látod mennyire hasznos az olvasás?Caraway írta: WTF. Elmegyek 2 orara konyvet olvasni, mire visszaerek az internet vilagaba, mar Ronaldo jon vissza a Unitedbe... hat ez beszaras.
Szerk.: Ahogy olvasom Ronaldo beszelt Fergusonnal, Ferdinanddal es Oleval is. Egyelore nem tudom mit gondoljak errol az egeszrol, foleg ez a Citys udvarlas utan, de ez meg tul friss. Orulok is neki de azert lehetnek hatulutojei is a kesobbiekben.
Premier League
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Premier League
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem inkább James maradna és nem mondanám, hogy akkora szar. Az EB-n tök jó volt és az első Unitedos évében is. Azóta ilyen(kivéve a válogatottban), de kintudja mi lesz belőle, még elég fiatal.impossible írta: Az a Martial fullba nyomja a ZS kategóriát, James meg még nála is rosszabbnak tűnik, nem is értem mit akarnak ezekkel.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Az a Martial fullba nyomja a ZS kategóriát, James meg még nála is rosszabbnak tűnik, nem is értem mit akarnak ezekkel.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
+Greenwood is nagy tehetség, meg van ott egy Cavani is és a Martial-James duóból az egyik biztos marad. Olenak sok lehetősége lesz
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Ce lenne elol es Rashi szelen.raul 4 ever írta:Igazából rájuk férne.Pad'em írta: A Man U beszart, és ők is beszálltak a CR buliba. Most lesz érdekes
Rashford
Cé -Fernandes - Sancho
Azért nem lenne vicc a névsor (végre) náluk..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
RomanoCaraway írta: WTF. Elmegyek 2 orara konyvet olvasni, mire visszaerek az internet vilagaba, mar Ronaldo jon vissza a Unitedbe... hat ez beszaras.
Manchester City have decided to LEAVE negotiations for Cristiano Ronaldo. He’s NOT joining Manchester City - club position has been so clear in the last minutes. #MCFC #Ronaldo
Important to clarify: personal terms have never been agreed, same for fee for Juventus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
WTF. Elmegyek 2 orara konyvet olvasni, mire visszaerek az internet vilagaba, mar Ronaldo jon vissza a Unitedbe... hat ez beszaras.
Szerk.: Ahogy olvasom Ronaldo beszelt Fergusonnal, Ferdinanddal es Oleval is. Egyelore nem tudom mit gondoljak errol az egeszrol, foleg ez a Citys udvarlas utan, de ez meg tul friss. Orulok is neki de azert lehetnek hatulutojei is a kesobbiekben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Caraway 2021. augusztus 27., péntek 16:31-kor.
- ikarus93
Kemény mi megy a twitteren pár órája united drukkerek Cé mezt akartak égetni, most meg megint legenda státusza van.
Amugy a MUval se fog BLt nyerni.
Amugy a MUval se fog BLt nyerni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem az egyéni teljesítményéről beszéltem, meg hogy mennyi gólt lőtt. Mit nyert meg?? Serie A-t ?? Azt előtte a Juve nélküle is behúzta zsinórban 7szer.Remy írta:Hát, maradjunk annyiban, hogy ez a HSZ a vicc inkább. Az ember szarta a gólokat. Egy olyan csapatban lett gólkirály, ahol jó, ha évtizedenként sikerül az valakinek. Sarri egy óriási kókler, a csapattársai nagyrészt szintén.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
Ettől még CR7 elmúlt pár éve egy vicc.
Én úgy gondolom, hogy a helyzethez mérten, bőven kihozta a maxot a Juvés kalandból. Megnyert mindent a BLt kivéve, öregen, rövid idő alatt.
Amikor meg odament nem ez volt a helyzet amit vázolsz, legalábbis egyáltalán nem így volt kommunikálva. Ez utólagos CR fanboyság ráhányni mindent a Juventusra. A Juve pont hogy erősebbnek tűnt akkor, mint most.
Én haragszom az emberre. Ez a hátsó ajtós távozása 3 éve hirtelen a semmiből egy Juventusba, amit az ő korában a sporszakmai értékeket is figyelembe véve egy irgalmatlan nagy lutri volt.
Lehet a pénzről beszélni. Persze iszonyat megszette magát, de ahogy látszik nem csak azért ment oda, hiszen akkor kitöltené a szerződését.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem inkább arra gondol ami sokunk fejében megfordult, hogy mégis minek kellett ez...mire volt jó a hiszti és a hirtelen eligazolás oda ahonnan most úgy menekülRemy írta:Hát, maradjunk annyiban, hogy ez a HSZ a vicc inkább. Az ember szarta a gólokat. Egy olyan csapatban lett gólkirály, ahol jó, ha évtizedenként sikerül az valakinek. Sarri egy óriási kókler, a csapattársai nagyrészt szintén.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
Én úgy gondolom, hogy a helyzethez mérten, bőven kihozta a maxot a Juvés kalandból. Megnyert mindent a BLt kivéve, öregen, rövid idő alatt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, maradjunk annyiban, hogy ez a HSZ a vicc inkább. Az ember szarta a gólokat. Egy olyan csapatban lett gólkirály, ahol jó, ha évtizedenként sikerül az valakinek. Sarri egy óriási kókler, a csapattársai nagyrészt szintén.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
És a Man U megtorpedózta a Cityt
Ha meglesz nekik Cé, akkor már csak egy edző kéne oda.
Ha meglesz nekik Cé, akkor már csak egy edző kéne oda.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amikor a végéről kérdezték, csak a sportingot mondta, hogy egyszer még visszamegy, vagy a MU-t is amúgy? Most nem számít persze, de szerintem nyugodtan "hazamehet", beast ő még most is, nem dönti le a saját szobrát..Toti írta: na ez lesz az igazi coming home
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
na ez lesz az igazi coming home
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Akkora vicc, hogy meg mindig o az egyik legjobb gollovo, nincs olyan klub, amelyikbe ne ferne be.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
Remelem a City csak bloff volt.
-
Azt nem kétlem.Tjacks írta:Miért lenne az? Ez a csávó 36 évesen is Beast mode-ba tolja mindennap. Legend.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
De mi ez a kapkodás ?? Mi volt ez a Juvés kitérő ???
Előbb City, majd United. Bárhova csak el ? Miért ? A fizetése brutál, máshol kevesebb lesz? Még van ambició ?? Szép az, de a legutóbbi hasonló kihíváskeresésből úgy néz ki nem az elvártak szerint jön ki.
Mintha nem tudná méltósággal kezelni, hogy az idő múlik, és minden véget ér előbb utóbb.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Miért lenne az? Ez a csávó 36 évesen is Beast mode-ba tolja mindennap. Legend.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
Azert ne vegyuk el tole hogy az olasz ligaban ugyanugy fosta a golokat.
BL szinten igen, a juve nem nem tudott felerni hozza de az sem rajta mult. Pl az atletico elleni mesterharmas.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
Az komoly ManUnited lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Már várom amikor Peptől megkérdezik hogy ki a jobb játékos, Messi vagy CR, abból jól nem jöhet ki
Btw szerintem pont illik a City játékába. Aztán jöhet a United!
Btw szerintem pont illik a City játékába. Aztán jöhet a United!