Ha jól emlékszem azt nyilatkozta, hogy a Sportingba szeretne még karrierje vége előtt játszani.ikarus93 írta: Cé last dance-e. Sztem onnan fog visszavonulni.
Btw a marketing szempontból szerintem el kéne mennie még amerikába is egyet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 17:58
Ha jól emlékszem azt nyilatkozta, hogy a Sportingba szeretne még karrierje vége előtt játszani.ikarus93 írta: Cé last dance-e. Sztem onnan fog visszavonulni.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 27., péntek 17:56
akkor indul a keringőKerlon írta: https://www.manutd.com/en/news/detail/o ... ce=twitter
Ofisöl
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 17:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 27., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 27., péntek 17:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 27., péntek 17:17
látod mennyire hasznos az olvasás?Caraway írta: WTF. Elmegyek 2 orara konyvet olvasni, mire visszaerek az internet vilagaba, mar Ronaldo jon vissza a Unitedbe... hat ez beszaras.
Szerk.: Ahogy olvasom Ronaldo beszelt Fergusonnal, Ferdinanddal es Oleval is. Egyelore nem tudom mit gondoljak errol az egeszrol, foleg ez a Citys udvarlas utan, de ez meg tul friss. Orulok is neki de azert lehetnek hatulutojei is a kesobbiekben.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 27., péntek 16:54
Szerintem inkább James maradna és nem mondanám, hogy akkora szar. Az EB-n tök jó volt és az első Unitedos évében is. Azóta ilyen(kivéve a válogatottban), de kintudja mi lesz belőle, még elég fiatal.impossible írta: Az a Martial fullba nyomja a ZS kategóriát, James meg még nála is rosszabbnak tűnik, nem is értem mit akarnak ezekkel.
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. augusztus 27., péntek 16:45
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 27., péntek 16:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 27., péntek 16:30
Ce lenne elol es Rashi szelen.raul 4 ever írta:Igazából rájuk férne.Pad'em írta: A Man U beszart, és ők is beszálltak a CR buliba. Most lesz érdekes
Rashford
Cé -Fernandes - Sancho
Azért nem lenne vicc a névsor (végre) náluk..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 16:29
RomanoCaraway írta: WTF. Elmegyek 2 orara konyvet olvasni, mire visszaerek az internet vilagaba, mar Ronaldo jon vissza a Unitedbe... hat ez beszaras.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 27., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 27., péntek 16:07
Nem az egyéni teljesítményéről beszéltem, meg hogy mennyi gólt lőtt. Mit nyert meg?? Serie A-t ?? Azt előtte a Juve nélküle is behúzta zsinórban 7szer.Remy írta:Hát, maradjunk annyiban, hogy ez a HSZ a vicc inkább. Az ember szarta a gólokat. Egy olyan csapatban lett gólkirály, ahol jó, ha évtizedenként sikerül az valakinek. Sarri egy óriási kókler, a csapattársai nagyrészt szintén.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
Ettől még CR7 elmúlt pár éve egy vicc.
Én úgy gondolom, hogy a helyzethez mérten, bőven kihozta a maxot a Juvés kalandból. Megnyert mindent a BLt kivéve, öregen, rövid idő alatt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 27., péntek 16:05
szerintem inkább arra gondol ami sokunk fejében megfordult, hogy mégis minek kellett ez...mire volt jó a hiszti és a hirtelen eligazolás oda ahonnan most úgy menekülRemy írta:Hát, maradjunk annyiban, hogy ez a HSZ a vicc inkább. Az ember szarta a gólokat. Egy olyan csapatban lett gólkirály, ahol jó, ha évtizedenként sikerül az valakinek. Sarri egy óriási kókler, a csapattársai nagyrészt szintén.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
Én úgy gondolom, hogy a helyzethez mérten, bőven kihozta a maxot a Juvés kalandból. Megnyert mindent a BLt kivéve, öregen, rövid idő alatt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 27., péntek 15:58
Hát, maradjunk annyiban, hogy ez a HSZ a vicc inkább. Az ember szarta a gólokat. Egy olyan csapatban lett gólkirály, ahol jó, ha évtizedenként sikerül az valakinek. Sarri egy óriási kókler, a csapattársai nagyrészt szintén.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 15:55
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 27., péntek 15:47
Amikor a végéről kérdezték, csak a sportingot mondta, hogy egyszer még visszamegy, vagy a MU-t is amúgy? Most nem számít persze, de szerintem nyugodtan "hazamehet", beast ő még most is, nem dönti le a saját szobrát..Toti írta: na ez lesz az igazi coming home
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. augusztus 27., péntek 15:43
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem