéken muszaj lesz cserélni, mert nem bír. Akkor jöhet Blanco.
Nem lesz itt gond.
Ja, neeem, nem úgy értettem, h LV ótvar lett volna. Múlt héten nem is volt rossz senki sem (a kezdők közül), Militaonak volt gyenge napja, bár a tavasszal nagyon magasra tette a lécet, amihez mérem..
Csak Dani jobb védő szerintem mint LV, nem felejti el, hogy embert kell fogni, stb., biztosabb vele a védelem, meg szerintem össze tudja még szedni magát..
És igen, Isco végig nem fogja bírni, de van ki bejöjjön helyette. Addig el kell rendezni, aztán nem lesz baj..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
LV bőven vállalható volt, nem gondolom, hogy már Carvajal ennél többet tudna adni.raul 4 ever írta:Chust még nem állandó kezdő alapanyag, fejlődni itt a padon nem fog, ellenben aranyat ér(het)nek majd az idei percei kölcsönben.Csabi írta: be kellett rakni, mert a kutyának nem kell. van csillióéves szerződése. chust simán jobb lenne nála. annak is eltörni a kezét aki scoutolta, meg annak is aki leokézta a szerződéshosszabbítását
Vallejo meg nem egy világi szerencsétlenség, padot valszeg tűrni fogja, de ha meg kímélni kell valakit, lelkifurka nélkül berakható alsó10 ellen bármikor (mert azért a Granadában egész vállalható volt, néha szűrő is volt).
Ez most egy majdnem jó arany középút, áll. kezdőnek nyilván kevés, de nem egy életveszély, ha játszik, megmég 2 posztos is..
Persze ha kímélés címszóval felmegy egy Bodri-Nacho-Vallejo-Marci védelem, akkor az a meccs kuka lesz, de reméljük ezt sose kell látni majd
Modric:Sztem egy Case-Fede-Alaba kp túlbiztosítás lenne, meg a védelmet se bontanám meg. Múlt héten is jók voltak, LV persze nem a legjobb, de amíg Carvajal épül, őt kell nézni..reeed_ati írta: Én vagy betenném Alabát középre és akkor Miguel kezd balhátvédben.
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??
Viszont sajna úgyis Isco kezd majd, de kb ugyanolyan sz@r lenne helyette Ase is, szóval mindegy..
De bármilyen csapatot is küld fel Carlo, Levante se kezdett nagyon acélosan, hozni kéne a 3 pontot tőlük is..
Alaba maradjon balbekk és Case-Valeverdevel szerintem Iscoval sem lesz gond. Viszont az első 30 percet fogja bírni, majd a másodikban a 60.ik környéken muszaj lesz cserélni, mert nem bír. Akkor jöhet Blanco.
Nem lesz itt gond.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Chust még nem állandó kezdő alapanyag, fejlődni itt a padon nem fog, ellenben aranyat ér(het)nek majd az idei percei kölcsönben.Csabi írta: be kellett rakni, mert a kutyának nem kell. van csillióéves szerződése. chust simán jobb lenne nála. annak is eltörni a kezét aki scoutolta, meg annak is aki leokézta a szerződéshosszabbítását
Vallejo meg nem egy világi szerencsétlenség, padot valszeg tűrni fogja, de ha meg kímélni kell valakit, lelkifurka nélkül berakható alsó10 ellen bármikor (mert azért a Granadában egész vállalható volt, néha szűrő is volt).
Ez most egy majdnem jó arany középút, áll. kezdőnek nyilván kevés, de nem egy életveszély, ha játszik, megmég 2 posztos is..
Persze ha kímélés címszóval felmegy egy Bodri-Nacho-Vallejo-Marci védelem, akkor az a meccs kuka lesz, de reméljük ezt sose kell látni majd
Modric:
Sztem egy Case-Fede-Alaba kp túlbiztosítás lenne, meg a védelmet se bontanám meg. Múlt héten is jók voltak, LV persze nem a legjobb, de amíg Carvajal épül, őt kell nézni..reeed_ati írta: Én vagy betenném Alabát középre és akkor Miguel kezd balhátvédben.
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??
Viszont sajna úgyis Isco kezd majd, de kb ugyanolyan sz@r lenne helyette Ase is, szóval mindegy..
De bármilyen csapatot is küld fel Carlo, Levante se kezdett nagyon acélosan, hozni kéne a 3 pontot tőlük is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Csabi
- Kapcsolat:
be kellett rakni, mert a kutyának nem kell. van csillióéves szerződése. chust simán jobb lenne nála. annak is eltörni a kezét aki scoutolta, meg annak is aki leokézta a szerződéshosszabbítását
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Oh anyám, kapta volna inkább Case az ötös meztBerti írta: | OFFICIAL: Jesus Vallejo has been registered in La Liga and will wear number 5 for Real Madrid this season.
Hát ez
Megkapja az utolsó esélyt Frankenstein, nem lenne rossz ha élne vele.
| OFFICIAL: Jesus Vallejo has been registered in La Liga and will wear number 5 for Real Madrid this season.
Hát ez
Hát ez
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kár, hogy kb. 0 az esélye egy originals vonalnak mez terén.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én csak a szivárványtSteve írta:Fúú még mint sima póló is jól nézne ki majdnem.
Hiányolok egy kis libafos szín beütést, rózsaszín csíkokkal és sárkányokkal mondjuk, de oké.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Fúú még mint sima póló is jól nézne ki majdnem.
Hiányolok egy kis libafos szín beütést, rózsaszín csíkokkal és sárkányokkal mondjuk, de oké.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema