Realista24 írta:Hol láttad hogy csak neked írtam?
Aztán lehet wyxz-nek írtad, nem tudomRealista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Aztán meg ez a személyeskedő szarság, mert ti éppen kormány ellenesek vagytok.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. augusztus 28., szombat 11:24
Realista24 írta:Hol láttad hogy csak neked írtam?
Aztán lehet wyxz-nek írtad, nem tudomRealista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Aztán meg ez a személyeskedő szarság, mert ti éppen kormány ellenesek vagytok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 28., szombat 11:05
Hol láttad hogy csak neked írtam?M1Ö írta:Mondhatnám, hogy meglepődtem a válaszon, de akkor hazudnék. Azzal nincs is baj, hogy nem vetted észre, lehet csak én vagyok túl érzékeny a témában és csak simán bele láttam. De azért a második fele az gond. Szerintem nem egyirányú volt a személyeskedés, de ők megtehetik, azzal nincs gond, de nekem meg fel van hozva.Realista24 írta: Nem vettem észre.
Nem gond.
Na mindegy, marad az olvasó üzemmód.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. augusztus 28., szombat 10:52
Mondhatnám, hogy meglepődtem a válaszon, de akkor hazudnék. Azzal nincs is baj, hogy nem vetted észre, lehet csak én vagyok túl érzékeny a témában és csak simán bele láttam. De azért a második fele az gond. Szerintem nem egyirányú volt a személyeskedés, de ők megtehetik, azzal nincs gond, de nekem meg fel van hozva.Realista24 írta: Nem vettem észre.
Nem gond.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 28., szombat 9:30
Nem vettem észre.M1Ö írta:Én a politika miatt nem veszek össze senkivel. A fociról való írásaidra pl majdnem mindig bólogatok. De én "sajnos" erre érzékeny vagyok a kormánypártiakkal szemben, hogy mindig a züllött nyugatra kell mutogatni. Mintha itthon minden rendben lenne. Komolyan, sírni tudnék amiatt, hogy mekkora nyomor van az egész keleten...füst írta:Jó, hát akkor ma is szereztem egy barátot, megy ez nekem.
Jaj már! Ismerve a poltikai hovatartozását füstnek, te nem éreztél benne mögöttes tartalmat? Mert lehet én vagyok üldözési mániás, de szerintem nem arról szólt volna, hogy baszki, szegények... hanem inkább Amerikáról. És persze lehet ez a véleménye, de had reagáljak már rá. Még ha vehemensebbre is sikerült, nem hiszem, hogy most bent sír a sarokba egy "kormánypárti elme" miatt.Realista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Amúgy meg ha már személyeskedés, az nem gond, hogy ziro "noname senkizik", füst meg kakaóztatna?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. augusztus 28., szombat 9:10
Én a politika miatt nem veszek össze senkivel. A fociról való írásaidra pl majdnem mindig bólogatok. De én "sajnos" erre érzékeny vagyok a kormánypártiakkal szemben, hogy mindig a züllött nyugatra kell mutogatni. Mintha itthon minden rendben lenne. Komolyan, sírni tudnék amiatt, hogy mekkora nyomor van az egész keleten...füst írta:Jó, hát akkor ma is szereztem egy barátot, megy ez nekem.
Jaj már! Ismerve a poltikai hovatartozását füstnek, te nem éreztél benne mögöttes tartalmat? Mert lehet én vagyok üldözési mániás, de szerintem nem arról szólt volna, hogy baszki, szegények... hanem inkább Amerikáról. És persze lehet ez a véleménye, de had reagáljak már rá. Még ha vehemensebbre is sikerült, nem hiszem, hogy most bent sír a sarokba egy "kormánypárti elme" miatt.Realista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 28., szombat 9:06
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. augusztus 28., szombat 8:50
Mik a tüneteid?kierkegaard írta:Milyen vizsgálat fele kellene haladnom ha emésztési/felszívódási problémáim vannak?Nika91127 írta:
Minimálisan. 4 éve végeztem, azóta eléggé elhatárolódtam a belgyógyászattól De valamennyit talán tudok hozzáböfögni
Csináltam egy tesztet amiből kijött hogy enyhe bélflóra eltolódást mutat (e.coli és enterococcus irányban) valamint jelentős immunvédekezést a bélnyálkahártyában (magas szektoros IgA szint >7500)
A calprotectin negatív, így jelentős gyulladásos aktivitás nincs a béltraktusban. Csináltam féregpete & protozoon vizsgálatot ami negatív (3x), candida gomba szintén negatív.
3 gasztróssal beszéltem. Az egyik azt mondta hogy menjek börgyógyászhoz tünetek alapján. Sajnos nem értette meg, hogy azzal semmit se érek. A másik sibot, a másik ibs-t mondott. De ezek olyan válaszok mintha azt mondanák, hogy évek óta tartó fejfájásra vegyek be algopirint. Jó jó..de attól a probléma nem fog megoldódni.
Ha azt akarom kideriteni, hogy fehérje, zsír, szénhidrát megfelelően emésztődik és szívódik fel akkor milyen vizsgálatok kellenének? Találtam olyanokat, hogy bentiromid teszt meg d-xilóz teszt de természetesen ezek itthon nem léteznek csak máshol.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 28., szombat 8:43
Milyen vizsgálat fele kellene haladnom ha emésztési/felszívódási problémáim vannak?Nika91127 írta:
Minimálisan. 4 éve végeztem, azóta eléggé elhatárolódtam a belgyógyászattól De valamennyit talán tudok hozzáböfögni
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. augusztus 28., szombat 8:25
Minimálisan. 4 éve végeztem, azóta eléggé elhatárolódtam a belgyógyászattól De valamennyit talán tudok hozzáböfögnikierkegaard írta:Gasztroenterológiai témakörben amúgy mennyire vagy benne? Lenne egy pár kérdésem.Nika91127 írta:
Hydrasec + Normolit + Enterol.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 28., szombat 8:23
Gasztroenterológiai témakörben amúgy mennyire vagy benne? Lenne egy pár kérdésem.Nika91127 írta:
Hydrasec + Normolit + Enterol.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. augusztus 28., szombat 7:01
Hydrasec + Normolit + Enterol.ikarus93 írta: A gyerektől elkaptam egy jó kis hányásos, hasmenéses virust, bármi ötlet, hogy jöjjek ki belőle gyorsan? Hétfőre fel kell épüljek.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. augusztus 28., szombat 6:59
Hydrasec + Normolit + Enterol.ikarus93 írta: A gyerektől elkaptam egy jó kis hányásos, hasmenéses virust, bármi ötlet, hogy jöjjek ki belőle gyorsan? Hétfőre fel kell épüljek.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 28., szombat 6:38
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 28., szombat 4:11
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 28., szombat 0:26
Ha jön.Én már nem vagyok benne olyan biztos.lestat írta: Igazad van R24
My bad.
Szarni mindenre jon Mbappe.
Engedjuk el ezt a temat.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 28., szombat 0:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 23:51
Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?lestat írta:+1 Özilnek.M1Ö írta:
El sajnos, igen. Szerintem pontosan érted, hogy mire gondoltam, ne kakaózzál már, az olyan gyerekes! Ironikus nem? Te kakaóztatnál, mikor te viselkedsz gyerekesen. A lényeg.... felhoztad ezt a témát, hogy úristen, mi folyik ott Amerikába... miközbe te nem veszed észre, hogy mi folyik itthon, inkább tapsolsz a kormánynak. Csak ennyire gondoltam. De megyek, megiszom a kakaóm, aztán lefekszek, mert anyu elver, hogy sokáig számítóztam...
Ennyi.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 27., péntek 23:38
+1 Özilnek.M1Ö írta:El sajnos, igen. Szerintem pontosan érted, hogy mire gondoltam, ne kakaózzál már, az olyan gyerekes! Ironikus nem? Te kakaóztatnál, mikor te viselkedsz gyerekesen. A lényeg.... felhoztad ezt a témát, hogy úristen, mi folyik ott Amerikába... miközbe te nem veszed észre, hogy mi folyik itthon, inkább tapsolsz a kormánynak. Csak ennyire gondoltam. De megyek, megiszom a kakaóm, aztán lefekszek, mert anyu elver, hogy sokáig számítóztam...füst írta:Hát neked meg mi bajod? Elfogyott a kakaó?
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 23:36
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem