Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

RealMadridFanatic

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 27., péntek 8:47

Összességében nem mentem utána hogyan alakultak az átigazolási díjak a korábbi évekhez képest, de a lenti listán ingyen igazolások, olajcsapatok, a MU és mi vagyunk. Előbbit nem tudom honnan van ennyi dellája, amikor évek óta semmit nem érnek el (jól felépített brand, az tény), mi meg nem vettünk senkit 2 szezon óta, hogy most tudjunk. Annyira nem lőtt mellé Perez szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 8:14

Cristiano Ronaldo also informed his Juventus teammates that he wants to leave. Jorge Mendes will be in direct contact with Man City today to discuss Ronaldo’s salary - it won’t be €31m net per season as current one. [FabrizioRomano]

Florentino Perez in April: "In general, there will not be big transfers this summer."

Messi - PSG
Grealish - Man City
Ramos - PSG
Varane - Man Utd
Lukaku - Chelsea
Hakimi - PSG
Sancho - Man Utd
Ronaldo - Man City
Mbappe - Real Madrid

:lol: :lol: :lol:
Nem tudom volt e ilyen beteg nyár valaha. Max a 09-es, akkor Perez egyedül hozott egy ilyen sort :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 27., péntek 5:08

flori írta: BREAKING: A conference call is underway between Jorge Mendes and #ManCity. There's ‘total agreement’ between CR7 and #MCFC

Ezt tényleg nem hiszem el. :lol:
Még Zidane leülhetne a barsza kispadjára vagy hozzánk jöhetne Csávi. Kicsit mar olyan ez a mai fotball mint a megboldogult barátok közt volt, mindenki mindenkivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 27., péntek 0:54

Szegény Fergie :(
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 27., péntek 0:01

BREAKING: A conference call is underway between Jorge Mendes and #ManCity. There's ‘total agreement’ between CR7 and #MCFC

Ezt tényleg nem hiszem el. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:55

flori írta: Mi ez a City CR frigy? :lol: Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.

Elvileg felhivtak a MU-t is. Nem kértek belőle.

Ennyire nyerni akar a pali valamit meg.
Jol elbaszta hogy eligazolt tolunk maradjunk annyiban.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:49

flori írta: Mi ez a City CR frigy? :lol: Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.
Endgame… bl döntő sajtótájékoztató gvardiola szerint Céronaldo a legjobb Ramos szerint Messi majd eltöri céronaldo kezét gvardiola meg kinyomja messi szemét.

De nekünk mindegy mert megvan bappé. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:42

Mi ez a City CR frigy? :lol: Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2021. augusztus 26., csütörtök 21:51

Azért Guardiolanak is szar lenni, nem jött össze Gané jól van srácok akkor hozzuk Cr-t, miután kibasztam 100 millát egy Grealishre. Jöhetne valami méggazdagabb aki leszopatja az olajosokat, mert ugye mindig van valaki akinek nagyobb a ....a

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 21:38

___Samy___ írta: Honnan jonnek most ennyire erosen ezek a City hirek? Nem a multkor mondta azt burkoltan, hogy marad es ne boronaljak ot ossze mindenkivel?
Egy szóval nem mondta, hogy marad, csak, hogy mindenki a nevével él vissza, hogy híreket gyártson.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 26., csütörtök 21:35

___Samy___ írta: Honnan jonnek most ennyire erosen ezek a City hirek? Nem a multkor mondta azt burkoltan, hogy marad es ne boronaljak ot ossze mindenkivel?
Az inkabb a real madridos hireknek szolt. Illetve, hogy lefog lepni.;D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. augusztus 26., csütörtök 21:25

Honnan jonnek most ennyire erosen ezek a City hirek? Nem a multkor mondta azt burkoltan, hogy marad es ne boronaljak ot ossze mindenkivel?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kiskrüt
Kedvenc játékosaid: Zidane, Robi Carlos, Szatke

HozzászólásSzerző: Kiskrüt » 2021. augusztus 26., csütörtök 19:09

Realista24 írta:
Pad'em írta: Nem lesz szép húzás a részéről. Megértem a MU-sokat, mi lenne itt ha arról lenne szó, hogy a Barcába megy? :lol:

Juvéban még úgy ahogy tudtam szurkolni neki, bár nem nagyon érdekelt igazából hogy teljesít, de Pep alatt Manchesterben aztán nehéz lesz. Ramos és Cé is olajéknál :(
Összejöhet a CR vs Messi, ha tényleg igaz, hogy Cé odamegy a Citybe.
"Messi and Ronaldo going from playing el classico to oil classico" :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 18:52

Pad'em írta: Nem lesz szép húzás a részéről. Megértem a MU-sokat, mi lenne itt ha arról lenne szó, hogy a Barcába megy? :lol:

Juvéban még úgy ahogy tudtam szurkolni neki, bár nem nagyon érdekelt igazából hogy teljesít, de Pep alatt Manchesterben aztán nehéz lesz. Ramos és Cé is olajéknál :(
Összejöhet a CR vs Messi, ha tényleg igaz, hogy Cé odamegy a Citybe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 18:34

Nem lesz szép húzás a részéről. Megértem a MU-sokat, mi lenne itt ha arról lenne szó, hogy a Barcába megy? :lol:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 26., csütörtök 18:32

Caraway írta: Azert en igen csalodott lennek ha Ronaldo tenyleg lelepne a Citybe. Fergusont a masodik apjakent kezelte, ne csinalja mar ezt. :(
kupákért akar harcolni, nem poshadni az olasz ligában,

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. augusztus 26., csütörtök 18:06

Manchester City footballer Benjamin Mendy, 27, has been charged with four counts of rape and one count of sexual assault against three complainants aged over 16 between October 2020 and August 2021, Cheshire Constabulary said.
Kép

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 26., csütörtök 17:33

Caraway írta: Azert en igen csalodott lennek ha Ronaldo tenyleg lelepne a Citybe. Fergusont a masodik apjakent kezelte, ne csinalja mar ezt. :(
Hát haver, pedig úgy néz ki, hogy készítsd fel magad erre, mert sztem itt a hétvégén röpködni fognak az hivatalos bejelentések. :lol:

Kerlonnak meg igaza van.
Arról nem is beszélve h a pletykák szerint fele fizuval is elégedett lesz majd.
Meglehetősen szánalmasra kerekedik ki így a Juvés kaland, 100 rúgott gól ide vagy oda.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 26., csütörtök 17:16

wZoLee7 írta:
Kerlon írta:

Pedig de. Jó ideje nem számít neki igazán más, mint saját maga és nem véletlenül távozott tőlünk a hátsó ajtón. Nem tetszett neki, hogy nem diktálhat és elment duzzogva a Juveba, aztán elege is lett abból a közegből két év után, most meg menekülne.
szinte pont ezt mondtam most egy havernak, CR csalódás, elment tőlünk most meg rájött, hogy mekkora hiba volt és mind1 hová csak top csapatba akar kerülni
Süt le az egészről. A múltkor Ancelotti üzenet után is jött egy duzzogós bezzeg én se akarok válasz, a barátnője szánalmas nevetése... Mindig is mondtam, hogy ő nem fog tudni beletörődni méltóan, hogy kiöregszik és már nem a legjobb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 26., csütörtök 17:13

Kerlon írta:
Pedig de. Jó ideje nem számít neki igazán más, mint saját maga és nem véletlenül távozott tőlünk a hátsó ajtón. Nem tetszett neki, hogy nem diktálhat és elment duzzogva a Juveba, aztán elege is lett abból a közegből két év után, most meg menekülne.
szinte pont ezt mondtam most egy havernak, CR csalódás, elment tőlünk most meg rájött, hogy mekkora hiba volt és mind1 hová csak top csapatba akar kerülni

Vissza: