Kommentáld a híreket
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Hát nem tudom, szerintem Haalandhoz az lenne a kulcs, hogy a Bayern beleszeressen Wernerbe. Még ha nem is annyira penge, akkor is a német válogatott csatára, az meg már kezdésnek nem rossz a bajoroknál.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Támogatom!Realista24 írta:Gergővel azért valahogy elintézem, hogy amikor Mbappé kommetet írnál, ne engedje elküldeni. Topicjába, ha lesz, bele sem nézhetsz.Remy írta:
Aztán futhatunk még egy védőért is, mert épp most nyírtam ki Alaba karrierjét azzal, hogy jegyet vettem az Ausztria - Skócia meccsre.
Amúgy én inkább Haaland-párti vagyok, de még inkább M'Bappé-Haaland duo párti, és kurvára fogok örülni a franciának! Jövőre meg jöhet a Viking!
Ilyen szempontból amúgy nekünk az lenne a legjobb, ha Párizsban újra összeállna az MSN, és CR menne cikiskedni a Citybe. Tico is gyengülne a bajnokságban is, City meg Bayern pedig nem repülne rá Erlingre, csak a MU-val kéne versenyezni érte.
- Süti
Nem értem miért kell ehhez Mbappé, szerintem már a hétvégi Levantés tweetjével vesztett meccs véglegest ért.Csabi írta: kibannoljuk. nem kell a felesleges munka.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kibannoljuk. nem kell a felesleges munka.
T-shirtFlag of France Ferland Mendy is open to giving his shirt number (#23) to his good friend Mbappé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gergővel azért valahogy elintézem, hogy amikor Mbappé kommetet írnál, ne engedje elküldeni. Topicjába, ha lesz, bele sem nézhetsz.Remy írta:Aztán futhatunk még egy védőért is, mert épp most nyírtam ki Alaba karrierjét azzal, hogy jegyet vettem az Ausztria - Skócia meccsre.Csabi írta: én még mindig nem tudom elhinni, hogy az öreg elhozza nekünk bappét
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tjacks írta:Tényleg izgatott lehetsz, máskor a 10:00 órás meccs kezdésnél már alszolRealista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "Real Madrid's bid for Mbappé is accepted, the transfer closes tomorrow." @marca
Az öreg ezt is hozta nektek
True story
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Tényleg izgatott lehetsz, máskor a 10:00 órás meccs kezdésnél már alszolRealista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "Real Madrid's bid for Mbappé is accepted, the transfer closes tomorrow." @marca
Az öreg ezt is hozta nektek
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Perez előtt le a kalappal ha nyélbe üti ezt az üzletet.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Kíváncsian várom hogy Carlo hogy állítja össze a kezdőt.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Kíváncsian várom hogy Carlo hogy állítja össze a kezdőt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aztán futhatunk még egy védőért is, mert épp most nyírtam ki Alaba karrierjét azzal, hogy jegyet vettem az Ausztria - Skócia meccsre.Csabi írta: én még mindig nem tudom elhinni, hogy az öreg elhozza nekünk bappét
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappé esete is mutatja, hogy Real >>>> bármi más.Csabi írta: mondjuk arra felkészülhetünk, hogy a következő 10 évben a psg mindenkit megvesz, akit velünk szóba hoznak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja és biztos ami biztos nyissa a topikját Remy egy
“Úgyis folyamat sérült lesz amikor meg játszik felfog sülni” hsz-el.
“Úgyis folyamat sérült lesz amikor meg játszik felfog sülni” hsz-el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kapcsolat:
mondjuk arra felkészülhetünk, hogy a következő 10 évben a psg mindenkit megvesz, akit velünk szóba hoznak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért most bánom kurvára,hogy Zz lépett. Remélem ő is.
Bappé nagy fogás örülök neki nagyon.
Maga a transzfert 2 szempontból lehet nézni.Egyrészt nyilván szerződés lejárta előtt veszünk meg valakit 180 millióért ez papíron nem néz ki jól, viszont pszihológiailag kurva nagy fakk mutatás ezeknek az araboknak,hogy akármilyen csilivili csapatot építenek még mindig mi vagyunk a nagykutya és nekik csak a mi elhasznált és levedlett legendáink juthatnak.
Nekem annyi gondom azért van,hogy kindkét tinisztár elég tudatosnak néz ki fejben és nem vagyok benne biztos,hogy halaand nem megy majd el inkább máshova egyedüli sztárnak de ezt majd jövőre meglátjuk.
Ami a klubot illeti ezzel előrébb vagyunk támadásban. Sok gólt várok ettől a támadósortól viszont beáldoztuk érte a védelmünket a kp meg már elég lelakott, 2-3 hónapot tudnak prime szinten hozni de egy teljes szezont szerintem nem.
Bl esélyesek nem vagyunk, okozhatunk meglepetést de kell bappé köré építkezni bőven.Spanyolban eddig is ezután is mehetünk mindenért.
Brandben nagyot erősödünk,teltházas meccseink lesznek ha a covid engedi.
Ja és bappé nem Cr.
Bappé nagy fogás örülök neki nagyon.
Maga a transzfert 2 szempontból lehet nézni.Egyrészt nyilván szerződés lejárta előtt veszünk meg valakit 180 millióért ez papíron nem néz ki jól, viszont pszihológiailag kurva nagy fakk mutatás ezeknek az araboknak,hogy akármilyen csilivili csapatot építenek még mindig mi vagyunk a nagykutya és nekik csak a mi elhasznált és levedlett legendáink juthatnak.
Nekem annyi gondom azért van,hogy kindkét tinisztár elég tudatosnak néz ki fejben és nem vagyok benne biztos,hogy halaand nem megy majd el inkább máshova egyedüli sztárnak de ezt majd jövőre meglátjuk.
Ami a klubot illeti ezzel előrébb vagyunk támadásban. Sok gólt várok ettől a támadósortól viszont beáldoztuk érte a védelmünket a kp meg már elég lelakott, 2-3 hónapot tudnak prime szinten hozni de egy teljes szezont szerintem nem.
Bl esélyesek nem vagyunk, okozhatunk meglepetést de kell bappé köré építkezni bőven.Spanyolban eddig is ezután is mehetünk mindenért.
Brandben nagyot erősödünk,teltházas meccseink lesznek ha a covid engedi.
Ja és bappé nem Cr.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Jaja, meglesz. 99%Realista24 írta:Calma, nem kamu, csak még nem Ofi.Pad'em írta:
Nem hiszed el de én is beakartam tenni a Nasser idézetet, de utána néztem elöbb és láttam, hogy nincs máshol, úgyhogy gyanúsan kamu lesz Gondoltam, hogy te ráfutsz
Majd az officialt hozom
Perez elképesztő.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Calma, nem kamu, csak még nem Ofi.Pad'em írta:Nem hiszed el de én is beakartam tenni a Nasser idézetet, de utána néztem elöbb és láttam, hogy nincs máshol, úgyhogy gyanúsan kamu lesz Gondoltam, hogy te ráfutszRealista24 írta: Pad'em a lényeget ataludta megérdemelte volna hogy ő írja be először.
Majd az officialt hozom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nem hiszed el de én is beakartam tenni a Nasser idézetet, de utána néztem elöbb és láttam, hogy nincs máshol, úgyhogy gyanúsan kamu lesz Gondoltam, hogy te ráfutszRealista24 írta: Pad'em a lényeget ataludta megérdemelte volna hogy ő írja be először.
Majd az officialt hozom
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kapcsolat:
én még mindig nem tudom elhinni, hogy az öreg elhozza nekünk bappét
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Na ő is nagy mágus, ha már ennyire örül, akkor puhítsa meg a honfitársát, hogy az is jöjjön ide.Realista24 írta: Magnus Carlsen
Liberté, égalité, Mbappé
Mbappe meg azért nem ma lett hivatalos, mert Mbodri távozása mellett eltörpülne hír.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
| The quote coming from @marca with Nasser’s statements does NOT appear on the website. At the moment, it’s likely to be fake.
Mar vártam
Mar vártam
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema