Figyelj, ez mar nagyon reg volt. Azota annyi BL-t nyertunk mint mas top csapat egesz tortenelme soran.Faust írta: Gyerekek, en konkretan nem is emlekszem hogy itt jatszott.
Real Madrid játékosok a múltban
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Real Madrid játékosok a múltban
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Én emlékszem rá, sajnos.
Real, City, Juve. Ezeknek a csapatoknak a közelébe se lett volna szabad kerülnie, de ő mindegyikben játszott(játszik) és relatíve sokat.
Brazil szélső védőként zavarja a labda, ez már egy anomália ugye, mint ahogy az egész ember karrierje.
De az atma elleni második döntőben tényleg nagyot mentett, arra a mai napig emlékszem.
Már csak azért megérte leigazolni.
Real, City, Juve. Ezeknek a csapatoknak a közelébe se lett volna szabad kerülnie, de ő mindegyikben játszott(játszik) és relatíve sokat.
Brazil szélső védőként zavarja a labda, ez már egy anomália ugye, mint ahogy az egész ember karrierje.
De az atma elleni második döntőben tényleg nagyot mentett, arra a mai napig emlékszem.
Már csak azért megérte leigazolni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hát előbb jut eszembe Balboa, mint Danilo.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Gyerekek, en konkretan nem is emlekszem hogy itt jatszott.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ikelemen5 írta: Hé! Ott mentett egy Griezmann ziccernél, akkor ott megbocsátottam neki mindent.
Jó, ok, persze. Nem az a meccs volt a pályafutása mélypontja. De mindig az az érzés fogott el, amikor játszott, hogy: csak ezt éljük túl valahogy..
Nem bántom, mert már minek, arra ott a videó... De sose csíptem igazán.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Konkrétan az BL-t ért nekünk.ikelemen5 írta:Hé! Ott mentett egy Griezmann ziccernél, akkor ott megbocsátottam neki mindent.raul 4 ever írta:
Amikor nem tudtam eldönteni, h Dani azért sírt az atma ellen, mert megsérült, vagymert LordDanilo jött helyette, s a csapatot sajnálta..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hé! Ott mentett egy Griezmann ziccernél, akkor ott megbocsátottam neki mindent.raul 4 ever írta:Amikor nem tudtam eldönteni, h Dani azért sírt az atma ellen, mert megsérült, vagymert LordDanilo jött helyette, s a csapatot sajnálta..El Sie7e írta: boldog névnapot a legendának
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amikor nem tudtam eldönteni, h Dani azért sírt az atma ellen, mert megsérült, vagymert LordDanilo jött helyette, s a csapatot sajnálta..El Sie7e írta: boldog névnapot a legendának
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/Benzema/status/1430 ... 96233?s=20Swineherd írta:Mára rendkívüli módon megszerettem Benzemát, de azért ez túlzás.poronty írta: Szerintem, ha a mai vérprofi, eszméletlen konzisztens, alfahím Benzemát beoltanánk a fiatal lyoni verzióba, aki gyors volt, robbanékony, kurva jól 1v1-ezett, és mozgásra is olyan volt picit, mint Ronaldo, akkor talán kapnánk a prime R9-hez közeli csatárt.
R9 olyan gyorsan cselezett és olyan robbanékony és olyan gyors volt 30 méteren, amit mástól még nem láttam.
Benzema valamelyest persze hasonlítható Ronaldóhoz, a példaképéhez, de ugyanakkor Zidane-hoz is. Más karakterű játékos Karim.
Csináltam már olyat, hogy Ronaldinho videókat felgyorsítottam kétszeresre; na az olyasmi volt, amit a prime Ronaldo tudott. Lassabban látványosabb, Ronaldo sebességével meg goat tempó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
Mára rendkívüli módon megszerettem Benzemát, de azért ez túlzás.poronty írta: Szerintem, ha a mai vérprofi, eszméletlen konzisztens, alfahím Benzemát beoltanánk a fiatal lyoni verzióba, aki gyors volt, robbanékony, kurva jól 1v1-ezett, és mozgásra is olyan volt picit, mint Ronaldo, akkor talán kapnánk a prime R9-hez közeli csatárt.
R9 olyan gyorsan cselezett és olyan robbanékony és olyan gyors volt 30 méteren, amit mástól még nem láttam.
Benzema valamelyest persze hasonlítható Ronaldóhoz, a példaképéhez, de ugyanakkor Zidane-hoz is. Más karakterű játékos Karim.
Csináltam már olyat, hogy Ronaldinho videókat felgyorsítottam kétszeresre; na az olyasmi volt, amit a prime Ronaldo tudott. Lassabban látványosabb, Ronaldo sebességével meg goat tempó.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Szerintem, ha a mai vérprofi, eszméletlen konzisztens, alfahím Benzemát beoltanánk a fiatal lyoni verzióba, aki gyors volt, robbanékony, kurva jól 1v1-ezett, és mozgásra is olyan volt picit, mint Ronaldo, akkor talán kapnánk a prime R9-hez közeli csatárt.
Laudrup meg kurva nagy zseni és az egyetlen középpályás, aki ZZ-hez mérhető. Szaros youtube-ról lekerült a kb 2 órás pass compilation vidi, amit állandóan nézegettem.
Laudrup meg kurva nagy zseni és az egyetlen középpályás, aki ZZ-hez mérhető. Szaros youtube-ról lekerült a kb 2 órás pass compilation vidi, amit állandóan nézegettem.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Swineherd
Adrianót a pre-injury Ronaldóhoz hasonlítani oktalanság, de ahhoz bárkit.
Olyan volt != olyan jo volt. Stilusra, mozgasra rendkivul hasonlitott R9-re. Azt mar csak zarojelesen teszem hozza, hogy leirhattad volna a "velemenyed" ugy is mint Tjacks, de muszaj volt a pokhendi stilus.ferni írta:ne kezdjük a hülyeségeket plsgéza írta:pedig o tenyleg olyan volt mint R9.
Akiket lattam csatarokat, azok kozul tehetsegben, adottsagban Adriano volt legkozelebb R9-hez, egy parhuzamos univerzumban azt sem tartom elkepzelhetetlennek, hogy fel is ert melle.
- raul 4 ever
Pont ezaz, h mitől mondod: alulértékelt..dzsi91 írta:Mondjuk Adriano pont ilyen volt bár a saját faszságai miatt került oda ahova.raul 4 ever írta:
Szerintem lehetetlen egy emberre azt mondani, hogy hát igen, ugyanolyan jó volt, mint R9, de pont nem adta ki neki..
Egyébként Müller is alulértékelt. Rossz nézni a csávót de oroszlánrészt vállalt minden bayern és német sikerben.
Technika: pipa
Erő: pipa
Mentál:
De sztem Adriano nem alulértékelt, vagyis aki azt mondja, nem volt jó (ügyes) focista, az hülye. Akinél Seedorf nem egy jó focista, az is az.
De R9 egy egész játékos volt, Adriano meg nem.
Az meg aztán pláne, aki nem rakja Benzemát a legfelső polcra.
Volt Cr7, hatalmas alázattal aládolgozott (de aki nem közel ugyanolyan jó, mint Cr, az dolgozni se tud vele), nincs Cr, viszi a csapatot. Adaptalódik: ha kell mozgat, ha kell viszi a csapatot. Ugyanolyan kecske, csak nem olyan látványosan, ill. aki nem vak, tudja
De sztem pl Varane is ez sokaknál, nem hibátlan, csak kevesen tudják, valóban mekkora ász
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csatlakozom, brutál fizikum, technikás játékos, de R9 külön kategória.ferni írta:ne kezdjük a hülyeségeket plsgéza írta:pedig o tenyleg olyan volt mint R9.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ferni írta:ne kezdjük a hülyeségeket plsgéza írta:pedig o tenyleg olyan volt mint R9.
Annyira nem baromsag.
De nekem inkabb egy R9 es CR baszo valtozata volt.
Eros gyors technikas. Eletveszely volt a faszi.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
ne kezdjük a hülyeségeket plsgéza írta:pedig o tenyleg olyan volt mint R9.
Adriano mekkora spiler volt, imadtam. Sajnos elhunyt az apukaja, es teljesen taccsa tette ez fejben, pedig o tenyleg olyan volt mint R9.