Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 29., vasárnap 16:15

Pipita írta: Az xG jó, amíg nem tolják túl. Nyliván mikor Arteta lenyilatkozza hogy xG alapján meg kellett volna nyerniük a meccset, tehát tök jó vagyunk és minden rendben, az nagyon szánalmas, dehát tudjuk kitől tanulta a szakmát. Nem az xG-vel van baj, megnyugodhattok, a klubunknál is alkalmaznak adatelemzőket, akik bizony igzgével dolgoznak.

Szóval a Real Madrid alkalmazottai bizony mind buzik.
Nekem pont ez a bajom, nyilván a kluboknál használják ezeket mint egy támaszt, de hát ott pontosan tudják ,hogy mennyi más befolyásoló tényező van ezért annyi hangsúlyt fektetnek rá amennyi való neki. Ezeknek a kelejani féle bohócoknak meg semmi szakmai tudásuk nincs de még csak egy magyar klub öltözőjét sem látták aztán puffogtatják a semmibe azt a pár szót amit halottak.

Szóval a lényeg,hogy a kelejani meg a szaboopeet buzik. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 29., vasárnap 16:14

p.csabi1 írta: Ez a baj hogy tudományos alapokra lett helyezve.Túlbonyolitva, minden ebbe az irányba megy meg is látszik rajta sajnos.
Tul van bonyolitva a mai Audi, bezzeg a jo oreg 100-ast egy villaskulccsal fel lehetett ujitani!11

Kellenek metrikak, ami alapjan objektivan lehet beszelni a jatekrol. Az nem mond semmit, hogy “jobban akartak”, vagy “raeroltettek az akaratukat”. Az mar igen, ha az egyik csapat megnyerte a parharcait, vagy a tamadoharmadban mennyi eloreiranyulo passzt tudott megcsinalni. Kleinheisler Lacika jobb jatekos, mint Kroos, mert “jobban akar”?
Az xG az egyik legfontosabb meroszam a csapat jatekarol, ami a fentebbi informaciokbol van kikalkulalva. Ha egy csapat elleni xG magas, ott a vedekezesben sulyos gondok vannak, az ellenfel sok magas minosegu helyzetet tud kialakitani. Ha egy tamado alulmulja az xG-jet, akkor sok ziccert ront, ha nagyon felullovi, akkor olyan helyzetekbol is betalal, ami nem kifejezetten golhelyzet. Ha tartosan felullovi, akkor vilagklasszisnak tartjuk :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2021. augusztus 29., vasárnap 16:18-kor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 29., vasárnap 16:07

Akkor van probléma, mikor teljesen túltolják. Szép dolog a statisztika, de csak abból élni nem lehet. Egy rakás másik tényező is befolyásolja az ember, illetve csapat teljesítményét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. augusztus 29., vasárnap 16:04

Az xG jó, amíg nem tolják túl. Nyliván mikor Arteta lenyilatkozza hogy xG alapján meg kellett volna nyerniük a meccset, tehát tök jó vagyunk és minden rendben, az nagyon szánalmas, dehát tudjuk kitől tanulta a szakmát. Nem az xG-vel van baj, megnyugodhattok, a klubunknál is alkalmaznak adatelemzőket, akik bizony igzgével dolgoznak.

Szóval a Real Madrid alkalmazottai bizony mind buzik.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 29., vasárnap 16:01

Dupla D írta:
p.csabi1 írta: A Vivalaligában is xg-tek mikor meghallottam először azt sem tudtam hogy mi ez.Ilyen baromságokat hogy a oicsaba lehet kitalálni amúgy?Annyira érdekelne hogy ezt mégis hogy?
Mi a baromság rajta? Nézzetek utána mielőtt fikáztok valamit, több értelme van xg-ről beszélgetni, mint helyzetekről, mert egy jobb közelítés. Többet mond. Gondolom 15 évvel ezelőtt az okostelefonokat is fikáztátok, mert új dolog volt számotokra. Nem kell szeretni, de a foci tudományos alapokra lett helyezve. Lehet, hogy ez nem tetszik sok embernek, de ne boomerkedjetek már kb. 30 évesen.
Jah a var is milyen jót tett a futballnak…
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:58

Ez a baj hogy tudományos alapokra lett helyezve.Túlbonyolitva, minden ebbe az irányba megy meg is látszik rajta sajnos.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:48

p.csabi1 írta: A Vivalaligában is xg-tek mikor meghallottam először azt sem tudtam hogy mi ez.Ilyen baromságokat hogy a oicsaba lehet kitalálni amúgy?Annyira érdekelne hogy ezt mégis hogy?
Mi a baromság rajta? Nézzetek utána mielőtt fikáztok valamit, több értelme van xg-ről beszélgetni, mint helyzetekről, mert egy jobb közelítés. Többet mond. Gondolom 15 évvel ezelőtt az okostelefonokat is fikáztátok, mert új dolog volt számotokra. Nem kell szeretni, de a foci tudományos alapokra lett helyezve. Lehet, hogy ez nem tetszik sok embernek, de ne boomerkedjetek már kb. 30 évesen.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:45

A Vivalaligában is xg-tek mikor meghallottam először azt sem tudtam hogy mi ez.Ilyen baromságokat hogy a picsába lehet kitalálni amúgy?Annyira érdekelne hogy ezt mégis hogy?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:41

dzsi91 írta:
sebydani írta:

Na de felül vagy alul lőttek az xg-t? Meccset is nézte legalább vagy csak ránézett a statokra az optán? :mrgreen: :mrgreen:

Látatlanban a kedvenc szakértőm Peet lehetett az de mivel nem láttam nem mondom biztosra :kalapos:
Az én véleményem,hogy aki ezt az xg-t behozza egy párbeszédbe bármilyen focival kapcsolatos témában az egy buzi. Az ilyen kelejani meg szabopeet féle bohócok játékszere mivel semmilyen futballtapasztalatuk nincs így valamivel okosnak kell tűnni. A modern kor labdabírtoklásos becsípődése ez az xg.

Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi. :kalapos:
:lol: :lol: :lol:

Minek fejlődik az emberiség is, menjünk vissza a barlangba. Buzi tudósok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:38

Az xgvel egyébként szerintem nincs gond, tudni kell alkalmazni. Pl egy csatárnál a magas xg nem feltétlen azt jelenti hogy milyen jó player ésmindjárt jönnek a gólok, lehet pont azt hogy nem túl hatékony.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:36

'shutterisland írta: pedig barki barmit mond, ennek az arsenalnak keret alapjan a 6-7. helynel tilos lenne hatrebb lennie majd.
valami nagyon felrement.

a norwich ellen gondolom behuzzak azert otthon, szoval arteta maradhat. :kalapos:
Én nemigen látom a keretben azt a 6.-7. helyet. A Manchesterek, Chelsea, Pool, Spurs gondolom mindenkinek egyértelmū hogy jobb keret, de szerintem a Leicester, Everton, West Ham szint is jobb. Gyakorlatilag az egyetlen értelmes Arsenal játékos Saka, Aubanak meg Lacanak csak a meze van a pályán, kb mint Bale.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:36

Marky írta:
dzsi91 írta: Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi.
Bozsik Petya es Simek Peti aztan ertekes tudassal gazdagitja a nezoket :lol:
Ezerszer inkabb az analitikusabb megkozelites, mint az ex-eszo/fodbalista megmondoemberes bullshitfest.
Igen pont rájuk gondoltam amikor ex focistákra meg edzőkre gondoltam :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:35

Mi az az xg amirol itt szo van? :lol: kesobb rakeresek, de az itt olvasottak alapjan nem sok hasznos dolgot takarhat

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:34

dzsi91 írta: Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi.
Bozsik Petya es Simek Peti aztan ertekes tudassal gazdagitja a nezoket :lol:
Ezerszer inkabb az analitikusabb megkozelites, mint az ex-eszo/fodbalista megmondoemberes bullshitfest.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 29., vasárnap 15:10

sebydani írta:
Realista24 írta: Ki ez a Spíler 1-en? Hát élő adásban xg-zik :lol:
Na de felül vagy alul lőttek az xg-t? Meccset is nézte legalább vagy csak ránézett a statokra az optán? :mrgreen: :mrgreen:

Látatlanban a kedvenc szakértőm Peet lehetett az de mivel nem láttam nem mondom biztosra :kalapos:
Az én véleményem,hogy aki ezt az xg-t behozza egy párbeszédbe bármilyen focival kapcsolatos témában az egy buzi. Az ilyen kelejani meg szabopeet féle bohócok játékszere mivel semmilyen futballtapasztalatuk nincs így valamivel okosnak kell tűnni. A modern kor labdabírtoklásos becsípődése ez az xg.

Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi. :kalapos:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 29., vasárnap 14:23

Mi a helyzet Cével? Mikor lesz orvosi meg bemutatás? Megkapja a 7es mezt cavanitól?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:36

pedig barki barmit mond, ennek az arsenalnak keret alapjan a 6-7. helynel tilos lenne hatrebb lennie majd.
valami nagyon felrement.

a norwich ellen gondolom behuzzak azert otthon, szoval arteta maradhat. :kalapos:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:07

Imádom az Arsenalt, vicc tárgya volt évekig a 4. hely, a drukkereik teljesen elcsigázódtak, modellváltás, edzőváltás, lófaszváltás, és hosszú évek kemény munkája után ott díszelegnek a kiesőhelyen. Öde inkább mentél volna a Sociba. :D

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 28., szombat 21:52

Hogy mit? :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2021. augusztus 28., szombat 21:37

reeed_ati írta:
Akkora arca van, csodálom, hogy befért a stúdióba..
(ja és arsenalos.. :D )
Ritka nagy antipátiát vált ki amúgy a tag.. Itt még elég visszafogott stílusban, de twitteren - hasonlóan kelejancsihoz - sokszor rendesen pofával ül a lovon.
#happyshitting

Vissza: