Kimichhel országos cimborák, maradni fog. Annyit olvastam, hogy ő 2026-ig hosszabbít, és napokon belül bejelentik a hosszabbítást vele is.Csabi írta: goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.
Bundesliga
Re: Bundesliga
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Csak formalitás már, kb tuti hogy 2026-ig aláír…Csabi írta: goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.
Pogba jöhetne ingyen, én Camavingát hanyagolnám…
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jöhet mindkettő ingyen és akkor Kroos+Modric pótolva..Csabi írta: goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.
- ikarus93
BM kpja combos lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nem tudom volt-e már:
Fabrizio Romano
9 h
Ilaix Moriba and his agents have an agreement with RB Leipzig since weeks. It’s a five-years contract agreement valid from June 2022. Moriba’s agents still want this deal to go through. Piros kör #RBLeipzig
Barcelona are waiting for proposal to sign Moriba immediatly, as per @Sky_MaxB.
Fabrizio Romano
3 h
FC Bayern and RB Leipzig are preparing paperworks for Marcel Sabitzer deal. Final details to be sorted - then RB Leipzig will focus again on Ilaix Moriba situation with Barcelona. Piros kör #FCBayern #FCB
Sabitzer received three proposals this summer but his priority was FC Bayern.
Fabrizio Romano
9 h
Ilaix Moriba and his agents have an agreement with RB Leipzig since weeks. It’s a five-years contract agreement valid from June 2022. Moriba’s agents still want this deal to go through. Piros kör #RBLeipzig
Barcelona are waiting for proposal to sign Moriba immediatly, as per @Sky_MaxB.
Fabrizio Romano
3 h
FC Bayern and RB Leipzig are preparing paperworks for Marcel Sabitzer deal. Final details to be sorted - then RB Leipzig will focus again on Ilaix Moriba situation with Barcelona. Piros kör #FCBayern #FCB
Sabitzer received three proposals this summer but his priority was FC Bayern.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- reeed_ati
Gyenge volt, de javìtsatok ki, ha tèvedek, nem is ott szokott játszani..?
Inkább Nkunku, vagy Forsberg helyèn lehetne az igazi, szòval ez a jobb oldali poszt, ez kènyszerből van egyelőre.
Olmo visszatèrèsèvel valòszìnű pad lesz belőle.
Inkább Nkunku, vagy Forsberg helyèn lehetne az igazi, szòval ez a jobb oldali poszt, ez kènyszerből van egyelőre.
Olmo visszatèrèsèvel valòszìnű pad lesz belőle.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az egesz csapat gyenge volt, a Wolfsburg nem hagyott 3 passzt egy huzamban.
Nagyon gyenge volt Szobi, bár nem is kapott sok labdát. A gólban Gulácsi erősen benne volt. Következő körben jön a Bayern, esetleges zakóval gyorsan leszakadnak már a bajnokság elején. Sabitzert is viszi a Bayern, meg fognak gyengülni.
- reeed_ati
Szoboszlai a kezdőben, reméljük ott folytatja, ahol abbahagyta.
Link, ha valaki nézné.
Link, ha valaki nézné.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, Gnabryban van veszély, meghát 1 meccsen négyet vert a T'ham-nek (az már majdnem olyan menő, mint 1 meccsen 4 td ).., jó kis playa..
Nekem egyébként full mindegy mi van a BM-nel, középsuliban utáltam őket nagyon, az Effenberg féle majmok miatt, ezen az sem segített, hogy közben Elberek/Makaayok is játszottak náluk, ezektől meg úgy kellett félni, mint a tűztől.. Szerencsére mára kikoptak tőlük az ilyen full unszimpi arcok, és vannak olyanok is, akiknek jó nézni a játékát: Davies, Leva, vagy épp (Ziroval és sokakkal) nagy közös kedvencünk: Kimmich..
De sztem Dárdainak sem főtt le..
Igen, amikor átvette a Hertát, totál a szorgos, iparos, kiscsapat vonalon maradtak benn és gyak. ezt "tökélyre fejlesztve" még európai szereplésig is eljutottak. De szerintem Pali jó edző. Tavaly játszottak 3 kh-val, most 433, 4231-gyel próbálkozik... Nem totál sablonos a gondolkodása.
Ráadásul most megint kicsit kevesebb folyik a pénzcsapból, ment Cunha, Piatek sérült, Lukebaki a legnagyobb név elöl, újra középszer arcokkal kell csinálnia valamit. Az nem egyszerű..
Ráadásul Márton sincs most hátul, tavaly tavasszal fal volt a fiú..
Vannak viharfelhők, de remélem megússza.
Nekem egyébként full mindegy mi van a BM-nel, középsuliban utáltam őket nagyon, az Effenberg féle majmok miatt, ezen az sem segített, hogy közben Elberek/Makaayok is játszottak náluk, ezektől meg úgy kellett félni, mint a tűztől.. Szerencsére mára kikoptak tőlük az ilyen full unszimpi arcok, és vannak olyanok is, akiknek jó nézni a játékát: Davies, Leva, vagy épp (Ziroval és sokakkal) nagy közös kedvencünk: Kimmich..
De sztem Dárdainak sem főtt le..
Igen, amikor átvette a Hertát, totál a szorgos, iparos, kiscsapat vonalon maradtak benn és gyak. ezt "tökélyre fejlesztve" még európai szereplésig is eljutottak. De szerintem Pali jó edző. Tavaly játszottak 3 kh-val, most 433, 4231-gyel próbálkozik... Nem totál sablonos a gondolkodása.
