Anthony írta:
raul 4 ever írta:
Mindegy, akkor sincs 200 Bappe-ra helyből, valami idő nyilván kell, amíg összeszedi a klub, mert a PSG tuti egyben akarja majd. Meg az a 35m "továbbadási díj" a Monaconak is rájön még.. Gondolom ők sem mennének bele, hogy csak sokára kapják meg..
Senki sem fizeti ki egyből, miket beszélsz?
Nincs továbbadási díj sem, ha a Real pl. fizet 200-at a PSG-nek ők kell adjanak abból a Monaconak mondjuk 35-öt, nem kell még 35-öt rádobni..
Illetve ha a psg 200-at akar, akkor 235-ért fogja odaadni. Ez egy olyan rész, ami tovább drágítja az átigazolást.
Szerinted am. a psg bele fog menni részletfizetés, meg hasonló nyalánkságokba? Épp a legjobb játékosukat készüljük leigazolni. Szerintem irtó dühösek MBappéra, mert menni akar és a Realra, mert oda akar menni..
A helyükben én (kicsinyességből és dühből) csakis akkor engedném el, ha a másik fél egyben csenget.
Szerintem mindenkinek 200 a vérnyomása ott jelenleg:
-felépítették a csilli-villi projektjüket Messivel, Ramossal, Neymarral stb.-vel
-erre a "kis Teknőc" inkább menne.
-és közben a harmadik lehetőség, meg hogy jövőre ingyen mehet bárhova..
Ez olyan szintű arconrúgás szerintem nekik, hogy elképesztő. Muszáj valamit kifele is virítani, hogy ne tűnjenek full vaknak. Nem viccből tolják fel az árát az egekbe..
De persze lehet túlgondolom..