Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
mivel szivatja őket?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
azért még a bíró is szopatja őket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
benny hill sehol nincs az arsenalhoz képest
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kezd beérni Arteta munkája... félidőben kirúgnám.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Meglehet de 11 év után a Juve végül csak lezuhant Olaszország trónjáról. Nem feltétlenül varrnám mondjuk ezt az ő nyakába, de már egy ideje úgy érzem, hogy elérkezett abba a szakaszba, amikor már inkább fék a csapatának. Ha ő fogja lőni a szabikat, akkor végképp kardomba dőlök.Kerlon írta: Nem kell tulgondopni CRt. Olasz bajnok lett tavaly, olasz golkiraly iden, koszonte szepen lelepett.
Akkor lenne értelme, hogy ha centerben játszatja Oli, mert abban még jó. De ő már nagyon régóta nem az a játékos, aki a 16-oson kívülről megindul és kicselez egy teljes védelmet. A baj az, hogy ő még ezt hiszi magáról.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem kizárt, h ne működjön, Eb-n is lehetett látni, nem fog a kor rajta. Balszél/center mindkettő lehet, de ez tény.M1Ö írta: Egyébként szerintetek működni fog? Mert szerintem hatalmas pofára esés lesz a vége. A MU-ba semmit nem fog nyerni csapat szinten. Meg nem valószínű, hogy a bajnokság feküdni fog neki. Néztem jó pár Juve meccset miatta és sajnos sokszor ott is csak szenvedett. A City sokkal jobb döntés lett volna. Az a rendszer nagyon feküdt volna neki, "csak" érkeznie kellett volna a rengeteg labdára amit elé tesznek.
Hogy nyernek-e valamit, más tészta. Az attól is függ, milyen kp lesz mögötte. Ha Pogba összeszedi magát (s CR7 tuti nem hagyja, h lazsázzon), esetleg megy Saul tényleg, mehet az allin a bajnokságra egy gálakezdővel, de a bl-t nem hiszem. FA/Ligakupa leeshet, term., de szerintem nem azt ment nyerni.
38 meccs a bajnokság, city/pool ott lesznek, chelsea is tuti, de ha azok 2-3 fronton akarnak tényleg a végéig menni, MU meg rámegy 1 címre, akkor lehet.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyébként szerintetek működni fog? Mert szerintem hatalmas pofára esés lesz a vége. A MU-ba semmit nem fog nyerni csapat szinten. Meg nem valószínű, hogy a bajnokság feküdni fog neki. Néztem jó pár Juve meccset miatta és sajnos sokszor ott is csak szenvedett. A City sokkal jobb döntés lett volna. Az a rendszer nagyon feküdt volna neki, "csak" érkeznie kellett volna a rengeteg labdára amit elé tesznek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem kell tulgondopni CRt. Olasz bajnok lett tavaly, olasz golkiraly iden, koszonte szepen lelepett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem tudom mi az irritáló benne. Idézz néhány szófordulatot, lehet félreértessz, én teljesen nyugodt vagyok. Nem vagyok ingerült.dzsi91 írta:Szerinted mi a büdös faszért ment a juventushoz ami az olasz bajnokságban játszik ha nem megnyerni mindent ott is? Igen bl-t nyerni is ment ha erre akarod kihegyezni de az egy kicsit fajsúlyosabb dolog annál mint amit a Juve gondolt az egészről.petiamadridista írta:
Te tényleg azt gondolod, hogy ő olasz ligát ment nyerni, hogy elmondhassa mind a 3at megnyerte, én vagyok a legfaszább gyerek hejj.
?????
De most komolyan te tényleg ezt gondolod ?? ( Ugye bizonyosság nincs mert erről CR7 nem mondott semmi konkrétat..)
Amúgy meg kezeltesd magad vagy nemtudom mert kurva irritáló ahogy előadod magad.
Azt meg nem tudom hova rakni, hogy BLt nyerni fajsúlyosabb dolog annál amit a Juve gondolt..
Miért mit gondolt az Allegrivel 2szer is döntőt játszó világhírű futballklub a BLről??
Gondolom ugyanazt amit CR7... Csak nem sikerült. Erős Juventusba érkezett, nem lephette meg semmi. Gondolom, nem a torinói edzőközpontban észlelte, hogy itt Dybala lesz a legpengébb társ...hogy hiányzik a pályáról Modric, Kroos. A stadion is fele akkora... Ezek nem a bemutatásán lettek egyértelműek számára.
Szerintem, tehát én szerintem.
Mondom, csak gondolom.
Ezt a Juvés dolgot ő 18 tavaszán miután ollózott egyet nekik, ő akkor találta ki.
Nyakán volt a spanyol NAV, a fizetése kevesebb volt mint a Messi - Neymar kettőssé, és Mendessel karöltve kiötlötte, hogy őt nem becsüli meg az öreg Don. Bement, hogy mégnagyobb bért kér, nem mintha számított volna, csak a megbecsülés, az egó. Mondta Florentino, hogy most nem lehet. Aztán megkeresték a Juvét egy pofátlanul nagy pénzért, és az adókedvezményes marketing bevételekért.
Amikor ezt megtudta Florentino papa ráígért a fizetésre, de a marketingjogokra nem tudott, és eddigre már teljesen elborul CR7 agya, hogy őt itt nem is szeretik, de a Juvéban majd mindenki szeretni fogja, ő meg megnyeri nekik a BLt mert ő akkora király. Ez a Mendes is egy minden hájjal megkent f.sz lehet.. na mind1.
Agnelli meg úgy volt vele, hogy hát házhoz jött a Cristiano Ronaldo már csak nem fogja elzavarni a váratlan lehetőséget.
Meg lett a deal.
Ez volt a lelépése története. Leszarta ő a Serie A-t, neki az a téveszméje alakult ki, hogy őt Madridban nem szeretik, aztán összeveszett Florentinóval. De ez a konfliktus sosem fog kiderül mert végtelenül béna az egész. A jó hírnév megtartása miatt a szereplők ezt nem fedik fel. Csak bizonyos eseményekből következtethetőek.
Mondom, szerintem.
Aztán: Juve.
A bajnokság persze hogy sikerült, ezt nélküle is hozta volna Allegrivel a Juve. De a BL nem. Így türelem helyett elindult a költekezés (de Ligt) meg az edzőkeringő, hogy legyen meg a BL mert anélkül semmi nem ér semmit. Agnelli CR7 projektje BL nélkül szart sem ér. Jöttek mentek edzők, közben bejött a covid, elfogyott a pénz.
Csak mivel CR7 36 éves lett így már nem volt türelme kivárni, hogy új projektet építsenek köré, miután újra lesz erre pénzkügyi keret, mert mire abból lesz valami ő már 40 lesz.
Így gyorsan kevesebb pénzért kimentette őt az MU, akiket úgy néz ki, hogy úgy kellett becsapdázni.
Közben rájöhetett CR7 is, hogy lehet Messi bére alatt volt, de ettől még nagyon is szerették Madridban.
Ez a történet szerintem. Gyerekes, egók harca az egész.
Ovi. Röhejes, valahol szánalmas is.
És ezért nem derül ki soha.
Mondon: szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem mindenkiben van hianyerzet a tavozasa miatt, ami teljesen rendben van, hiszen epp a gyoztes BL donto utan dobta le a bombat.
Abban az idoben egyertelmuen o volt az elsoszamu jatekos a vilagon, de ellenben mondjuk Messi evenkenti hosszabbitasaval Perez ezt nem vallalta be. O duhosen, sertetten tavozott, mert maradni akart, tobbszor el is mondta, hogy szivesen vonulna vissza Madridbol.
Kezenfekvo opcio volt a Juve, a szurkoloik felallva tapsoltak, akkoriban top 3 csapatuk volt, 2015 es 2018 kozott minden evben a BL egyik legnagyobb eselyesei voltak, csak az a kis plusz hianyzott, amit CR megadhatott volna.
Pechjere mire odaigazolt, addigra szetesett az addig elitgetett csapat, Allegri kiegett, Sarri mar a kinevezese pillanataban elbukta a szurkolok tamogatasat es ezalatt CR hiaba lett a Juve tortenetenek egyik legjobb gollovoje, kritikus BL golokkal, a csapat mellette evrol-evre gyengult. A legalja a tavalyi Pirlo csapat volt, amikor par forduloval a vege elott meg a BL helyezes is rezgett. Az EL a Juvenak nagyon nagy blama lett volna, Cristianonak pedig akkora szegyenfolt, amekkorat meg nem szenvedett el. Hiaba huzta maga utan a csapatat, a szurkolok folyamatosan ot tamadtak minden sikertelensegert, egy BL tripla utan is o lett a bunbak.
A vilag egyik legjobbja maradjon egy lefele ivelo csapatban a palyafutasa utolso nehany evere? Az EB-n lathattuk, hogy meg mindig a legszukebb elit tagja, barmikor kepes egy egeszpalyas sprintre es a serulesekkel sincs problemaja.
En ezek mellett ugy gondolom, hogy teljesen erheto a tavozasa. Visszamegy a korabbi sikerei helyszinere, ahol tart karokkal vartak, izgalmas projekt van folyamatban, van egy nagyon eros tamadosor, ami ki tudja szolgalni, de golt nem csak tole fognak varni. Ez egy olyan valtas, ami megadhatja neki az utolso loketet a maradek 3-4 evehez, trofeakat nyerhet, a szurkolok szeretni fogjak, a csapatban tobb olyan arc van, akit jol ismer es Solskjaer rendszere is alkalmas lesz arra, hogy eltegyen 25-30 golt.
Abban az idoben egyertelmuen o volt az elsoszamu jatekos a vilagon, de ellenben mondjuk Messi evenkenti hosszabbitasaval Perez ezt nem vallalta be. O duhosen, sertetten tavozott, mert maradni akart, tobbszor el is mondta, hogy szivesen vonulna vissza Madridbol.
Kezenfekvo opcio volt a Juve, a szurkoloik felallva tapsoltak, akkoriban top 3 csapatuk volt, 2015 es 2018 kozott minden evben a BL egyik legnagyobb eselyesei voltak, csak az a kis plusz hianyzott, amit CR megadhatott volna.
Pechjere mire odaigazolt, addigra szetesett az addig elitgetett csapat, Allegri kiegett, Sarri mar a kinevezese pillanataban elbukta a szurkolok tamogatasat es ezalatt CR hiaba lett a Juve tortenetenek egyik legjobb gollovoje, kritikus BL golokkal, a csapat mellette evrol-evre gyengult. A legalja a tavalyi Pirlo csapat volt, amikor par forduloval a vege elott meg a BL helyezes is rezgett. Az EL a Juvenak nagyon nagy blama lett volna, Cristianonak pedig akkora szegyenfolt, amekkorat meg nem szenvedett el. Hiaba huzta maga utan a csapatat, a szurkolok folyamatosan ot tamadtak minden sikertelensegert, egy BL tripla utan is o lett a bunbak.
A vilag egyik legjobbja maradjon egy lefele ivelo csapatban a palyafutasa utolso nehany evere? Az EB-n lathattuk, hogy meg mindig a legszukebb elit tagja, barmikor kepes egy egeszpalyas sprintre es a serulesekkel sincs problemaja.
En ezek mellett ugy gondolom, hogy teljesen erheto a tavozasa. Visszamegy a korabbi sikerei helyszinere, ahol tart karokkal vartak, izgalmas projekt van folyamatban, van egy nagyon eros tamadosor, ami ki tudja szolgalni, de golt nem csak tole fognak varni. Ez egy olyan valtas, ami megadhatja neki az utolso loketet a maradek 3-4 evehez, trofeakat nyerhet, a szurkolok szeretni fogjak, a csapatban tobb olyan arc van, akit jol ismer es Solskjaer rendszere is alkalmas lesz arra, hogy eltegyen 25-30 golt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerinted mi a büdös faszért ment a juventushoz ami az olasz bajnokságban játszik ha nem megnyerni mindent ott is? Igen bl-t nyerni is ment ha erre akarod kihegyezni de az egy kicsit fajsúlyosabb dolog annál mint amit a Juve gondolt az egészről.petiamadridista írta:Te tényleg azt gondolod, hogy ő olasz ligát ment nyerni, hogy elmondhassa mind a 3at megnyerte, én vagyok a legfaszább gyerek hejj.dzsi91 írta:
Szerintem irgalmatlan nagy baromság azt gondolni,hogy egy olasz bajnoki címnek nincs sportértéke. Meg miafasz ez,hogy főleg a juventussal
Az a trófea ugyanannyit ér majd 50 év múlva mintha a 90es években nyerte volna velük. A mi összekínlódott vinidzsís bajnoki trófeánk is ugyanúgy nézki mint a 2012es 100 pontos kupánk.
