2 perces volt akkor a hír, más ki is másoltam, hogy bedobjam ide de nyilván már beírtaflori írta: Nehéz beelőzni téged. Kezdünk.
Kommentáld a híreket
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Kommentáld a híreket
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
helló.Several sources have assured it to PSG that Real Madrid are about to make their offer for Mbappé - the transfer is very possible to happen as the player's will is to join Madrid and Madrid only.
körte, karva, alaba, nachos, mendy, kázmér, kroos, modric, viniJ, bappe, benya.
letsgo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kommentáld a híreket topic + Pad'em párosítás a kedvencem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Lesz egy Mbappénk már idén
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az nem lehet hogy kész lesz a pálya, a madridom szakértői megmondták hogy esélytelen.
- Pad'em
Gyerekek, beindult a bugi:
BREAKING: PSG are thinking of selling Mbappé, as the player is completely refusing to renew. @RMCsport
JUST IN: The negotiations are still stalling on the extension of Kylian Mbappé. To the point that the PSG anticipates a very possible sale. @RMCsport [🎖]
An English club has shown serious interest in making an offer for Mbappé, Real Madrid are still waiting. @RMCsport
To compensate for a possible departure of Kylian Mbappé, PSG contacted Richarlison's entourage. To see now if the offer of Real Madrid will arrive and if Paris will accept it. @Tanziloic via @hadrien_grenier [🎖]
BREAKING: PSG are thinking of selling Mbappé, as the player is completely refusing to renew. @RMCsport
JUST IN: The negotiations are still stalling on the extension of Kylian Mbappé. To the point that the PSG anticipates a very possible sale. @RMCsport [🎖]
An English club has shown serious interest in making an offer for Mbappé, Real Madrid are still waiting. @RMCsport
To compensate for a possible departure of Kylian Mbappé, PSG contacted Richarlison's entourage. To see now if the offer of Real Madrid will arrive and if Paris will accept it. @Tanziloic via @hadrien_grenier [🎖]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Official is, hogy a Bernabeuban lesz a Celta meccs szept 11-én.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Éppen írni akartam h lent a gyep egyrészeRealista24 írta: Remélem mindenki csekkolta a Bernabéus képeket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem mindenki csekkolta a Bernabéus képeket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
picit lemaradtam, most a spanyol liga általi gyorssegély (kölcsön) dologgal mi van? Tegnap a kommentátor azt mondta, hogy ez segített a Levanténak regisztráloni a játékosokat. De úgy emlékszem, hogy a 3 nagycsapat nem fogadta ezt el, nem kértek belőle, nem? vagy mindenki szabadon dönthetett?
állítólag a PL csapatok 1 milliárd 86 milliót költöttek (igaz volt 531 millió bevételük is), míg a spanyolok csupán 201 millió költés, 174 millió bevétel. az UEFAnak kéne valamit csinálnia ezzel, hogy ne legyen már ekkora hatalmas kontraszt!
főleg ezek az abszurd számok...Kerlon írta:Bayern elnöke már nyiltan kritizálta a helyzetet.p.csabi1 írta: Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
állítólag a PL csapatok 1 milliárd 86 milliót költöttek (igaz volt 531 millió bevételük is), míg a spanyolok csupán 201 millió költés, 174 millió bevétel. az UEFAnak kéne valamit csinálnia ezzel, hogy ne legyen már ekkora hatalmas kontraszt!
Bayern elnöke már nyiltan kritizálta a helyzetet.p.csabi1 írta: Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Az hogy megpróbálják az megtörténhet, de a helyében már csak azután az 1 évvel ezelőtti "incidens" után sem mennék oda amikor Neymar és társai a gólörömét imitálva ünnepelték a továbbjutást ellenük. És szerintem ő pont nem olyan, hogy beáldozna néhányat az értékes éveiből a pénz miatt főleg mert láthatja Mbappé is milyen nehezen szabadul(ha szabadul) onnan.ikarus93 írta:Ha Mbappe megy én fogadni mernék rá, hogy megpróbálják behúzni Haalandot.Yazid írta: még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Barella pont lehet az a szint. Pogba elit, ha van kedve, csak hát sokszor nem a focival van elfoglalva.ziro4vr írta:Barella nem az a szint.Kerlon írta: Szerintem jövőre összeáll minden. Modric távozik, felszabadul a 10-es mez, Bale, Isco távozik, felszabadulnak komoly bérek is, ami már Ramos és Varane távozásával is jobb lett.
Most már csak Modric/Kroos pótlásán kéne gondolkodni keményen. Én mondjuk Barellat rántanám be, ha az Inter továbbra is kiárusít.
De hogy mondjak is valakit, Pogba vagy Bernardo SIlva. (igen, középen is jó)
De amúgy nehéz kérdés, KDB vagy Gündi korban ott vannak ahol Kroos, mást nem is nagyon tudok mondani.
Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Haaland nem fog oda igazolni ahonnan MBappe távozik szerintem. Camavingat meg eltudják még hülyíteni azzal, hogy fiatal vagy most még jó a psg aztán lehet dobbantani, de nem így lesz. Haaland viszont már olyan csapatba fog igazolni ahol mindenhol győzelemért megy és nem a francia liga a cél.
- ikarus93
Ha Mbappe megy én fogadni mernék rá, hogy megpróbálják behúzni Haalandot.Yazid írta: még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
Annyi hogy Haalandért sorba fog állni minden nagy klub.
Mi, Bayern, Pool?, City ha Kanet nem húzza be idén azok is all in fognak tolni Haalandra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
psg viszi camavingát is. 30 millió lesz az ára. feneketlen kút.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Barella nem az a szint.Kerlon írta: Szerintem jövőre összeáll minden. Modric távozik, felszabadul a 10-es mez, Bale, Isco távozik, felszabadulnak komoly bérek is, ami már Ramos és Varane távozásával is jobb lett.
Most már csak Modric/Kroos pótlásán kéne gondolkodni keményen. Én mondjuk Barellat rántanám be, ha az Inter továbbra is kiárusít.
De hogy mondjak is valakit, Pogba vagy Bernardo SIlva. (igen, középen is jó)
De amúgy nehéz kérdés, KDB vagy Gündi korban ott vannak ahol Kroos, mást nem is nagyon tudok mondani.
Nem illik.