Ráadásul most megint kicsit kevesebb folyik a pénzcsapból, ment Cunha, Piatek sérült, Lukebaki a legnagyobb név elöl, újra középszer arcokkal kell csinálnia valamit. Az nem egyszerű..
Ráadásul Márton sincs most hátul, tavaly tavasszal fal volt a fiú..
Vannak viharfelhők, de remélem megússza.
Ha pedig a labda bemegy a kapuba, akkó gól..Reteti írta: De ha nem lesznek komoly sérültek akkor ez a csatársor a világ egyik legjobbja komoly bl esélyekkel
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Van ott egy Gnabry is azért. Messze a legtermékenyebb szélsőjük, rá azért számíthatnak. Persze nem azt mondom, hogy Robben vagy Ribery, dehát attól még lehet valaki nagyon jó játékos, hogy nem potenciális aranylabda-jelölt.ziro4vr írta: Sane teljesen kipukkadt, a City-s korszaka nagy részében nagyon bírtam, még Madridba is ajánlgattam, de azóta semmit nem bizonyított, sőt. Coman szintén néha villan egyet de ennyi.
Pali filozófiája mellett meg kicsit elment a világ, ugyanazt tolja mint mikor megmentő szerepekben feltűnt, pár meccsre elegendő, de egy teljes szezonhoz kevés szerintem. Mondom ezt úgy, hogy mint karakter nagyon bírom, rendes, normális fazon. Neki haza kéne jönnie és valami komoly szakmai fejlesztő pozit betöltenie.
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
De ha nem lesznek komoly sérültek akkor ez a csatársor a világ egyik legjobbja komoly bl esélyekkelraul 4 ever írta:Európához szerintem is kevés ami most Münchenben van. Jó focista Gnabry, Sane, Coman de kéne még valaki lehet.ziro4vr írta: Haaland se normális, az öreg Róbert meg agyabeteg, bundesliga ide vagy oda. És azért nem is egy robbery van mellette, szerintem elég gyengus a mostani szélső felhozataluk.
Dárdai meg szerintem nem éli meg a tavaszt.
Musiala ígéretes am., Müller helyét átveheti majd a csatár mögött.
De nagy bajban akkor lesznek, ha Leva megint kiesik majd több hétre, főleg fontos meccsekre.. Moting/Müller messze nem elegek..
Herta most gyengén kezdett, de nem hinném, hogy Pali ne kapná össze őket, miatta remélem hogy nem lesz igazad, de ha nem húzna a szívem, objektív igazad volna..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sane teljesen kipukkadt, a City-s korszaka nagy részében nagyon bírtam, még Madridba is ajánlgattam, de azóta semmit nem bizonyított, sőt. Coman szintén néha villan egyet de ennyi.
Pali filozófiája mellett meg kicsit elment a világ, ugyanazt tolja mint mikor megmentő szerepekben feltűnt, pár meccsre elegendő, de egy teljes szezonhoz kevés szerintem. Mondom ezt úgy, hogy mint karakter nagyon bírom, rendes, normális fazon. Neki haza kéne jönnie és valami komoly szakmai fejlesztő pozit betöltenie.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Európához szerintem is kevés ami most Münchenben van. Jó focista Gnabry, Sane, Coman de kéne még valaki lehet.ziro4vr írta: Haaland se normális, az öreg Róbert meg agyabeteg, bundesliga ide vagy oda. És azért nem is egy robbery van mellette, szerintem elég gyengus a mostani szélső felhozataluk.
Musiala ígéretes am., Müller helyét átveheti majd a csatár mögött.
De nagy bajban akkor lesznek, ha Leva megint kiesik majd több hétre, főleg fontos meccsekre.. Moting/Müller messze nem elegek..
Herta most gyengén kezdett, de nem hinném, hogy Pali ne kapná össze őket, miatta remélem hogy nem lesz igazad, de ha nem húzna a szívem, objektív igazad volna..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Haaland se normális, az öreg Róbert meg agyabeteg, bundesliga ide vagy oda. És azért nem is egy robbery van mellette, szerintem elég gyengus a mostani szélső felhozataluk.
Nem illik.
Lewa újabb tripla. Szegény Haaland hiába vágja a gólokat, a lengyellel nem bír.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
poronty írta: Haaland megint menti a Dortmund seggét. Nagyon okosan rúgta a rövid felsőbe. Mondjuk ott a gólnál a belőtt labda előtt, ahogy robbant a szar labdába nyúlás után, és Ő ér oda a két Hoffenheimes előtt, az volt a kemény.
Nem
Normalis
Jovore ra kell repulni.
Galacticos part 3
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Haaland megint menti a Dortmund seggét. Nagyon okosan rúgta a rövid felsőbe. Mondjuk ott a gólnál a belőtt labda előtt, ahogy robbant a szar labdába nyúlás után, és Ő ér oda a két Hoffenheimes előtt, az volt a kemény.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezek a németek geci nagy szadisták amúgy.Bayern is meg a válogatott is beledöngöl a földbe bárkit ha alkalma van rá legyen az a brazil válogotatott vb elődöntőben vagy egy szerencsetlen 5öd osztályú csapat.
Más nagy csapat ha megvan a meccs ellötyögnek ezek meg rúgnak amennyit csak lehet
Más nagy csapat ha megvan a meccs ellötyögnek ezek meg rúgnak amennyit csak lehet
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams