Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
The Mbappé situation is very likely to be solved before the weekend, with Mbappé joining Real Madrid. @MarioCortegana
Ő elég jól hozza az infókat, egyik legmegbízhatóbb forrás Real kapcsán.
Odri elhúz, helye is megvan, Celta ellen bemutatkozik. Már az üdvözlő videóját is megcsinálták elvileg
Ő elég jól hozza az infókat, egyik legmegbízhatóbb forrás Real kapcsán.
Odri elhúz, helye is megvan, Celta ellen bemutatkozik. Már az üdvözlő videóját is megcsinálták elvileg
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Senki sem fizeti ki egyből, miket beszélsz?raul 4 ever írta: Mindegy, akkor sincs 200 Bappe-ra helyből, valami idő nyilván kell, amíg összeszedi a klub, mert a PSG tuti egyben akarja majd. Meg az a 35m "továbbadási díj" a Monaconak is rájön még.. Gondolom ők sem mennének bele, hogy csak sokára kapják meg..
Nincs továbbadási díj sem, ha a Real pl. fizet 200-at a PSG-nek ők kell adjanak abból a Monaconak mondjuk 35-öt, nem kell még 35-öt rádobni..
Ez úgy hülyeség, ahogy van.ANDS írta: Na, a forbes.com oldalon találtam egy értékelést.
Van egy olyan mutatójuk, hogy a klub adóssága/ a klub jelenlegi értéke
Ez a Barcanal 6%, a Realnal 6%, az Atleticonál 26 %, vagyis a Tico szerintük jobban el van adósodva.
Bayernnél ugyanez a mutato 0 százalék, ahogy a Citynél, Psg- nél is, Liverpoolnál 2%.
Tottenhamnél ez 39%.
MU 16%.
Arsenal 7%.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kösz, de én a magam részéről elengedtem a témát. Perez(ék) jól vezeti(k) a klubot, nem nőnek az adóssághegyek, ki tudják fizetni a játékosok bérét, s az öreg nem megy le kutyába senkinek és semminek. Egy kőkemény és vérprofi üzletember.ANDS írta:
Na, a forbes.com oldalon találtam egy értékelést.**
Továbbra is úgy gondolom, hogy csak idő kérdése, hány napon belül költözik Bappe, ha mozdítható, Perez hozni fogja. A PSG szerintem csak izmozni próbál azzal, hogy visszadobtak érte 160 milliót, nem a Real a hülye a történetben.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Lanx
Az éves profit persze minél több annál jobb, de nem azt jelenti hogy nincs pénz. Meg kell nézni a pézeszközöket. Tudni kellene milyen adósságok járnak le a következő 1 évben, meg egyébként voltak kiadás csökkentések is bértömeg is szabadult fel a távozókkal. Nyilván lenne banki kölcsön a dologba dehát így működnek a vállakozások. Számol a havi bevételekkel és kiadásokkal (igen van benne becslés is pl ha jönnek a sztárok a bevételek is nőhetnek) és tudni fogják mi fér bele és mi nem. Azt hiszem ezt bizonyította a vezetés h ha a gazdasági részt kézben tudják tartani. Egy ilyen év után plusszban maradni az nem semmi teljesítmény!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tehetseges srac jo adottsagokkal, de ha mar 18 evesen igy gondolkozik, akkor a szemelyisege vet fel kerdeseket.gaborz1 írta: Az mennyire tűnik validnak, hogy elhoznánk a Barcábol Ilaix Moribát? Pár napja még a Lipcse is vitte volna.
barki jol jarna vele apropenzert, mint focista, akar ti is, de vannak ketsegeim az osszkepet illetoen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy Perez a "megnemtámadási" miatt elvetette az ötletet.gaborz1 írta: Az mennyire tűnik validnak, hogy elhoznánk a Barcábol Ilaix Moribát? Pár napja még a Lipcse is vitte volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Az mennyire tűnik validnak, hogy elhoznánk a Barcábol Ilaix Moribát? Pár napja még a Lipcse is vitte volna.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Na, nekem a 122 milliós egyenleg nem volt meg, most már látom itt van a jelentés vége felé, azt hittem max a fele ha van..ANDS írta: Olvasd végig a honlapon a financial reportot.
Cash 2021. Juni 30- án 122 millió euró.
Eredmény: 874 ezer euró.
Debt: lecsökkent 240 millió euróról 46 millió euróra.(adósság)
Az eladósodottsági mutató lecsökkent 0,3- ra ( vagy 0,1- re).
Nem tudom biztosan, hogy jól értelmeztem - e a számokat, de
azt olvasom ki ebből, hogy a bevételek csökkentek, de ugyanakkor a kiadásokat, költségeket is kézben tarják,
Legalábbis papíron a mutatók jók.
Mindegy, akkor sincs 200 Bappe-ra helyből, valami idő nyilván kell, amíg összeszedi a klub, mert a PSG tuti egyben akarja majd. Meg az a 35m "továbbadási díj" a Monaconak is rájön még.. Gondolom ők sem mennének bele, hogy csak sokára kapják meg..
Egyébként szerintem a mi vezetőségünk csinálta okosan, ha nincs bevétel, szorítani kell a nadrágszíjon, nem lehet bedobni a lovak közé a gyeplőt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem ez rövidtávon is nagyon jó.ANDS írta:A Barca adóssága állítólag 1,2 billion euró, amiből rövid lejáratú 730 millió euró. Az eladósodottsági mutatójukat nem találtam meg.ANDS írta:
Olvasd végig a honlapon a financial reportot.
Cash 2021. Juni 30- án 122 millió euró.
Eredmény: 874 ezer euró.
Debt: lecsökkent 240 millió euróról 46 millió euróra.(adósság)
Az eladósodottsági mutató lecsökkent 0,3- ra ( vagy 0,1- re).
Nem tudom biztosan, hogy jól értelmeztem - e a számokat, de
azt olvasom ki ebből, hogy a bevételek csökkentek, de ugyanakkor a kiadásokat, költségeket is kézben tarják,
Legalábbis papíron a mutatók jók.
A honlapjukon a 2020- as jelentés van csak fent, az nekem kuszább, mint a Real Madridé.
Könyvvizsgálójuk az Ernst and Young, akik szerint akkor még minden rendben volt...
Nem tudom, ki mit hova könyvel.
Madridban épül egy stadion, ennek az értéke gondolom a beruházások között szerepel, így nincs hatással a pénzügyi eredményre, addig, amíg nem kezdik el törleszteni. A mérleget nem rontja, mert az egyik oldalon, mint ingatlan szerepel, a másik oldalon meg ennek a pénzügyi forrása, amiből finanszírozzák. Az eredményre van hatása, de a bekerülési költségét kb. 20 évre osztják el, ami azt jelenti, hogy a stadion értékének 1-2%- a lesz az éves amortizáció- ez lesz hatással a klub eredményére. Ez ha a stadion 600 millió, akkor 6-12 millió euró költség évente. Költség az amortizáció, és nem pénzkiadás.
Pénzkiadás a stadion árának a törlesztése lesz, amikor majd elkezdik fizetgetni. Nemcsak a kamatot, hanem a törlesztő részletet is.
Baromi nehéz átlátni kívülről ezeket a pénzügyeket. A barcanál az lehet a gond, hogy már évek óta össze- vissza könyvelnek mindent mindenhova, hogy eldugják a “büdös “ tételeket.
De az 1200 millió a 46- al szemben nekem azt mutatja, hogy Madridban a pénzügyi vezetés erős kézzel fogja az elnök tökét, és nem engedi ki a gyeplőt. Ez hosszú távon nagyon jó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az MBappe bizniszre már rég megvan a pénz. Nem azért nem költünk senkire, mert nincs, azért nem költünk, mert van 1-2 olyan igazolás amibe beletesszük a pénzt másra viszont azt nem áldozzuk be. Ezt jó előre kimatekozták már Madridban, igazolási díj, ügynök, fizetés stb.. Jövőre meg felszabadul úgy is fizetés terén egy jobb összeg.
- raul 4 ever
Utolsó 2 szezonunkban összesen 1 millió € volt a klub profitja kb. nem? ((honlapon ez volt) --> míg mások bőven veszteséget termeltek, mi (épp) kijöttünk nullszaldóra, ami elnézve a világot, megsüvegelendő..) Persze az egyenlegünk nem tudom mennyi, de gondolom nem állnak rajta sorban a súlyos 100 milliók..Realista24 írta:Mi az hogy egy forintunk nincs? Olvasod a híreket vagy csak öntöd magadból a hülyeségeket, mint réj fénykorában. Figyelem egy ideje.raul 4 ever írta:
Mivel 1 forintunk sincs, a kölcsönt gondolom még le kell papírozni vmi bankkal...
Calma, Perezknows..
Csak így értettem, hogy ha ki akarunk adni 180-200 milliót egy játékosért, az nem szimpla ügy.. Nem úgy értettem, hogy a Real egy gazdasági f*shalom, tudom, hogy nem az.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Persze, de ahhoz teljesítmény is kell, hogy párosuljon, nem általános igazság.Muszi05 írta:
No Offense, DE Zidane, Beckham, Figo, Fenomeno Ronaldo... Ott is megvolt a marketing érték!
És ha igaz is azért a 160 és 220 között azért van különbség, még ilyen szinten is.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Muszi05
No Offense, DE Zidane, Beckham, Figo, Fenomeno Ronaldo... Ott is megvolt a marketing érték!babaking írta:Lásd Kaka, Hazard, JovicGaborone1 írta: Perez : a legdrágább játékosok a legolcsóbbak.
Akkor most mit szarakszunk, hogy 160/180/220M€?!
Mbappenak elég jó a marketing értéke ha jól gondolom…
Ez eddig CR-re volt igaz, meg Bale-re.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az hogy egy forintunk nincs? Olvasod a híreket vagy csak öntöd magadból a hülyeségeket, mint réj fénykorában. Figyelem egy ideje.raul 4 ever írta:Mivel 1 forintunk sincs, a kölcsönt gondolom még le kell papírozni vmi bankkal...Gaborone1 írta: Perez : a legdrágább játékosok a legolcsóbbak.
Calma, Perezknows..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Remelem CR nem megy Parizsba. Penzre nincs szuksege, bl-t nyerni meg mashol is ugyanannyi eselye van. A Ramos-Messi paros egy csapatban is nehezen csuszott le, de ha CR is odamegy, azt mar nem venne be a gyomrom…
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A mondás meg Zidane miatt született.babaking írta:Lásd Kaka, Hazard, JovicGaborone1 írta: Perez : a legdrágább játékosok a legolcsóbbak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lásd Kaka, Hazard, JovicGaborone1 írta: Perez : a legdrágább játékosok a legolcsóbbak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- h3x0r
Nyilván nem kérdés hol lesz szabad hely, ha CR meg megy Párizsba.Pad'em írta: If Mbappé were to go to Real Madrid, Hazard and or Asensio could arrive in the Serie A. It would be a question of understanding which Italian clubs could afford them. @DiMarzio via @NonSoloJuve
- raul 4 ever
Mivel 1 forintunk sincs, a kölcsönt gondolom még le kell papírozni vmi bankkal...Gaborone1 írta: Perez : a legdrágább játékosok a legolcsóbbak.
Calma, Perezknows..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Perez : a legdrágább játékosok a legolcsóbbak.