Mindig is ezvolt a top 3,spanyol olasz angol és ez is marad és kurvanagy dolog mindhármat ledominálni,gólkirálnyak lenni mindháromban és mindent megnyerni ott.
?????
De most komolyan te tényleg ezt gondolod ?? ( Ugye bizonyosság nincs mert erről CR7 nem mondott semmi konkrétat..)
Amúgy meg kezeltesd magad vagy nemtudom mert kurva irritáló ahogy előadod magad.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Te tényleg azt gondolod, hogy ő olasz ligát ment nyerni, hogy elmondhassa mind a 3at megnyerte, én vagyok a legfaszább gyerek hejj.dzsi91 írta:Szerintem irgalmatlan nagy baromság azt gondolni,hogy egy olasz bajnoki címnek nincs sportértéke. Meg miafasz ez,hogy főleg a juventussalpetiamadridista írta: Szerintem irgalmatlan nagy baromság azt gondolni, hogy ő olasz bajnok akart lenni. Annak a ligának semmi sportértéke nincs már vagy 10 éve ( legalábbis CR korábbi eredményei szintjén), pláne ha az elmúlt évek Juventusával nyered meg.
Tökmind1, hogy éppen milyen uefa együtthatói vannak a bajnokságnak.
Az a trófea ugyanannyit ér majd 50 év múlva mintha a 90es években nyerte volna velük. A mi összekínlódott vinidzsís bajnoki trófeánk is ugyanúgy nézki mint a 2012es 100 pontos kupánk.
Mindig is ezvolt a top 3,spanyol olasz angol és ez is marad és kurvanagy dolog mindhármat ledominálni,gólkirálnyak lenni mindháromban és mindent megnyerni ott.
?????
- BlancoMark
A csaja kommenjei meg a hírek alapján egyértelműnek tűnik, hogy a Realnál is begpróbálkoztak először, de ide nem kellett. Így maradt Anglia.
Mennyit fog keresni?
Mennyit fog keresni?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem irgalmatlan nagy baromság azt gondolni,hogy egy olasz bajnoki címnek nincs sportértéke. Meg miafasz ez,hogy főleg a juventussalpetiamadridista írta: Szerintem irgalmatlan nagy baromság azt gondolni, hogy ő olasz bajnok akart lenni. Annak a ligának semmi sportértéke nincs már vagy 10 éve ( legalábbis CR korábbi eredményei szintjén), pláne ha az elmúlt évek Juventusával nyered meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Szerintem irgalmatlan nagy baromság azt gondolni, hogy ő olasz bajnok akart lenni. Annak a ligának semmi sportértéke nincs már vagy 10 éve ( legalábbis CR korábbi eredményei szintjén), pláne ha az elmúlt évek Juventusával nyered meg.
Több más dologra nem is reagálnék, pl az hogy a fizetésen ment-e a herce hurca vagy sem.. nemntudni, mert amikor Madridból elment még egy sajt. tájékoztatót se hívott össze. Ezt azért Ramos vagy Iker megtette, tehát körvonalakban tudhatóak voltak ennél a 2 embernél az okok. Mégha foltozták is a dolgokat. Azt is lehet tudni, hogy egyik esetben sem a klub volt a kérő, hanem fordítva. Ezek tudott dolgok. Szóval ahogy írtam nem akarok belemenni..
Szóval nagyon feltételes mindaz amit leírtok, és nem is értem, hogy ez itt nem zavar senkit, így lelécelni egy szarabb csapatban, ahol az eredmények messze az elvártak szerint alakulnak, így aztán később azbutolsó napokban, lelécel egy most jobbnak ígérkező csapatba ( egykori otthonába) fele pénzért. ( Ha jók az infók az utolsó madridi bérétől, és az utoljára 18ban ajánlott madridi bérétől is sokkal kevesebb ez a lóvé).
Közben, meg itt engem, kerlont meg wzoleet leszámitva senkit nem érdekel, hogy az 5. BL győzelme estéjén miért veri be a durcát, közli kupával a kezében minden előzmény nélkül hogy ez volt az utolsó meccsem, helló, aztán még 3 év múlva se tudjuk meg hogy ez miért vagy hogy. Még hazudni se tudott egy rosszat a kamerába, hagyott egy olyan videót mint ma a Juvésoknak aztán csuma.
Hát ha nektek ez elég, OK.
A BL győzelmek fantasztikusak voltak. Legend. De maradt bennem hiányérzet ezért azért, amazért.
Mindegy.
Több más dologra nem is reagálnék, pl az hogy a fizetésen ment-e a herce hurca vagy sem.. nemntudni, mert amikor Madridból elment még egy sajt. tájékoztatót se hívott össze. Ezt azért Ramos vagy Iker megtette, tehát körvonalakban tudhatóak voltak ennél a 2 embernél az okok. Mégha foltozták is a dolgokat. Azt is lehet tudni, hogy egyik esetben sem a klub volt a kérő, hanem fordítva. Ezek tudott dolgok. Szóval ahogy írtam nem akarok belemenni..
Szóval nagyon feltételes mindaz amit leírtok, és nem is értem, hogy ez itt nem zavar senkit, így lelécelni egy szarabb csapatban, ahol az eredmények messze az elvártak szerint alakulnak, így aztán később azbutolsó napokban, lelécel egy most jobbnak ígérkező csapatba ( egykori otthonába) fele pénzért. ( Ha jók az infók az utolsó madridi bérétől, és az utoljára 18ban ajánlott madridi bérétől is sokkal kevesebb ez a lóvé).
Közben, meg itt engem, kerlont meg wzoleet leszámitva senkit nem érdekel, hogy az 5. BL győzelme estéjén miért veri be a durcát, közli kupával a kezében minden előzmény nélkül hogy ez volt az utolsó meccsem, helló, aztán még 3 év múlva se tudjuk meg hogy ez miért vagy hogy. Még hazudni se tudott egy rosszat a kamerába, hagyott egy olyan videót mint ma a Juvésoknak aztán csuma.
Hát ha nektek ez elég, OK.
A BL győzelmek fantasztikusak voltak. Legend. De maradt bennem hiányérzet ezért azért, amazért.
Mindegy.
- dzsi91
Mit nem értesz spanyol olasz angol, ez a mindenkori top 3 liga. Ez volt 50 éve és ez lesz 50 év múlva is. Amikor felcsapják a hiszory bukot látják majd ,hogy végigvitte mindet ,mindenhol megnyert mindent. A juve top csapat volt szimpatikusak voltak neki ezért odament. Ő hozta amit tud a juventus viszont nem tudott felnőni az ő klasszisához,túlvállalták magukat mint amikor egy friss jogsis kezébe oda adsz egy versenyautót.petiamadridista írta:Csak pár kérdésem van.dzsi91 írta:
Mi ebben a röhejes?
Ha ennyire coming home akkor miért nem ment mondjuk 2 éve?? Akkor még se Sancho se Bruno, se Varane.
Minek ment a Juveba??
Mi a f sz volt ez az egész olasz meló ??
Hova rohant így el?? Mi elől menekül??
Hova sietet??
Ez a visszatérés szép dolog, de ezzel a kitérővel, ilyen pletykák közepette, így hirtelen a semmiből meglehetősen fura.
Tudom, a Juventusban mindenki szar és csicska. Hát persze, hogyne....
Akkor CR miért nem ment az MUba 2018 nyarán. Coming home...
Látta,hogy ebből nem lesz bl ha fejre áll sem,látta,hogy jelenleg a premjerlig a legmenőbb és visszament a unitedhez. Azért nem 2018ban mert akkor még sehol nem volt a united meg a premjerliga sem europai szinten. A juvéhoz képest sem.
Szerintem kurva jó döntést hozott, jó csapat épült ott ő meg hozhatja az extrát.
A juvés kalandot meg szerintem kimaxolta,hozta a szpirítót a juventus meg jéghegynek vezette magát. Szart se tettek érte,hogy Cr kilegyen aknázva,tök egyedül hozta a számokat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt nem tudom, de a juventus az utóbbi 4-5 évben rendre rossz döntést hoz, stabil lejtmenetben vannak.___Samy___ írta: A Juve drukkerek arcat most azert megneznem, mert kb idaig semmi nem utalt arra, hogy tavozik
Nem illik.
- h3x0r
Mi olyan furcsa? Perezzel nem tudott megegyezni a fizetesen, tavozni akart. 2018-ban Mourinho volt a MU edzoje, akivel nincs jo kapcsolata. Mas angol csapatba nem akart menni. A Bayern nem fizetett volna erte 100 milliot, a francia bajnoksagot o se nezte sokra, lenyegeben a Juventus volt az egyetlen realis opcio. Fizetes pipa. Olasz bajnoki cim pipa. A szurkolok is megtapsoltak. Annal a Juventusnal volt egy kioregedo felben levo nagyon eros generacio, akiknek soha nem jott ossze a BL, de meg mindig volt bennuk 2 szezon. Az egyikben jott az Ajax, a masikban meg Sarri miatt buktak. Most meg latja, hogy a Juventus maximum az olasz bajnoksagra eselyes, erzi hogy mar neki sincs sok hatra, nyilvan egy versenykepes csapatban akar jatszani.petiamadridista írta: Csak pár kérdésem van.
Ha ennyire coming home akkor miért nem ment mondjuk 2 éve?? Akkor még se Sancho se Bruno, se Varane.
Minek ment a Juveba??
Mi a f sz volt ez az egész olasz meló ??
Hova rohant így el?? Mi elől menekül??
Hova sietet??
Ez a visszatérés szép dolog, de ezzel a kitérővel, ilyen pletykák közepette, így hirtelen a semmiből meglehetősen fura.
Tudom, a Juventusban mindenki szar és csicska. Hát persze, hogyne....
Akkor CR miért nem ment az MUba 2018 nyarán. Coming home...
- h3x0r
https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2022petiamadridista írta:Sierra írta:
Sztem egyertelmu. Meg akarta szeretni a 3 nagy bajnoksagot meg kupajat. Olaszban csak a Juveval volt erre eselye. Megnyert mindent, mehet a coming home.
A Serie A egyáltalán nem tartozik top3 bajnokság közé. Ennyi erővel mehetett volna a Bayernbe vagy a PSGbe is.
Sőt a Bundest sokkal inkább látni 3. számú ligának.
-
Juventus hungary fb oldalon is inkább örülnek neki mintsem sírnának. Mikor megvette crt a juve már akkor lehetett tudni, hogy ez a business nem a juvénak lesz optimális.
Lényegében hozta azt amit nálunk hozott és most ugyan azért örülnek a juvésok mint ami miatt a realosok egy része örült mikor lelépett.
A juventus a nagy csapatok közül az egyik legrosszabb fizetést nyújtja. Erre fel elhozták Crt mikor több hiányposztot is betömhettek volna abból a pénzből.
Amúgy mindenkinek ajánlom Chiellini könyvét. Talán akkor nem menne a lenézés a juventus irányába.
Lényegében hozta azt amit nálunk hozott és most ugyan azért örülnek a juvésok mint ami miatt a realosok egy része örült mikor lelépett.
A juventus a nagy csapatok közül az egyik legrosszabb fizetést nyújtja. Erre fel elhozták Crt mikor több hiányposztot is betömhettek volna abból a pénzből.
Amúgy mindenkinek ajánlom Chiellini könyvét. Talán akkor nem menne a lenézés a juventus irányába.