Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Remy,madridronie:
itt nem erről van szó, senki sem vitatja hogy özil remek játékos, az én bajom az özilezéssel az, hogy MERT a REAL eladta, igy felment az ázsiója többre mint a tudása. Ha pl a Milan adta volna el, lófax özilezés nem lenne.......
itt nem erről van szó, senki sem vitatja hogy özil remek játékos, az én bajom az özilezéssel az, hogy MERT a REAL eladta, igy felment az ázsiója többre mint a tudása. Ha pl a Milan adta volna el, lófax özilezés nem lenne.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én Neymart nem értem mit keres a listán?
És nem a tehetségét akarom vitatni, jövőre ha így folytatja teljesen jogos lesz a jelölés, de 2013-ban mit mutatott Neymar, amivel aranylabda jelölt lehet? Pár konfetti kupa meccs már elég is?
A top3 szerintem is Ribery, Messi, CR lesz, feltehetőleg ebben a sorrendben...
A Blatter nyilatkozat...ez a világ mentalitása...lefekszenek a jófiú image-nek, ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy a pályán hogyan teljesít valaki.
Szóval remélem megnyerjük a BL-t, CR lő egy mesterhármast a döntőben, gyűlöljön minket az egész világ, és jövőre fogcsikorgatva kelljen odaadják neki az aranylasztit. És az átadón menjen ki szünetben és váltson sérót
És nem a tehetségét akarom vitatni, jövőre ha így folytatja teljesen jogos lesz a jelölés, de 2013-ban mit mutatott Neymar, amivel aranylabda jelölt lehet? Pár konfetti kupa meccs már elég is?
A top3 szerintem is Ribery, Messi, CR lesz, feltehetőleg ebben a sorrendben...
A Blatter nyilatkozat...ez a világ mentalitása...lefekszenek a jófiú image-nek, ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy a pályán hogyan teljesít valaki.
Szóval remélem megnyerjük a BL-t, CR lő egy mesterhármast a döntőben, gyűlöljön minket az egész világ, és jövőre fogcsikorgatva kelljen odaadják neki az aranylasztit. És az átadón menjen ki szünetben és váltson sérót
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na jól van már; azért az ellendrukkerei is nem kicsit túlzásba esnek mostanában vele kapcsolatban; lassan ott tartunk, hogy végül is egy botlábút sikerült eladni 50 milláért az egyik legspórolósabb angol csapatnak és a baromi megfontolt francia edzőjének!Amilyen felszopkodást kap Özil mostanában tényleg nem csoda, hogy bekerült a legjobb 23 közé
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az oké, hogy sokan istenítik most, de azért nem olyan rossz játékos ő. Két véglet van, és az egyik véglet itt a fórumon van, ami szintén nem azt mutatja, hogy mit is tud valójában.Wertz írta:Amilyen felszopkodást kap Özil mostanában tényleg nem csoda, hogy bekerült a legjobb 23 közé Simán kinézem, hogy még a legjobb 5be is beszavazzák
Simán benne van a 23 legjobban. Azért elfogultan utálni sem kéne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A továbbiakban akkor küldj hozzászólást, ha van értelme. Trollkodni ott az nso fóruma.Persze, nem véletlenül került be, mivel a szavazók beszavazták. Csak úgy véletlenül nem is lehet bekerülni egy ilyen listára
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze, nem véletlenül került be, mivel a szavazók beszavazták. Csak úgy véletlenül nem is lehet bekerülni egy ilyen listára
- mocsok
azért nem véletlenül került ő oda.
Amilyen felszopkodást kap Özil mostanában tényleg nem csoda, hogy bekerült a legjobb 23 közé Simán kinézem, hogy még a legjobb 5be is beszavazzák
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért ne lehetne ott Özil? 23-as lista, Pirlóval, Yaya Touréval, Hazarddal, stb. Nincs ebben semmi meglepő.
Igazából ennek a szűkített listának nincs értelme. Lenne 50 jelölt, aztán egy szűkítés 5 főre, és onnan a győztes. Én így csinálnám.
Igazából ennek a szűkített listának nincs értelme. Lenne 50 jelölt, aztán egy szűkítés 5 főre, és onnan a győztes. Én így csinálnám.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
ez a blatter tényleg jóarc.
jó, hogy ő a fifa elnöke. korrekt és egy pöppet sem elfogult.
jó, hogy ő a fifa elnöke. korrekt és egy pöppet sem elfogult.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem azért mert átjött a Realba, hanem mert hónapok óta lókukit se mutatott. Ennyi a történet. Néha üldözési mániád van. De csak néha, nyugi
Höö... ez olyan mint amikor egyszer a nemzeti SPORT nagy cikket közölt és tolta a fejekbe hogy Raul már 100 napja nem rúgott gólt,mennyire égő...ciki,meg szar ez......azt csak mellékesen jegyeztem meg anno is,hogy abból a 100 napból raul bá 3 hónapot sérült volt és nem is játszott.......
bale detto...tök lókuki volt a teljesitménye egész nyáron, minősithetetlen,és nálunk az első 2 hónapban is. Az mondjuk nem érdekes hogy effektive 2 hónapja folyamatosan sérült, a nyáron meg nem is edzett.
Ezek lókukik.
Alonso is 3 hónapja annyira gyenge hogy nem is értem miért nem adtuk már el??? Érti ezeket valaki?
Még addig van vagy 5-6 meccs...az 5-6 huzogatós csel egyhelyben...és meglesz az majd meglátod.Neymar az első 3 ban sem lesz benne. Azért néha te is át esel arra a bizonyos túl oldalra.
vazz....tényleg özil....hát na,ő is benne lesz a 3.-ba akkor.
Istenem, tele együgyűvel a foci világa.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyetértek, a sorrendet pedig tényleg lehetetlen megjósolni. Szerintem most nem Messi fogja kapni, de bármi lehet.Realista24 írta:Ribery, Cé és Messi lesz az első három, sorrend passz.
Viszont RMCF örülhet, mert Özil is ott van a huszonhármas listán.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
And here we go again...“Ez egy nagyon-nagyon rossz taktika, mindenki hátul van, egyedül vagyok” – mondta a Canal+ szerint Cristiano Ramosnak az El Clásico alatt. “Sz.rt se ér! Mindenki a labda mögött van, beragadtunk” – válaszolta Ramos a felvételek tanulsága szerint, és a műsor arra is rávilágított, hogy Pepe és Ramos edzői utasítás ellenére cserélt helyet, mivel a portugál védő azt mondta Ramosnak, hogy ő jobb teljesítményre képes középen.
Meg
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha Blatteren és bandáján múlik akkor biztosan nem! Egyszerűen szánalom, vicc; egyben felháborító, amit most is leművelt ez a dilettáns svájci úriember! Ilyen dolgok és gúnyolódás után csodálkoznak, hogy Cristiano sz.rik a FIFA, UEFA gálákra ......Ribery, Cé és Messi lesz az első három, sorrend passz.
Punto Pelotán is nem csodálom, hogy Siro López is ezzel kapcsolatban legszívesebben megcipőzné az azt idegesítő és visszatetsző nőt! "Messi, Messi, Messi a világ legjobbja, mindig és mindenkor, a legjobb, egyszerűen a legjobb ..." Cristiano max. a 4.; Messi, Iniesta és Xavi után, na itt ......
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Banyek! Valamit csúnyán összekevertél! Ezt nem én írtam!besteve7 írta:Neymar az első 3 ban sem lesz benne. Azért néha te is át esel arra a bizonyos túl oldalra.pavel írta:Messi
Neymar
Ronaldo, Iniesta,ribery...ésa többiek.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd meglátjuk... mondjuk ha odaadják Ribérynek, akkor CR tuti fogja kapni az oltásokat, hogy a francia előbb taszította le a trónról az argentint, mint ő...besteve7 írta:Azért nem ugyanaz, Messi február óta csak halvány árnyéka magának: sérülések, meg hát azért azt a BL kiütést senki sem felejti el olyan könnyen. Szerintem utvahosszal nyeri Ribery.Remy írta:Ez lesz, de nem tudom elképzelni, hogy ne Messi kapja meg megint. Ha most odaadnák Ribérynek, akkor feltehető a kérdés, hogy 2010-ben miért adták Messinek?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azért nem ugyanaz, Messi február óta csak halvány árnyéka magának: sérülések, meg hát azért azt a BL kiütést senki sem felejti el olyan könnyen. Szerintem utvahosszal nyeri Ribery.Remy írta:Ez lesz, de nem tudom elképzelni, hogy ne Messi kapja meg megint. Ha most odaadnák Ribérynek, akkor feltehető a kérdés, hogy 2010-ben miért adták Messinek?
- Remy
- Kapcsolat:
Ez lesz, de nem tudom elképzelni, hogy ne Messi kapja meg megint. Ha most odaadnák Ribérynek, akkor feltehető a kérdés, hogy 2010-ben miért adták Messinek? Most is lőtt egy rakás gólt, és akkor is... a csapatsikereket leszarták anno, most meg fontossá váltak?Realista24 írta:Ribery, Cé és Messi lesz az első három, sorrend passz.
CR-nek semmi esélye nincs, ez egyértelmű. Igazából Ribéry érdemelné meg és nagyon remélem, hogy ő kapja meg. Vele csak egy bajom van, hogy a válogatottban ő is ... de a klubjában elképesztő.
év edzője: Jupp Heynckes
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ribery, Cé és Messi lesz az első három, sorrend passz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Neymar az első 3 ban sem lesz benne. Azért néha te is át esel arra a bizonyos túl oldalra.pavel írta:Messi
Neymar
Ronaldo, Iniesta,ribery...ésa többiek.