Miért? Mbappé fehérben virít már?raul 4 ever írta: Perez egy vadkan, legnagyobb dzsigoló ever.. Zseniális...
Egy hét van az átig. szezonból, nem lesz már itt semmi, bár Perez papa Mbappé nélkül is egy vadkan tényleg.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 23., hétfő 20:19
Miért? Mbappé fehérben virít már?raul 4 ever írta: Perez egy vadkan, legnagyobb dzsigoló ever.. Zseniális...
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 23., hétfő 20:17
De pont 25 fő a keret, Cebának száma sincs.. kit teszünk ki, be se fér , jajj..Pad'em írta: Lesz egy Mbappénk már idén
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 23., hétfő 20:15
2 perces volt akkor a hír, más ki is másoltam, hogy bedobjam ide de nyilván már beírtaflori írta: Nehéz beelőzni téged. Kezdünk.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 23., hétfő 19:51
helló.Several sources have assured it to PSG that Real Madrid are about to make their offer for Mbappé - the transfer is very possible to happen as the player's will is to join Madrid and Madrid only.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 23., hétfő 19:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 23., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 23., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 23., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 23., hétfő 19:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 23., hétfő 18:55
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. augusztus 23., hétfő 18:48
Éppen írni akartam h lent a gyep egyrészeRealista24 írta: Remélem mindenki csekkolta a Bernabéus képeket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 23., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 23., hétfő 17:15
főleg ezek az abszurd számok...Kerlon írta:Bayern elnöke már nyiltan kritizálta a helyzetet.p.csabi1 írta: Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 23., hétfő 11:42
Bayern elnöke már nyiltan kritizálta a helyzetet.p.csabi1 írta: Azért titkon remélem,hogy az amit a Psg csinál elősegíti a Szuperliga létrejöttét.Remélem a gyávák felébrednek a csipkerózsika álmukból és oda fognak baszni az Uefának közösen a csapatok és nem fogják hagyni hogy hülyének nézzék őket.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 23., hétfő 10:59
Az hogy megpróbálják az megtörténhet, de a helyében már csak azután az 1 évvel ezelőtti "incidens" után sem mennék oda amikor Neymar és társai a gólörömét imitálva ünnepelték a továbbjutást ellenük. És szerintem ő pont nem olyan, hogy beáldozna néhányat az értékes éveiből a pénz miatt főleg mert láthatja Mbappé is milyen nehezen szabadul(ha szabadul) onnan.ikarus93 írta:Ha Mbappe megy én fogadni mernék rá, hogy megpróbálják behúzni Haalandot.Yazid írta: még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 23., hétfő 10:31
Barella pont lehet az a szint. Pogba elit, ha van kedve, csak hát sokszor nem a focival van elfoglalva.ziro4vr írta:Barella nem az a szint.Kerlon írta: Szerintem jövőre összeáll minden. Modric távozik, felszabadul a 10-es mez, Bale, Isco távozik, felszabadulnak komoly bérek is, ami már Ramos és Varane távozásával is jobb lett.
Most már csak Modric/Kroos pótlásán kéne gondolkodni keményen. Én mondjuk Barellat rántanám be, ha az Inter továbbra is kiárusít.
De hogy mondjak is valakit, Pogba vagy Bernardo SIlva. (igen, középen is jó)
De amúgy nehéz kérdés, KDB vagy Gündi korban ott vannak ahol Kroos, mást nem is nagyon tudok mondani.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 23., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 23., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 23., hétfő 10:13
Ha Mbappe megy én fogadni mernék rá, hogy megpróbálják behúzni Haalandot.Yazid írta: még haalandot is megvehetik jövő nyáron, én már semmin nem csodálkozok
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. augusztus 23., hétfő 9:47
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem