Pfuu ez a Ronaldo—> kemeny.
Bar biztos voltam benne, h nem menne a City-be azert meglepett a United-es hir.
Allitolag korabban is felkereste oket Mendes-el, de hezitaltak igy felvettek a kapcsolatot a City-nel. Igy utolag ez valszeg csak egy jatek volt a reszukrol, hogy a UTD atgondolja. Meg is tettek
Tegnap meg Ronaldo mezt akartak egetni Manchester voros szelen ma meg istenitik.
Erdekes amugy. Biztos vagyok benne, h ha Messi nem valt akkor Ronaldo sem.
Egyszeruen felbaszta az agyat, hogy Messi elment a PSG be Neymar Mbappe melle… meg a tobbi sztar melle. Istenitettek, tizezrek vartak a hotel elott es minden lepeset millioan figyetek. Oriasi felhajtast kapott es nem mellesleg versenykepes csapatot.
Szerintem ott gondolta at az egeszet, hogy o meg Torinoba vegetal egy Juveval ahol max a Scudettora lehet eselye. Arra is csak azert mert az Intert szetdzedtek. En ugy gondolom ott dontott, h o is lepni akar.
Utd meg egy tokeletes valasztas. Ismert kozeg Ole-val egyutt jatszott… a keret sem rossz illetve rengeteg ismeros arc lesz neki mint pl. Varane vagy epp Bruno. Illetve o is megkapja a szenzaciot amit Messi megkpott Parizsban. Utd szurkolok megvannak orulve h visszater.
Szerintem amugy hozzank is viszajott volna. Nem veletlen voltak ilyen hirek h megengedett pr teefont Mendes de mi nem kertunk belole. Valahol nagyon sajnalom, mert imadtam a palit, de nagyon is helyes dontes volt tolunk. Nekunk nem dobott volna annyit se a jatekunkon sem a marketingen mint pl. A. Utd-nel fog.
Nekunk a jovot kell epiteni ami egyertelmuen Mbappe.
Viszont nagyon erdekes lesz a Ronaldo fele Manchester Utd. Nehez lesz a City Pool chelsea ellen es akar be is furodhet, de a keret alkpjan akar versenyben is lehetnek foleg ha Ronaldo erak 20-25 golt. Ibra majd 20 at elrakott igy Ronaldo is elfog annyit rakni ebben biztos vagyok.
City is erdekes lehetett volna bar sztem vegig kacsa volt. Pep azert erosebb edzo mint Ole. Siman eltudtam volna kepzelni h ott neha padon kezd. Valmint rendszerifegen lett volna a Citynel. Sok kis szar passz semmi beadas se kontra.
Utd ilyen szempontbol tokeletes. Ismert kozeg a jatekra hatassal lehet. Ole se fogja megmondani neki, hogy mozogjon vagy lojon
Pep-el azert osszetuzhettel volna amikor megtanitja az 5x aranylabdas jatekost meg 5x os Bl gyoztest Eb gyoztest h kell mozognia a bunteton belul. Ole nem fogja.