OFF
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Sziasztok!
Lágyéksérv műtéthez (laporoszkópos) tudtok ajánlani jó orvost?
Feleségemet kellene műteni, de korábbi kórházi tartózkodásai során elég borzasztóan bántak vele és traumatizálták, ezért próbálunk ajánlás alapján olyan orvost keresni, akiben meg tudunk bízni (főleg emberi szempontból).
Köszönöm
Lágyéksérv műtéthez (laporoszkópos) tudtok ajánlani jó orvost?
Feleségemet kellene műteni, de korábbi kórházi tartózkodásai során elég borzasztóan bántak vele és traumatizálták, ezért próbálunk ajánlás alapján olyan orvost keresni, akiben meg tudunk bízni (főleg emberi szempontból).
Köszönöm
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lestat is reagált te igen okos.M1Ö írta:Ja, hogy már ennyivel is személyeskedek?Realista24 írta:És akkor most ki személyeskedik?De itt semmi ti nem volt, egyedül én reagáltam egydedül negatívan. De zárjuk le egy végleges bannolással. Aztán te verheted a melled, hogy kidobtál egy hülyegyereket, én meg legalább nem tudok reagálni. Puci puci mindenkinek, jó fórumpzást!Realista24 írta: Egyébként a ti, az nem te. Remélem segítettem. Aztán lassan lapozz, mert unom.
Örülök hogy legalább az onertekelesed a helyén van, tényleg egy idióta vagy. De így látom nagyon be vagy feszulve a mostani kormánytól hogy minden füst hsz möge ezt látod be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, hogy már ennyivel is személyeskedek?Realista24 írta:És akkor most ki személyeskedik?
De itt semmi ti nem volt, egyedül én reagáltam egydedül negatívan. De zárjuk le egy végleges bannolással. Aztán te verheted a melled, hogy kidobtál egy hülyegyereket, én meg legalább nem tudok reagálni. Puci puci mindenkinek, jó fórumpzást!Realista24 írta: Egyébként a ti, az nem te. Remélem segítettem. Aztán lassan lapozz, mert unom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És akkor most ki személyeskedik?M1Ö írta:Realista24 írta:Hol láttad hogy csak neked írtam?Aztán lehet wyxz-nek írtad, nem tudomRealista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Aztán meg ez a személyeskedő szarság, mert ti éppen kormány ellenesek vagytok.
Egyébként a ti, az nem te. Remélem segítettem. Aztán lassan lapozz, mert unom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Realista24 írta:Hol láttad hogy csak neked írtam?
Aztán lehet wyxz-nek írtad, nem tudomRealista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Aztán meg ez a személyeskedő szarság, mert ti éppen kormány ellenesek vagytok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hol láttad hogy csak neked írtam?M1Ö írta:Mondhatnám, hogy meglepődtem a válaszon, de akkor hazudnék. Azzal nincs is baj, hogy nem vetted észre, lehet csak én vagyok túl érzékeny a témában és csak simán bele láttam. De azért a második fele az gond. Szerintem nem egyirányú volt a személyeskedés, de ők megtehetik, azzal nincs gond, de nekem meg fel van hozva.Realista24 írta: Nem vettem észre.
Nem gond.
Na mindegy, marad az olvasó üzemmód.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Mondhatnám, hogy meglepődtem a válaszon, de akkor hazudnék. Azzal nincs is baj, hogy nem vetted észre, lehet csak én vagyok túl érzékeny a témában és csak simán bele láttam. De azért a második fele az gond. Szerintem nem egyirányú volt a személyeskedés, de ők megtehetik, azzal nincs gond, de nekem meg fel van hozva.Realista24 írta: Nem vettem észre.
Nem gond.
Na mindegy, marad az olvasó üzemmód.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem vettem észre.M1Ö írta:Én a politika miatt nem veszek össze senkivel. A fociról való írásaidra pl majdnem mindig bólogatok. De én "sajnos" erre érzékeny vagyok a kormánypártiakkal szemben, hogy mindig a züllött nyugatra kell mutogatni. Mintha itthon minden rendben lenne. Komolyan, sírni tudnék amiatt, hogy mekkora nyomor van az egész keleten...füst írta:Jó, hát akkor ma is szereztem egy barátot, megy ez nekem.
Jaj már! Ismerve a poltikai hovatartozását füstnek, te nem éreztél benne mögöttes tartalmat? Mert lehet én vagyok üldözési mániás, de szerintem nem arról szólt volna, hogy baszki, szegények... hanem inkább Amerikáról. És persze lehet ez a véleménye, de had reagáljak már rá. Még ha vehemensebbre is sikerült, nem hiszem, hogy most bent sír a sarokba egy "kormánypárti elme" miatt.Realista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Amúgy meg ha már személyeskedés, az nem gond, hogy ziro "noname senkizik", füst meg kakaóztatna?
Nem gond.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Én a politika miatt nem veszek össze senkivel. A fociról való írásaidra pl majdnem mindig bólogatok. De én "sajnos" erre érzékeny vagyok a kormánypártiakkal szemben, hogy mindig a züllött nyugatra kell mutogatni. Mintha itthon minden rendben lenne. Komolyan, sírni tudnék amiatt, hogy mekkora nyomor van az egész keleten...füst írta:Jó, hát akkor ma is szereztem egy barátot, megy ez nekem.
Jaj már! Ismerve a poltikai hovatartozását füstnek, te nem éreztél benne mögöttes tartalmat? Mert lehet én vagyok üldözési mániás, de szerintem nem arról szólt volna, hogy baszki, szegények... hanem inkább Amerikáról. És persze lehet ez a véleménye, de had reagáljak már rá. Még ha vehemensebbre is sikerült, nem hiszem, hogy most bent sír a sarokba egy "kormánypárti elme" miatt.Realista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Amúgy meg ha már személyeskedés, az nem gond, hogy ziro "noname senkizik", füst meg kakaóztatna?
-
Jó régen kb 20 évesen jöttem rá, hogy ha nem eszek glutént és csak laktózmentes tejtermékeket fogyasztok, kiveszem a mustárt és az erős füszereket akkor nem jön ki akné és babapopsi sima a böröm. Ahogy annak lennie kell. Aztán az évek során egyre több ételt kellett kiszoritanom. Csak az elmúlt pár hónapban realizálódott hogy itt valami más lesz a probléma. lényegében 3hete csak rizst, salátát, uborkát és lilakáposztát eszem.
Ami biztos probléma: bármilyen hús, bármilyen zsír, glutén, bármilyen tejtermék, csicseriborsó, spenót, erős fűszerek, pirospaprika, édesburi stb. Szóval lényegében mintha kombinálva lenne a hisztamin intollerancia + semmi zsír (növényi, állati lényegtelen) és fehérje.
A széklet az okés volt de két hónapja "lágy". nem hasmenés szerű. Kb két hónapja történt kb az összeomlás mikor már kontrollálhatatlan lett a dolog. Ez van mikor olyan retardált vagy, hogy nem vizsgáltatod ki magad időben.
A táplálkozásom amúgy mindig jó volt. Nem volt szénhidrát dús a kajám, brutál sok zöldség, ha húst ettem akkor ritkán csirke, gyakrabban lazac. Edzettem is..ott is voltak érdekes dolgok, pl hogy 2év után is nagyon jelentéktelen izommennyiség jött rám, max formás lettem mintsem duzzadó izmoktól teli.
Ja igen. be van dugulva az orrom is. Voltam itthon egy nagyon elismert füll orr gégésznél aki nem talált semmit, a röntgenen sem látszik semmi. Tökéletes orrom van. Aztán mégse.
Szóval addig kellene kideriteni mi a probléma amíg nem kerülök föld alá a fehérje és zsírmentes étrendtől. Amúgy érdekes mert a hasam kicsit se fáj semmilyen kaja után.
Ami biztos probléma: bármilyen hús, bármilyen zsír, glutén, bármilyen tejtermék, csicseriborsó, spenót, erős fűszerek, pirospaprika, édesburi stb. Szóval lényegében mintha kombinálva lenne a hisztamin intollerancia + semmi zsír (növényi, állati lényegtelen) és fehérje.
A széklet az okés volt de két hónapja "lágy". nem hasmenés szerű. Kb két hónapja történt kb az összeomlás mikor már kontrollálhatatlan lett a dolog. Ez van mikor olyan retardált vagy, hogy nem vizsgáltatod ki magad időben.
A táplálkozásom amúgy mindig jó volt. Nem volt szénhidrát dús a kajám, brutál sok zöldség, ha húst ettem akkor ritkán csirke, gyakrabban lazac. Edzettem is..ott is voltak érdekes dolgok, pl hogy 2év után is nagyon jelentéktelen izommennyiség jött rám, max formás lettem mintsem duzzadó izmoktól teli.
Ja igen. be van dugulva az orrom is. Voltam itthon egy nagyon elismert füll orr gégésznél aki nem talált semmit, a röntgenen sem látszik semmi. Tökéletes orrom van. Aztán mégse.
Szóval addig kellene kideriteni mi a probléma amíg nem kerülök föld alá a fehérje és zsírmentes étrendtől. Amúgy érdekes mert a hasam kicsit se fáj semmilyen kaja után.
Mik a tüneteid?kierkegaard írta:Milyen vizsgálat fele kellene haladnom ha emésztési/felszívódási problémáim vannak?Nika91127 írta:
Minimálisan. 4 éve végeztem, azóta eléggé elhatárolódtam a belgyógyászattól De valamennyit talán tudok hozzáböfögni
Csináltam egy tesztet amiből kijött hogy enyhe bélflóra eltolódást mutat (e.coli és enterococcus irányban) valamint jelentős immunvédekezést a bélnyálkahártyában (magas szektoros IgA szint >7500)
A calprotectin negatív, így jelentős gyulladásos aktivitás nincs a béltraktusban. Csináltam féregpete & protozoon vizsgálatot ami negatív (3x), candida gomba szintén negatív.
3 gasztróssal beszéltem. Az egyik azt mondta hogy menjek börgyógyászhoz tünetek alapján. Sajnos nem értette meg, hogy azzal semmit se érek. A másik sibot, a másik ibs-t mondott. De ezek olyan válaszok mintha azt mondanák, hogy évek óta tartó fejfájásra vegyek be algopirint. Jó jó..de attól a probléma nem fog megoldódni.
Ha azt akarom kideriteni, hogy fehérje, zsír, szénhidrát megfelelően emésztődik és szívódik fel akkor milyen vizsgálatok kellenének? Találtam olyanokat, hogy bentiromid teszt meg d-xilóz teszt de természetesen ezek itthon nem léteznek csak máshol.
Szerintem ha magas az IgA szintet, akkor transzglutamináz-t kéne nézni, coeliakia irányában kivizsgálni.
Az IBS, vagyis irritábilis bél syndroma a gasztroenterológia "nesze semmi fogd meg jól"-ja, szerintem. Pontos kialakulási mechanizmusa nincsen, semmi speckó tünete, de amire nem tudják mi, rámondják ezt a gyűjtőfogalmat. Lehet, valami emésztési zavar, vagy stressz eredetű komponens is.
-
Milyen vizsgálat fele kellene haladnom ha emésztési/felszívódási problémáim vannak?Nika91127 írta:
Minimálisan. 4 éve végeztem, azóta eléggé elhatárolódtam a belgyógyászattól De valamennyit talán tudok hozzáböfögni
Csináltam egy tesztet amiből kijött hogy enyhe bélflóra eltolódást mutat (e.coli és enterococcus irányban) valamint jelentős immunvédekezést a bélnyálkahártyában (magas szektoros IgA szint >7500)
A calprotectin negatív, így jelentős gyulladásos aktivitás nincs a béltraktusban. Csináltam féregpete & protozoon vizsgálatot ami negatív (3x), candida gomba szintén negatív.
3 gasztróssal beszéltem. Az egyik azt mondta hogy menjek börgyógyászhoz tünetek alapján. Sajnos nem értette meg, hogy azzal semmit se érek. A másik sibot, a másik ibs-t mondott. De ezek olyan válaszok mintha azt mondanák, hogy évek óta tartó fejfájásra vegyek be algopirint. Jó jó..de attól a probléma nem fog megoldódni.
Ha azt akarom kideriteni, hogy fehérje, zsír, szénhidrát megfelelően emésztődik és szívódik fel akkor milyen vizsgálatok kellenének? Találtam olyanokat, hogy bentiromid teszt meg d-xilóz teszt de természetesen ezek itthon nem léteznek csak máshol.
Minimálisan. 4 éve végeztem, azóta eléggé elhatárolódtam a belgyógyászattól De valamennyit talán tudok hozzáböfögnikierkegaard írta:Gasztroenterológiai témakörben amúgy mennyire vagy benne? Lenne egy pár kérdésem.Nika91127 írta:
Hydrasec + Normolit + Enterol.
-
Gasztroenterológiai témakörben amúgy mennyire vagy benne? Lenne egy pár kérdésem.Nika91127 írta:
Hydrasec + Normolit + Enterol.
Hydrasec + Normolit + Enterol.ikarus93 írta: A gyerektől elkaptam egy jó kis hányásos, hasmenéses virust, bármi ötlet, hogy jöjjek ki belőle gyorsan? Hétfőre fel kell épüljek.
https://benu.hu/shop/hidrasec-100-mg-ke ... pszula-10x
https://benuveny.hu/normolyt-por-belsol ... oz-10x5-4g
https://benu.hu/shop/enterol-250-mg-kem ... 10x-801688
Hydrasec + Normolit + Enterol.ikarus93 írta: A gyerektől elkaptam egy jó kis hányásos, hasmenéses virust, bármi ötlet, hogy jöjjek ki belőle gyorsan? Hétfőre fel kell épüljek.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hát ti eléggé spártai Kemál módban toltátok este...
Örs vezér tere eközben meg lett tisztítva, volt már téma, én is írtam róla akkor. Sugárnál is folyamatos az egy személyes katonai és rendőri ügyelet. Metrónál ma 6 rendőrt számoltam össze. Augusztus 20-án olyan szinten lett túlreagálva néhány eset, hogy azt hittem belekeveredek már én is oldalról, de hagytam a francba, szerettem volna nem az ablakból nézni a tűzijátékot, vagy nem egy alagsorból hallgatnia.
Ha lesz majd több időm leírom.
Örs vezér tere eközben meg lett tisztítva, volt már téma, én is írtam róla akkor. Sugárnál is folyamatos az egy személyes katonai és rendőri ügyelet. Metrónál ma 6 rendőrt számoltam össze. Augusztus 20-án olyan szinten lett túlreagálva néhány eset, hogy azt hittem belekeveredek már én is oldalról, de hagytam a francba, szerettem volna nem az ablakból nézni a tűzijátékot, vagy nem egy alagsorból hallgatnia.
Ha lesz majd több időm leírom.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ikarus93
A gyerektől elkaptam egy jó kis hányásos, hasmenéses virust, bármi ötlet, hogy jöjjek ki belőle gyorsan? Hétfőre fel kell épüljek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc