Igazából rájuk férne.Pad'em írta: A Man U beszart, és ők is beszálltak a CR buliba. Most lesz érdekes
Rashford
Cé -Fernandes - Sancho
Azért nem lenne vicc a névsor (végre) náluk..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 27., péntek 15:12
Igazából rájuk férne.Pad'em írta: A Man U beszart, és ők is beszálltak a CR buliba. Most lesz érdekes
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 27., péntek 14:54
Ennyi. Mégis mindenki elismerte.Realista24 írta: Amúgy, Ronaldo Nazario played for:
Barcelona
Inter Milan
Real Madrid
AC Milan.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 27., péntek 14:26
Tegnap mindenki cáfolta Párizsban a CRes híreket.Pad'em írta:A PSG most sebzett vadként mindenkit is akar. De Ronaldót már a City behúzza.Anthony írta:
Az AS azt írja hogy a PSG is akarja, addig nem is válaszolnak a mi ajánlatunkra ameddig nem zsírozzák le CR-t
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 14:22
A PSG most sebzett vadként mindenkit is akar. De Ronaldót már a City behúzza.Anthony írta:Az AS azt írja hogy a PSG is akarja, addig nem is válaszolnak a mi ajánlatunkra ameddig nem zsírozzák le CR-tPad'em írta: Kb done deal közeli ez a CR - City is. Eléggé felpörgött az ablak itt a végére
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 27., péntek 14:08
Az AS azt írja hogy a PSG is akarja, addig nem is válaszolnak a mi ajánlatunkra ameddig nem zsírozzák le CR-tPad'em írta: Kb done deal közeli ez a CR - City is. Eléggé felpörgött az ablak itt a végére
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 13:26
Mert imponálni akart Pereznek, hogy megéri az árát, de utóbbi leszarta.sebydani írta: Minek ment oda eleve..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 13:19
Fogalmam $inc$.sebydani írta: Minek ment oda eleve..
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 27., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 27., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 27., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 27., péntek 9:40
Azt azert tegyuk hozza, hogy nem ugy nezett ki a tavasz, hogy ilyen lancreakcio kialakulhat. Szerintem Mbappe elmozditasahoz nagyon kellett az, hogy Messi varatlanul atmenjen a PSG-be.Pad'em írta: Cristiano Ronaldo also informed his Juventus teammates that he wants to leave. Jorge Mendes will be in direct contact with Man City today to discuss Ronaldo’s salary - it won’t be €31m net per season as current one. [FabrizioRomano]
Florentino Perez in April: "In general, there will not be big transfers this summer."
Messi - PSG
Grealish - Man City
Ramos - PSG
Varane - Man Utd
Lukaku - Chelsea
Hakimi - PSG
Sancho - Man Utd
Ronaldo - Man City
Mbappe - Real Madrid
Nem tudom volt e ilyen beteg nyár valaha. Max a 09-es, akkor Perez egyedül hozott egy ilyen sort
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 9:30
A MU a legértékesebb brand velünk együtt, a tulajdonos is jól áll, valamint az angol marketing miatt is jól kaszálnak.RealMadridFanatic írta: Összességében nem mentem utána hogyan alakultak az átigazolási díjak a korábbi évekhez képest, de a lenti listán ingyen igazolások, olajcsapatok, a MU és mi vagyunk. Előbbit nem tudom honnan van ennyi dellája, amikor évek óta semmit nem érnek el (jól felépített brand, az tény), mi meg nem vettünk senkit 2 szezon óta, hogy most tudjunk. Annyira nem lőtt mellé Perez szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem