Mit nem értesz spanyol olasz angol, ez a mindenkori top 3 liga. Ez volt 50 éve és ez lesz 50 év múlva is. Amikor felcsapják a hiszory bukot látják majd ,hogy végigvitte mindet ,mindenhol megnyert mindent. A juve top csapat volt szimpatikusak voltak neki ezért odament. Ő hozta amit tud a juventus viszont nem tudott felnőni az ő klasszisához,túlvállalták magukat mint amikor egy friss jogsis kezébe oda adsz egy versenyautót.petiamadridista írta:Csak pár kérdésem van.dzsi91 írta:
Mi ebben a röhejes?
Ha ennyire coming home akkor miért nem ment mondjuk 2 éve?? Akkor még se Sancho se Bruno, se Varane.
Minek ment a Juveba??
Mi a f sz volt ez az egész olasz meló ??
Hova rohant így el?? Mi elől menekül??
Hova sietet??
Ez a visszatérés szép dolog, de ezzel a kitérővel, ilyen pletykák közepette, így hirtelen a semmiből meglehetősen fura.
Tudom, a Juventusban mindenki szar és csicska. Hát persze, hogyne....
Akkor CR miért nem ment az MUba 2018 nyarán. Coming home...
Látta,hogy ebből nem lesz bl ha fejre áll sem,látta,hogy jelenleg a premjerlig a legmenőbb és visszament a unitedhez. Azért nem 2018ban mert akkor még sehol nem volt a united meg a premjerliga sem europai szinten. A juvéhoz képest sem.
Szerintem kurva jó döntést hozott, jó csapat épült ott ő meg hozhatja az extrát.
A juvés kalandot meg szerintem kimaxolta,hozta a szpirítót a juventus meg jéghegynek vezette magát. Szart se tettek érte,hogy Cr kilegyen aknázva,tök egyedül hozta a számokat.