Csabi írta:
16/17 szezontól számítva +33 millióban vagyunk (barsza ugyanebben az időben -340 millió), de lényeg, hogy az elmúlt 2 évben (a mostani és a tavalyi) +180 millión vagyunk (+ a castillás eladások az is pár millió). egyszóval, van pénz a teknősre, a kérdés mennyi lesz az annyi.
Akkor most az 150es mínusz lesz. 180 lesz a srác vége. Egyértelmű. Szerintem még a hétvégi meccsek előtt megkötik a deal-t, hivatalos lesz, bemutatása jövő hét eleje.
CS0ki írta:
Hát, meglátjuk mi lesz, de én nem tapsikolok egyelőre... Egyértelmű, hogy bappe nem akar hosszabbítani, ide akar jönni, és egy év van a szerződésből. Nekem ebből a képletből nem jön ki sehogy se a 180 millió, de a 160 se...
PSG meg játssza amit kell, mintha jó fiúk lennének...
Csoki, olvass Leonardo szavai között. Olyat mondani, hogy tiszteletlen annyit ajánlani amennyit tudvalevő, hogy a vevő nem fogad el, és ez egy 160 milkós ajánlat, csak akkor lehet ha már korábban, legalább közvetítők útján megvolt a szóbeli egyezség, a jelzés 180-ról.
Ugye itt Mbappé akarata a kulcs, persze megteheti, hogy jövőre ingyen, így nekünk lesz bőven della itt Hallandokra, meg Camavingákra, meg nem tudom kikre, DE Mbappé egy 300 milliós beruházása volt a PSG-nek, fiatal is. El tudom képzelni, hogy ő már közölte korábban hogy koccolni fog, de akkor megmondták neki, hogy a békesség jegyében csak pénzért. Mbappé megteheti, hogy bedurciznak rá a következő 1 évben, ő ingyen lelép, de azért valljuk be ez a jelenlegi munkáltatójával szemben nem lenne fair. A fair az, ha most lép le, pénzért.
A többiek, Haaland, Pogba, Camavinga egyszerűen mint beruházások nem voltak akkorák, hogy ilyen jellegű előzetes szóbeli deal-re szükség legyen. (Se pénzben, se sehogy) Ugyanez igaz Agüerora, Alabara, Ramosra, vagy ha nagy beruházások is voltak, az jó 10-15 éve volt. Megtermelték már az összeget. Mbappé akkor korrekt a PSGvel!! is ha most pénzért elmegy. Pont annyiért amennyibe került. (Hiszen még mindig pofátlanul fiatal) Erről rinyál Leonardo, ezt tudja Perez is, csak jó kalmárhoz méltón még alkudozik kicsit, megy a szamba 5-10 milkacsokin.