Premier League
- RealMadridFanatic
Re: Premier League
Összességében nem mentem utána hogyan alakultak az átigazolási díjak a korábbi évekhez képest, de a lenti listán ingyen igazolások, olajcsapatok, a MU és mi vagyunk. Előbbit nem tudom honnan van ennyi dellája, amikor évek óta semmit nem érnek el (jól felépített brand, az tény), mi meg nem vettünk senkit 2 szezon óta, hogy most tudjunk. Annyira nem lőtt mellé Perez szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cristiano Ronaldo also informed his Juventus teammates that he wants to leave. Jorge Mendes will be in direct contact with Man City today to discuss Ronaldo’s salary - it won’t be €31m net per season as current one. [FabrizioRomano]
Florentino Perez in April: "In general, there will not be big transfers this summer."
Messi - PSG
Grealish - Man City
Ramos - PSG
Varane - Man Utd
Lukaku - Chelsea
Hakimi - PSG
Sancho - Man Utd
Ronaldo - Man City
Mbappe - Real Madrid
Nem tudom volt e ilyen beteg nyár valaha. Max a 09-es, akkor Perez egyedül hozott egy ilyen sort
Florentino Perez in April: "In general, there will not be big transfers this summer."
Messi - PSG
Grealish - Man City
Ramos - PSG
Varane - Man Utd
Lukaku - Chelsea
Hakimi - PSG
Sancho - Man Utd
Ronaldo - Man City
Mbappe - Real Madrid
Nem tudom volt e ilyen beteg nyár valaha. Max a 09-es, akkor Perez egyedül hozott egy ilyen sort
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Még Zidane leülhetne a barsza kispadjára vagy hozzánk jöhetne Csávi. Kicsit mar olyan ez a mai fotball mint a megboldogult barátok közt volt, mindenki mindenkivel.flori írta: BREAKING: A conference call is underway between Jorge Mendes and #ManCity. There's ‘total agreement’ between CR7 and #MCFC
Ezt tényleg nem hiszem el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szegény Fergie
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- flori
BREAKING: A conference call is underway between Jorge Mendes and #ManCity. There's ‘total agreement’ between CR7 and #MCFC
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
flori írta: Mi ez a City CR frigy? Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.
Elvileg felhivtak a MU-t is. Nem kértek belőle.
Ennyire nyerni akar a pali valamit meg.
Jol elbaszta hogy eligazolt tolunk maradjunk annyiban.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Endgame… bl döntő sajtótájékoztató gvardiola szerint Céronaldo a legjobb Ramos szerint Messi majd eltöri céronaldo kezét gvardiola meg kinyomja messi szemét.flori írta: Mi ez a City CR frigy? Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.
De nekünk mindegy mert megvan bappé.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Mi ez a City CR frigy? Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azért Guardiolanak is szar lenni, nem jött össze Gané jól van srácok akkor hozzuk Cr-t, miután kibasztam 100 millát egy Grealishre. Jöhetne valami méggazdagabb aki leszopatja az olajosokat, mert ugye mindig van valaki akinek nagyobb a ....a
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy szóval nem mondta, hogy marad, csak, hogy mindenki a nevével él vissza, hogy híreket gyártson.___Samy___ írta: Honnan jonnek most ennyire erosen ezek a City hirek? Nem a multkor mondta azt burkoltan, hogy marad es ne boronaljak ot ossze mindenkivel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az inkabb a real madridos hireknek szolt. Illetve, hogy lefog lepni.;D___Samy___ írta: Honnan jonnek most ennyire erosen ezek a City hirek? Nem a multkor mondta azt burkoltan, hogy marad es ne boronaljak ot ossze mindenkivel?
- ___Samy___
Honnan jonnek most ennyire erosen ezek a City hirek? Nem a multkor mondta azt burkoltan, hogy marad es ne boronaljak ot ossze mindenkivel?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Robi Carlos, Szatke
"Messi and Ronaldo going from playing el classico to oil classico"Realista24 írta:Összejöhet a CR vs Messi, ha tényleg igaz, hogy Cé odamegy a Citybe.Pad'em írta: Nem lesz szép húzás a részéről. Megértem a MU-sokat, mi lenne itt ha arról lenne szó, hogy a Barcába megy?
Juvéban még úgy ahogy tudtam szurkolni neki, bár nem nagyon érdekelt igazából hogy teljesít, de Pep alatt Manchesterben aztán nehéz lesz. Ramos és Cé is olajéknál
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Összejöhet a CR vs Messi, ha tényleg igaz, hogy Cé odamegy a Citybe.Pad'em írta: Nem lesz szép húzás a részéről. Megértem a MU-sokat, mi lenne itt ha arról lenne szó, hogy a Barcába megy?
Juvéban még úgy ahogy tudtam szurkolni neki, bár nem nagyon érdekelt igazából hogy teljesít, de Pep alatt Manchesterben aztán nehéz lesz. Ramos és Cé is olajéknál
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nem lesz szép húzás a részéről. Megértem a MU-sokat, mi lenne itt ha arról lenne szó, hogy a Barcába megy?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kupákért akar harcolni, nem poshadni az olasz ligában,Caraway írta: Azert en igen csalodott lennek ha Ronaldo tenyleg lelepne a Citybe. Fergusont a masodik apjakent kezelte, ne csinalja mar ezt.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Manchester City footballer Benjamin Mendy, 27, has been charged with four counts of rape and one count of sexual assault against three complainants aged over 16 between October 2020 and August 2021, Cheshire Constabulary said.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát haver, pedig úgy néz ki, hogy készítsd fel magad erre, mert sztem itt a hétvégén röpködni fognak az hivatalos bejelentések.Caraway írta: Azert en igen csalodott lennek ha Ronaldo tenyleg lelepne a Citybe. Fergusont a masodik apjakent kezelte, ne csinalja mar ezt.
Kerlonnak meg igaza van.
Arról nem is beszélve h a pletykák szerint fele fizuval is elégedett lesz majd.
Meglehetősen szánalmasra kerekedik ki így a Juvés kaland, 100 rúgott gól ide vagy oda.
Süt le az egészről. A múltkor Ancelotti üzenet után is jött egy duzzogós bezzeg én se akarok válasz, a barátnője szánalmas nevetése... Mindig is mondtam, hogy ő nem fog tudni beletörődni méltóan, hogy kiöregszik és már nem a legjobb.wZoLee7 írta:szinte pont ezt mondtam most egy havernak, CR csalódás, elment tőlünk most meg rájött, hogy mekkora hiba volt és mind1 hová csak top csapatba akar kerülniKerlon írta:
Pedig de. Jó ideje nem számít neki igazán más, mint saját maga és nem véletlenül távozott tőlünk a hátsó ajtón. Nem tetszett neki, hogy nem diktálhat és elment duzzogva a Juveba, aztán elege is lett abból a közegből két év után, most meg menekülne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szinte pont ezt mondtam most egy havernak, CR csalódás, elment tőlünk most meg rájött, hogy mekkora hiba volt és mind1 hová csak top csapatba akar kerülniKerlon írta:Pedig de. Jó ideje nem számít neki igazán más, mint saját maga és nem véletlenül távozott tőlünk a hátsó ajtón. Nem tetszett neki, hogy nem diktálhat és elment duzzogva a Juveba, aztán elege is lett abból a közegből két év után, most meg menekülne.Caraway írta: Azert en igen csalodott lennek ha Ronaldo tenyleg lelepne a Citybe. Fergusont a masodik apjakent kezelte, ne csinalja mar ezt.