And here we go again...“Ez egy nagyon-nagyon rossz taktika, mindenki hátul van, egyedül vagyok” – mondta a Canal+ szerint Cristiano Ramosnak az El Clásico alatt. “Sz.rt se ér! Mindenki a labda mögött van, beragadtunk” – válaszolta Ramos a felvételek tanulsága szerint, és a műsor arra is rávilágított, hogy Pepe és Ramos edzői utasítás ellenére cserélt helyet, mivel a portugál védő azt mondta Ramosnak, hogy ő jobb teljesítményre képes középen.
Meg
Kommentáld a híreket
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha Blatteren és bandáján múlik akkor biztosan nem! Egyszerűen szánalom, vicc; egyben felháborító, amit most is leművelt ez a dilettáns svájci úriember! Ilyen dolgok és gúnyolódás után csodálkoznak, hogy Cristiano sz.rik a FIFA, UEFA gálákra ......Ribery, Cé és Messi lesz az első három, sorrend passz.
Punto Pelotán is nem csodálom, hogy Siro López is ezzel kapcsolatban legszívesebben megcipőzné az azt idegesítő és visszatetsző nőt! "Messi, Messi, Messi a világ legjobbja, mindig és mindenkor, a legjobb, egyszerűen a legjobb ..." Cristiano max. a 4.; Messi, Iniesta és Xavi után, na itt ......
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Banyek! Valamit csúnyán összekevertél! Ezt nem én írtam!besteve7 írta:Neymar az első 3 ban sem lesz benne. Azért néha te is át esel arra a bizonyos túl oldalra.pavel írta:Messi
Neymar
Ronaldo, Iniesta,ribery...ésa többiek.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd meglátjuk... mondjuk ha odaadják Ribérynek, akkor CR tuti fogja kapni az oltásokat, hogy a francia előbb taszította le a trónról az argentint, mint ő...besteve7 írta:Azért nem ugyanaz, Messi február óta csak halvány árnyéka magának: sérülések, meg hát azért azt a BL kiütést senki sem felejti el olyan könnyen. Szerintem utvahosszal nyeri Ribery.Remy írta:Ez lesz, de nem tudom elképzelni, hogy ne Messi kapja meg megint. Ha most odaadnák Ribérynek, akkor feltehető a kérdés, hogy 2010-ben miért adták Messinek?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azért nem ugyanaz, Messi február óta csak halvány árnyéka magának: sérülések, meg hát azért azt a BL kiütést senki sem felejti el olyan könnyen. Szerintem utvahosszal nyeri Ribery.Remy írta:Ez lesz, de nem tudom elképzelni, hogy ne Messi kapja meg megint. Ha most odaadnák Ribérynek, akkor feltehető a kérdés, hogy 2010-ben miért adták Messinek?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez lesz, de nem tudom elképzelni, hogy ne Messi kapja meg megint. Ha most odaadnák Ribérynek, akkor feltehető a kérdés, hogy 2010-ben miért adták Messinek? Most is lőtt egy rakás gólt, és akkor is... a csapatsikereket leszarták anno, most meg fontossá váltak?Realista24 írta:Ribery, Cé és Messi lesz az első három, sorrend passz.
CR-nek semmi esélye nincs, ez egyértelmű. Igazából Ribéry érdemelné meg és nagyon remélem, hogy ő kapja meg. Vele csak egy bajom van, hogy a válogatottban ő is ... de a klubjában elképesztő.
év edzője: Jupp Heynckes
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ribery, Cé és Messi lesz az első három, sorrend passz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Neymar az első 3 ban sem lesz benne. Azért néha te is át esel arra a bizonyos túl oldalra.pavel írta:Messi
Neymar
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem azért mert átjött a Realba, hanem mert hónapok óta lókukit se mutatott. Ennyi a történet. Néha üldözési mániád van. De csak néha, nyugiR.M.C.F írta:Bale? Igy hogy átjött a realba? Kb a 10-ére esett a nimbusza, a tudása......
De az elméleteid akkor ülnének igazán ha most Özil kapná a bogyót
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- h3x0r
na meg XaviR.M.C.F írta:Messi
Neymar
Ez elég korrekt. Tanulhatna tőle a játékos kerete és a miénk is...“Azokban a szituációkban minden bizonnyal tévedett a játékvezető, de a mérkőzést lejátszották, úgyhogy erre kell koncentrálni. Nincs gond azzal, ha a madridi játékosok azt mondják, hogy hibázott a bíró, ha úgy gondolják, hogy igen” – nyilatkozta a Barcelona edzője, Tata Martino.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A France Football nyilvánosságra hozta a szűkített, 23 főt tartalmazó listáját, akiknek esélyük van az Aranylabdára. A Real Madridot Cristiano Ronaldo és Bale képviseli.
Bale? Igy hogy átjött a realba? Kb a 10-ére esett a nimbusza, a tudása......a legjobb 10be is esélytelen igy már..... Messi és neymar a két fő esélyes. a többi meg lemaradva messze.
Ha nem ez lesz, akkor vendégeim vagytok egy csúcsos fagyira.
Messi
Neymar
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Te most komolyan hivatalos statisztikát vársz?? Miért nem elégszel meg azzal, ha valaki a tapasztalatait leírja? Neked is grat!csabi* írta:és ezt ebből így letudtad szűrni ? grat
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
és ezt ebből így letudtad szűrni ? grat
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Apum eddzösködik. Mostanra már 6-7 cspatot eddzett, és ö mondta, és én magam is még csak 21 vok-nálunk inkább még a Barca megy-...és ez nem egy helyen, 6-7 csapatot több különbözö helyen eddzett.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
attareal írta:Különben jó hír, hogy a fiatalok körében a Barca már nem olyan népszerű- mondjuk a Real se- egyre kevesebb fiatal szurkol a Barcának. Eddig a Dortmundot szerették, ez elött a Barcát, most a MU, Chelsea, Bayern és Schalke (!) csapatoknak szurkolnak sokan. De sokan még a Plzent is szeretik, de már sokan mondják, hogy Messi szar....
Ez a stat honnan áll a rendelkezésedre?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
messi nem szar a plzen meg igen
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Különben jó hír, hogy a fiatalok körében a Barca már nem olyan népszerű- mondjuk a Real se- egyre kevesebb fiatal szurkol a Barcának. Eddig a Dortmundot szerették, ez elött a Barcát, most a MU, Chelsea, Bayern és Schalke (!) csapatoknak szurkolnak sokan. De sokan még a Plzent is szeretik, de már sokan mondják, hogy Messi szar....
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
Várható volt,sőt teljesen biztos voltam abban hogy mindent meg fognak tenni,hogy még jobban utálják a madridot,vagy le tudják szólni......izekre fogják szedni,szét fogják cincálni,állandó külön kamerával nézik majd,kinek int,kire néz,kinek köszön.....ha téveszt megy a netre és mellé az ára mutatóba hogy 100 millió,állandó céltábla lesz,addig fogják nyomasztani, addig fogják baxtatni amig maga el nem megy innen.már megint kezdik, el sem olvastam a cikket, de a címtől, már rosszul vagyok
Azoknak szólnak ezek a cikkek,akit tavaly modricot a legrosszabb igazolásnak tartották,úgy hogy azt sem tudták hogy és mit játszik....akik szerint ikert kellene védetni mert már sokat tett korábban a realért.....akik szerint neymar partbedobásai zseniálisak és akik szerint nincsen többet zsenizve mint zidane,figo,ronaldo együtt sem volt..........akik szerint pepe rossz védő........akik szerint ramos jobb bekk.....akik szerint özil az elmúlt 40 év legjobb irányitója......akik szerint örüljön a real a félidőben hogy csak 1 gól volt a különbség(hegyi).......és lehetne reggelig sorolni,vagyis azoknak akik vakok mint a denevér ehhez a szép játékhoz.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem baj, én is oda akarok.attareal írta:Már az is baj, hogy a kedvenc csapatába akart igazolni???
Imádom az ilyen embereket, ha szerinted ezt mondtam, akkor nincs miről beszélni.