Nem tudom mi az irritáló benne. Idézz néhány szófordulatot, lehet félreértessz, én teljesen nyugodt vagyok. Nem vagyok ingerült.dzsi91 írta:Szerinted mi a büdös faszért ment a juventushoz ami az olasz bajnokságban játszik ha nem megnyerni mindent ott is? Igen bl-t nyerni is ment ha erre akarod kihegyezni de az egy kicsit fajsúlyosabb dolog annál mint amit a Juve gondolt az egészről.petiamadridista írta:
Te tényleg azt gondolod, hogy ő olasz ligát ment nyerni, hogy elmondhassa mind a 3at megnyerte, én vagyok a legfaszább gyerek hejj.
?????
De most komolyan te tényleg ezt gondolod ?? ( Ugye bizonyosság nincs mert erről CR7 nem mondott semmi konkrétat..)
Amúgy meg kezeltesd magad vagy nemtudom mert kurva irritáló ahogy előadod magad.
Azt meg nem tudom hova rakni, hogy BLt nyerni fajsúlyosabb dolog annál amit a Juve gondolt..
Miért mit gondolt az Allegrivel 2szer is döntőt játszó világhírű futballklub a BLről??
Gondolom ugyanazt amit CR7... Csak nem sikerült. Erős Juventusba érkezett, nem lephette meg semmi. Gondolom, nem a torinói edzőközpontban észlelte, hogy itt Dybala lesz a legpengébb társ...hogy hiányzik a pályáról Modric, Kroos. A stadion is fele akkora... Ezek nem a bemutatásán lettek egyértelműek számára.
Szerintem, tehát én szerintem.
Mondom, csak gondolom.
Ezt a Juvés dolgot ő 18 tavaszán miután ollózott egyet nekik, ő akkor találta ki.
Nyakán volt a spanyol NAV, a fizetése kevesebb volt mint a Messi - Neymar kettőssé, és Mendessel karöltve kiötlötte, hogy őt nem becsüli meg az öreg Don. Bement, hogy mégnagyobb bért kér, nem mintha számított volna, csak a megbecsülés, az egó. Mondta Florentino, hogy most nem lehet. Aztán megkeresték a Juvét egy pofátlanul nagy pénzért, és az adókedvezményes marketing bevételekért.
Amikor ezt megtudta Florentino papa ráígért a fizetésre, de a marketingjogokra nem tudott, és eddigre már teljesen elborul CR7 agya, hogy őt itt nem is szeretik, de a Juvéban majd mindenki szeretni fogja, ő meg megnyeri nekik a BLt mert ő akkora király. Ez a Mendes is egy minden hájjal megkent f.sz lehet.. na mind1.
Agnelli meg úgy volt vele, hogy hát házhoz jött a Cristiano Ronaldo már csak nem fogja elzavarni a váratlan lehetőséget.
Meg lett a deal.
Ez volt a lelépése története. Leszarta ő a Serie A-t, neki az a téveszméje alakult ki, hogy őt Madridban nem szeretik, aztán összeveszett Florentinóval. De ez a konfliktus sosem fog kiderül mert végtelenül béna az egész. A jó hírnév megtartása miatt a szereplők ezt nem fedik fel. Csak bizonyos eseményekből következtethetőek.
Mondom, szerintem.
Aztán: Juve.
A bajnokság persze hogy sikerült, ezt nélküle is hozta volna Allegrivel a Juve. De a BL nem. Így türelem helyett elindult a költekezés (de Ligt) meg az edzőkeringő, hogy legyen meg a BL mert anélkül semmi nem ér semmit. Agnelli CR7 projektje BL nélkül szart sem ér. Jöttek mentek edzők, közben bejött a covid, elfogyott a pénz.
Csak mivel CR7 36 éves lett így már nem volt türelme kivárni, hogy új projektet építsenek köré, miután újra lesz erre pénzkügyi keret, mert mire abból lesz valami ő már 40 lesz.
Így gyorsan kevesebb pénzért kimentette őt az MU, akiket úgy néz ki, hogy úgy kellett becsapdázni.
Közben rájöhetett CR7 is, hogy lehet Messi bére alatt volt, de ettől még nagyon is szerették Madridban.
Ez a történet szerintem. Gyerekes, egók harca az egész.
Ovi. Röhejes, valahol szánalmas is.
És ezért nem derül ki soha.
Mondon: szerintem.